x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart - Wii U Hardware All in 1!Nintendo Wii U 32GB Premium Pack met 11 Voorgeïnstalleerde Games - Zeer Mooi
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 249.99
6 weken garantie
Compleet
Zeer goede staat
Scherm GamePad krasvrij
Krasjes op een zwarte Wii U console vallen meer op
Yoshis Woolly World
Shovel Knight
Shantae Half-Genie Hero
Mario vs Donkey Kong Tipping Stars (3DS)
Pokemon Ranger Guardian Signs (DS)
Paper Mario: Color Splash
Super Metroid (SNES)
The Legend of Zelda (NES)
The Legend of Zelda II Adventure of Link (NES)
Metroid Fusion (GBA)
Metroid Zero Mission (GBA)
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zeer Mooi
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 173.99
6 weken garantie
Compleet
Zeer goede staat
Scherm GamePad krasvrij
Krasjes op een zwarte Wii U console vallen meer op
Nintendo Wii U 32GB Nintendo Land Premium Pack - Mooi & in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
174.99
€ 164.99
6 weken garantie
In originele verpakking
Geheel Compleet & Boxed
Goede staat
Scherm GamePad lichte krasjes (onzichtbaar tijdens spelen)
Nintendo Land
Zwarte kleur zorgt voor zichtbare krassen op behuizing console
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack met 2 Voorgeïnstalleerde Games - Nette Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 158.49
6 weken garantie
Compleet
Gebruikte staat
Scherm GamePad enkele krasjes
New Super Mario Bros. U
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Nette Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 146.99
6 weken garantie
Compleet
Gebruikte staat
Scherm GamePad enkele krasjes
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Gebruikte Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 144.99
6 weken garantie
Compleet
Zeer gebruikte staat
Scherm GamePad bekrast
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Afbeelding voor  Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Trailer Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Afbeelding voor Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Afbeeldingen van Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Hier zie je de Wii U console, dit is de opvolger van de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Nintendo_Wii>Nintendo Wii</a>.
Hier zie je de Wii U console, dit is de opvolger van de Nintendo Wii.
Hier zie je de Wii U Gamepad, die maakt de Wii U zo uniek, hiermee kun je ook spelen zonder de tv.
Hier zie je de Wii U Gamepad, die maakt de Wii U zo uniek, hiermee kun je ook spelen zonder de tv.
De Wii U is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.
De Wii U is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.
Nintendo heeft haar best gedaan om op deze manier de GamePad zo goed mogelijk in de hand te laten liggen.
Nintendo heeft haar best gedaan om op deze manier de GamePad zo goed mogelijk in de hand te laten liggen.
Afbeelding voor Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Links voor Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Beoordelingen voor  Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Beoordelingen Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

1268
28 jaar
Sceptisch
De Wii U is nu al een tijd uit. Ik kocht hem ongeveer een half jaar geleden samen met de game Super Mario Brothers U. Ik moet zeggen, ik was er in het begin erg enthousiast over. Maar helaas is bij het spel Super Mario Bros. de gamepad niet echt een essentie. In andere spellen komt de gamepad beter tot zijn recht.

De gamepad komt eigenlijk tot nu toe het best tot zijn recht in de game "Super Mario Maker"; waar je hem gebruikt voor het maken van levels. Toch speel ik de meeste games gewoon met de pro controller.
Lees meer...

De hardware zelf is nogal conservatief. Dit zodat oude games ook gebruikt kunnen worden. Kijk naar dezelfde serie IBM processors. Vasthouden aan een standaard heeft ook nadelen. Hij mist gewoon net even dat extra stukje power. Niet dat de games niet mooi kunnen zijn! Trouwens, games horen niet in essentie mooi te zijn, maar leuk! En daar is de Wii U erg goed in. Er zijn niet zo gek veel titels voor uit, maar het gros is wel gewoon dik in orde.

De store is ook wel tof; ook dat je downloadbare content hebt. Zo heeft het me meer en langer plezier gegeven aan Mario Kart 8.

Ik heb hem gekocht niet voor de graphics of de prijs, maar vooral voor Mario en Zelda; en dat mijn neefje er ook op kan spelen en uiteindelijk naar hem toe gaat (als ik er klaar mee ben of er komt wat nieuws uit).
Verberg.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
7,9

2114
14 jaar
Gamepad is overbodig
Wij kochten de Wii U eigenlijk pas een flinke tijd na dat hij uit was en we kochten hem tweedehands. Dit kwam omdat hij nieuw erg duur is en hij niet al te veel nieuwe opties had in vergelijking met de Wii. Ik ben erg blij dat we hem hebben ook al spelen mijn broertje en ik er niet veel verschillende spellen op. Vooral Super Smash Bros. for Wii u is echt een game van topkwaliteit en speelt perfect op de Wii U. Naast de graphics zie ik eigenlijk niet heel veel vernieuwends op de Wii U en de Amiibo-functie wordt bij ons eigenlijk maar weinig gebruikt. Dit omdat je een Amiibo nadat hij level 50 is of nadat je er een outfit mee hebt geunlocked je er eigenlijk vrij weinig aan hebt. Dit neemt niet weg dat ik ze erg gaaf vind (maar wel te duur).

De Wii U Gamepad vind ik persoonlijk erg overbodig voor de meeste spellen op de Wii U behalve bij Super Mario Maker en Nintendoland. Toch vind ik het een erg fijne console en zal ik er voorlopig wel even bezig mee zijn.

Ondanks alles is de Nintendo Wii U toch aan te raden aan iedere gamer!
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
7,2

4131
15 jaar
Prima console voor degenen die van Nintendo spellen houden.
De Wii U is voor veel mensen teleurstellend wegens het niet (juist) benutten van de bijgeleverde controller, de Game-Pad. Eerlijk gezegd is dat nogal een slechte reden om het systeem daardoor te haten, de Game-Pad ligt heel comfortabel in de hand en is voor mij een erg prettige controller. Sommige spellen kun je zelfs spelen op het scherm van de Game-Pad, zodat iemand anders gewoon TV kan kijken terwijl je speelt! Deze functie is voor mij erg handig geweest en ik ben blij dat dit mogelijk is. Daarnaast is de Game-Pad niet het enige dat de Wii U te bieden heeft, de Wii U heeft allerlei leuke games die nergens anders te vinden zijn, zoals de welbekende Mario spellen, non-stop actie spellen zoals Bayonetta 2 of het gloednieuwe Splatoon. Deze spellen zorgden er echt voor dat ik blij was met mijn Wii U, ik heb honderden uren in die spellen gestopt en ik speel nog steeds regelmatig! Kortom is het dus een prima console. Al helemaal als je met je familie of vrienden kan spelen, er zijn aardig wat party games beschikbaar op de Wii U!
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

45
52 jaar
Veel geld voor weinig voordeel
Ik heb een Wii U aangeschaft en die is minder dan ik er van had verwacht. Wie van plan is ook een Wii U aan te schaffen moet wel even rekening houden met het feit dat je met een Wii u niet elders kan spelen dan in de omtrek van het bakje dat je aan de tv moet aansluiten. In ons huis werkt die zelfs enkel op dezelfde plaats, dus even meenemen naar oma of tante kan enkel als je de hele boel meepakt en aan tv aansluit .

De spellekes van de gewone Wii kan je gebruiken maar enkel om via de tv te spelen niet op de spelcomputer (de gamepad) zelf. De Wii U is dus enkel het vervang tv scherm als iemand anders iets wil zien op tv.

En als je met een gewoon Wii spel en geen Wii U spel bezig bent is het heel moeilijk om dan op het kleine scherm verder te spelen met de afstandsbediening. Dus je moet er goed over nadenken eer je tot aankoop over gaat als je zoals ik heel veel op bed ligt is dit wel heel handig, want zo hoeft de tv niet de hele dag aan te liggen.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
6,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

kopje Wii U Hardware beschrijving Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart voor Wii U beschrijvingen

2 beschrijvingen

mvoske
18251
Wat is de Wii U?
De Wii U is de opvolger van de enorm populaire Wii die in 2006 het levenslicht zag. Waar de bewegingsgevoelige manier van spelen de aandacht trok bij de Wii, is de grootste vernieuwing bij de Wii U de toevoeging van een scherm op de controller, naast nog steeds de mogelijkheid om vier Wii-Remotes aan te sluiten op het systeem. Hierdoor wordt er een nieuwe manier van spelen geïntroduceerd. Tot op heden is de Wii U de krachtigste console van Nintendo waardoor het mogelijk is om voor het eerst je favoriete Nintendo-helden te zien schitteren in prachtige HD-beelden.

In de doos
Het Nintendo Wii U 32GB Premium Pack bevat een zwart Wii U-systeem, uitgerust met 32GB aan geheugen en een bijhorende zwarte Wii U GamePad. Daarnaast bevat de bundel ook een standaard voor de GamePad, een standaard voor het systeem, een oplaadstation voor de GamePad, een sensorbalk, HDMI-kabel en voedingen voor zowel de GamePad als Wii U-systeem. Tot slot kunnen kopers van dit pack genieten van het spel het spel Nintendo Land.

Madkalinca
60
Mario Wii U, leuk, fijne aanvulling voor het gezin
Onze Wii was stuk en dan ga je op zoek, ik kwam uit op de Wii U.
Mijn zoontje van zeven is gek op Mario en is nu echt blij met de leuke mario spellen zoals Mario Maker, Mario 3D World en Mario race. Ook als ik even geen groot beeld aan wil in huis kunnen ze lekker doorspelen op de game pad. Dit kan niet met alle spellen. Als ik ook geen geluid wil, doen ze gewoon een hoofdtelefoon op.

Extra's
Het bijhouden van hoelang een spel gespeeld wordt is handig. Ook Netflix wordt erg gewaardeerd, zelfs op klein scherm zit mijn dochter vaak met hoofdtelefoon een filmpje te kijken. Ook het internetten gaat redelijk soepel en Youtube is ook erg fijn, dit is ook in combi met een smartphone goed te bedienen.
De gamepad afstandsbediening voor de tv werkt ook heel goed, je kunt de tv aan en uit zetten en het volume regelen.

Nadelen
Een nadeel dat wij ondervonden is dat er geen dvd op afgespeeld kan worden, dat is niet handig want dat betekent dat er toch weer een ander medium bij de tv moet staan. Ook kun je, als je Netflix kijkt via het tv beeld, de gamepad niet uitzetten en heb je dubbel beeld wat soms storend is.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 33 tot 99 muntjes.

Afbeelding voor Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Links voor Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Klantenservice:
Contact
Foto opvragen
Verzending
Garantie
Ook belangrijk:
Retour beleid
Vacatures en stages
Achteraf betalen
iDEAL
Bancontact
Meer Nintendo:
Nintendo 3DS
Nintendo Wii
Nintendo DS
GameCube
GameBoy Advance
Nintendo 64
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Pinterest
Betrouwbaar:
Google reviews
Facebook recensies
Kiyoh klantbeoordelingen
© 2015 - 2018 Mario Wii U