Super Mario Maker afbeeldingen

Met Super Mario Maker wordt het dertig jaar bestaan van onze geliefde loodgieter gevierd.
Met Super Mario Maker wordt het dertig jaar bestaan van onze geliefde loodgieter gevierd.

Levels maken gaat heel gemakkelijk met de handige editor-tools. Maak, speel en deel!
Levels maken gaat heel gemakkelijk met de handige editor-tools. Maak, speel en deel!

In de 10 Mario Challenge speel je 8 levels uit met 10 levens. Kun jij de 100 Mario Challenge ook aan?
In de 10 Mario Challenge speel je 8 levels uit met 10 levens. Kun jij de 100 Mario Challenge ook aan?

Download of maak zelf extreem lastige levels door stapels vijanden neer te zetten.
Download of maak zelf extreem lastige levels door stapels vijanden neer te zetten.

Super Mario Maker - Wii U All in 1!

Banner Super Mario Maker

Super Mario Maker laat je geweldige levels creëren én spelen, waarbij jouw fantasie de grens bepaalt.
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Super Mario Maker & Hardcover Artbook in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
34.99
€ 28.99
6 weken garantie
In originele verpakking
Hardcover Artbook
Super Mario Maker
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
25.99
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
Handleiding en doosje
In originele verpakking
Hardcover Artbook
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 7.99
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
Handleiding en doosje

Wanneer andere versie op voorraad?
Super Mario Maker: Beoordelingen
7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

Timmerito123
1894
16 jaar
Geweldig spel, je raakt niet uitgespeeld!
Het spel is zo leuk! Je kunt zelf levels maken, maar ook levels van anderen spelen. Zo raak je nooit uitgespeeld, omdat mensen steeds nieuwe levels blijven maken. Er zijn heel veel opties beschikbaar om te gebruiken bij het maken van een level. En naarmate je meer speelt en meer sterren krijgt speel je meer dingen en stijlen vrij om een level mee te maken. Je kunt dit spel dus eindeloos spelen! (Tot Nintendo de servers offline haalt...)
Cijfer:
9,6

JoeyP
1268
28 jaar
Ongekende mogelijkheden
Super Mario Maker is een game die het vooral moet hebben van de online gemeenschap. Je speelt levels die andere mensen gemaakt en daarna gespeeld hebben. Op de disc staan ook een tig aantal levels om te spelen op 10-levens wereld (10 levens om 8 levels uit te spelen). Het idee is dat je je eigen levels maakt en die deelt met de rest van de wereld. Elke dag speel je extra items vrij om mee digitaal te knutselen. Na anderhalve week zou je als het goed is alles vrij hebben gespeeld.

Het is erg leuk. Maar moet wel zeggen, de meeste levels die mensen maken zijn niet echt kwalitatief goed. Ik denk dat dit wel kan veranderen in de toekomst. De game is immers amper een dag uit.
Lees meer...

Bij het spel zit ook een boekje met ideeën. Nogal basic ideeën maar goed, het is wel handig om in te kijken. Wel jammer dat je het level kan zien voordat je het speelt.

Ik denk dat Super Mario Maker zo leuk is omdat het toegankelijk is. De "editor" om levels te maken is eenvoudig en intuitief. Je kan ook elke dag een set nieuwe levels spelen. Het houdt eigenlijk nooit op. Dit is/wordt mijn favoriete wii u spel. :-)
Een tiende punt eraf voor het niet kunnen maken van checkpoints.
Verberg.
Cijfer:
9,9

NickGamerDutch
1914
14 jaar
Oneindige pret!
Ik hou van dit spel. In het begin vond ik het een dom idee, een schande dat ze voor DIT 50 euro vroegen! Maar nu heb ik het, en al mijn klachten zijn verdwenen. je hebt eindeloos speel plezier. Speel levels van mensen over heel de wereld! En als dat saai wordt kun je altijd je vrienden kwaad maken met jouw oneerlijke levels.
Cijfer:
9,8
Lees meer beoordelingen.

katjabombo
500
14 jaar
Dit spel heeft alles!
Super Mario Maker is origineel, leuk en divers. Het wordt door velen gezien als opvolger van Mario Paint, een spel voor de SNES. Dat zie je ook wel in de dingen die terugkomen. Je kan alles doen: spelen, bouwen, kijken (bij de auto-levels), echt alles! Het is erg leuk en Nintendo heeft gul gedaan met de features van het spel. Van mij hadden er wel wat meer vijanden en games in gemogen, maar wie weet doet Nintendo dat nog.
Cijfer:
9,0

Wibert
1177
35 jaar
De uitdaging is originele levels bouwen!
Weer op jacht naar sterren. Maar deze keer heel anders...

Probeer de leukste en origineelste levels te maken in Super Mario Maker. Stuur je level naar de server en wacht af. Je level gaat gespeeld worden en de spelers mogen sterren uitdelen, bouw jij een hit?

òf... Oneindig veel originele levels te spelen. Hier raak je nooit mee uitgespeeld!
Cijfer:
8,7

michaeltjai
40
28 jaar
Leuke game!
Super Mario Maker is een game waar je weer terug gaat naar de oude series van Mario in de jaren 80 tot 90. Hier kan je je eigen levels samen stellen en je vrienden moeilijker maken. Met behulp van de pad van wii u is het samenstellen en bouwen van levels een eitje voor elk persoon.

Ideaal spel voor vrienden en families of als je je zelf moeilijker wilt maken maken.
Cijfer:
8,0

Yoshi
744
14 jaar
Geweldige mogelijkheden!
Het spel Super Mario Maker biedt je geweldige mogelijkheden. Je kunt de mooiste en fantasierijkste levels bouwen die je je maar kan bedenken. In het spel zitten de 4 stijlen de games: Super Mario bros, super Mario Bros 3, Super Mario World, New Super Mario Bros U. Je krijgt na een aantal dagen alle opties tot je beschikking. Ook worden er door andere spelers uit de hele wereld te gekke levels gemaakt, je kunt die levels wat andere online hebben gezet dan zelf ook spelen.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Geheimen en cheats voor Super Mario MakerSuper Mario Maker: Tips en geheimen, cheats en codes
15 tips: 8 Geheimen - 5 Easter Eggs en Glitches - 2 persoonlijke tips

Geheimen:Schud je items!
Wibert
1177
Hoe krijg je een liggende trampoline? Hoe wordt Koopa Troopa rood? Hoe krijg je een rode bullet bill cannon of Baby Bowser?

Voordat je ze plaatst in Super Mario Maker moet je ze even schudden. Veel items veranderen dan. Probeer het uit!

Geheimen:Hoe krijg je extra grote vijanden?
Wibert
1177
Wist je dat je meteen al vanaf het begin ook reuzenvijanden kunt maken? Je krijgt ze groot door ze een paddestoel te voeren wanneer je een level aan het bouwen bent!

Persoonlijke tip:Snel alle bouwmaterialen beschikbaar
Wibert
1177
35 jaar
In het begin zijn de items die je kunt gebruiken beperkt. Om nieuwe vijanden, blokjes en andere bouwmaterialen te krijgen moet je levels bouwen en alle items die je wel hebt een keer gebruiken.

Het maakt niet uit of het level leuk wordt, het gaat er om dat je zo snel mogelijk en zo veel mogelijk levels bouwt met veel items en deze opslaat. (Je kunt ze later altijd weer deleten.) Voor je het weet heb je alles beschikbaar.

Geheimen:Ik heb geen amiibo!
katjabombo
500
Stel je voor: je wilt alle kostumen, maar hebt niet alle amiibo. Wat doe je dan? Speel de 100-Mario challenge. Soms krijg je een kostuum als je die voltooit.

Easter Eggs en Glitches:Klop klop...
Callie
4131
Wie is daar? Mario! Een heleboel Mario's! Klop op de deuren in Super Mario Maker en Mario doet de deur open! De video bevat engels commentaar.

 

Easter Eggs en Glitches:Wit blok geheim
Tornado
2291
In super Mario bros 3 kon je door 5 seconden te bukken op een wit blok de achtergrond in gaan, als je dit probeert in super Mario maker zal dit niet werken, ondanks dat Mario zijn best doet om wel in de achtergrond te komen.

 

Geheimen:Alle Amiibo Costumes
NickGamerDutch
1914
Hier zie je een filmpje met alle Costuums die je kunt krijgen om je Mario-Figuurtje te vervangen en die te verkrijgen zijn door je amiibo op je GamePad te zetten.

 

Geheimen:Amiibo Taunts
NickGamerDutch
1914
Elke outfit in Super Mario Maker heeft een speciale Taunt die je kunt gebruiken maar waar je eigenlijk niks aan hebt. Hier kun je ze allemaal zien.

 

Easter Eggs en Glitches:Vliegen meppen in Super Mario Maker!
Callie
4131
Schud een Muncher continue totdat er vliegjes verschijnen, mep deze vliegjes neer een de mini-game begint! Als je geluk hebt kunnen de vliegen ook verschijnen als je een blok plaatst, maar die kans is erg klein.

 

Easter Eggs en Glitches:Speciale geluidjes!
Callie
4131
Heel soms wanneer je op het punt bent om een leven te verliezen hoor je allemaal geluiden voordat je daadwerkelijk een leven verliest.

Hieronder kun je ze allemaal beluisteren!

 

Easter Eggs en Glitches:Titel scherm geheimen!
Callie
4131
Misschien wist je al dat je tijdens het titel scherm het level op de achtergrond kan bespelen, maar wist je ook dat er allerlei dingen gebeuren wanneer je het logo van Super Mario Maker aanraakt?

 

Persoonlijke tip:Super grote mario!!!
Ruth
128
10 jaar
Deze tip is voor mensen die een Amiibo hebben. Als je een Amiibo hebt en het is geen Mario dan ga je naar het hoofdmenu. Onderaan zie je dan kostuums staan en daar klik je dan op. Dan zet je je amiibo op je Gamepad. Je ziet de Amiibo dan ergens in een vakje verschijnen, dat personage kan je dan tegen komen in een vraagteken paddenstoel. Als je de Pixelmario hebt dan zet je hem als je aan het bouwen bent linksonder op de Gamepad. Er verschijnt een reuze paddenstoel en als je die pakt terwijl je aan het spelen bent, dan word je super groot! En je kan ook sommige blokjes kapot maken.

Geheimen:Amiibo's die levels halen
NickGamerDutch
1914
Elke Amiibo-outfit in Super Mario Maker heeft zijn eigen muziekje en animatie wanneer hij de vlag aan het einde van het level haalt. Hier zijn ze allemaal.

 

Geheimen:Speciale vijanden!
NickGamerDutch
1914
Wist jij dat als je een vijand een paddestoel geeft hij groter wordt? Ook kun je ze vleugels geven, ze in een blokje stoppen of zelfs op elkaar zetten!

 

Geheimen:Meer uploaden!
JoeyP
1268
Als je 50 sterren hebt verzameld die mensen je geven, kan je meer levels uploaden (20) met een medaille. Daarna kan je nog meer uploads vergaren door meer sterren te ontvangen.

MedailleSterren nodigAantal uploads die je krijgt
Goomba110
Koopa Troopa5020
Piranha Plant15030
Spiny30040
Cheep Cheep50050
Blooper80060
Lakitu130070
Bowser200080
Toad300090
Princess Peach5000100
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

Mario Wii U © 2015 - 2017
Wii U Spellen: Super Mario Maker

Boxshot Super Mario Maker


Specificaties:
Genre:Platform
Uitgebracht in:2015
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Yeah!

Goede Badges:
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Super Mario Maker

Links voor Super Mario Maker
Review:
mariowii-u.nl
Officiële website:
nintendo.nl
Walkthrough / FAQ:
videogamesblogger.com en
Wiki:
mariowiki.com en
Soundtrack:
youtube.com
Overig:
Super Mario Maker Artbook (PDF)
Bekijk hier geüploade levels!

Weet jij nog een link?