Super Smash Bros. for Wii U afbeeldingen

Meer dan 50 Nintendo-personages staan te popelen om elkaar een flink pak slaag te geven!
Meer dan 50 Nintendo-personages staan te popelen om elkaar een flink pak slaag te geven!

Hoe hoger de schade-percentages, des te groter is de kans dat je uit beeld geknald wordt.
Hoe hoger de schade-percentages, des te groter is de kans dat je uit beeld geknald wordt.

Jongens, het is een vecht-game, geen Just Dance...
Jongens, het is een vecht-game, geen Just Dance...

Hier zie je Peach die haar Toad-Counter op Link uitvoert.
Hier zie je Peach die haar Toad-Counter op Link uitvoert.

Super Smash Bros. for Wii U - Wii U All in 1!

Banner Super Smash Bros for Wii U

Super Smash Bros. for Wii U + Mario amiibo in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 64.99
6 weken garantie
In originele verpakking
Mario amiibo boxed
Super Smash Bros. for Wii U
Super Smash Bros. for Wii U
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
31.49
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 35.99
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
In originele verpakking
Originele oplaadkabel
Origineel van Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 30.99
6 weken garantie
Gebruikt maar onbeschadigd
In originele verpakking
Inclusief oplaadkabel
Origineel van Nintendo

Wanneer andere versie op voorraad?
Super Smash Bros. for Wii U: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,4

JoeyP
1268
27 jaar
Chaotisch plezier, mooi vormgegeven, degelijk uitdagend spel
Dit is een topper, de eerst Smash Bros die ik had was die op de N64. Ik vind het wel soms wat verwarrend met al die opties en toeters en bellen met spelmodussen enzo, maar dat maakt het wel allemaal langer leuk.

Wat ook tof is is dat je de classic mode kan vrijspelen waarbij je op het einde tegen "de meesterhand" moest net als op de N64; en dan van elk poppetje een trofee winnen.
Lees meer...

Er zijn zat troffeen te winnen. De amiibo is een mooie toevoeging; ik heb de Yoshi amiibo. Als je speelt op de klassieke stand kan je items winnen voor je amiibo en je kan je amiibo bijvoorbeeld inzetten in je team. Hij groeit echt met je mee in behendigheid.

Probleem is wel, er zijn wat veel vechters, en je kan er ook nog een stuk of 6 vrijspelen erbij (je hebt ze allemaal na 100 *smash* partijtjes). Misschien klinkt dit als een raar probleem, maar om alles vrij te spelen ben je simpelweg teveel tijd kwijt.

De levels zijn echt tof. Alles beweegt, er gebeuren dingen... Er zijn honderden items die allemaal hun eigen effect hebben. Als dat nog niet genoeg is, kan je je eigen levels maken.

De besturing is intuïtief. Voor mijn gevoel was het precies hetzelfde als op de N64, maar dan met extra precisie en mooiere grafische bewegingen.

Op het doosje staat vanaf 12+ jaar, maar met ouderlijk toezicht zou ik zeggen dat het ook prima is voor 7+.

9,9 omdat je meteen in het water word gegooid. Ik denk dit was het idee van: "spellen moeten meteen vanaf het begin leuk zijn". Maar dit pakt vreemd uit, omdat ik nu nog niet weet wat er allemaal mogelijk is. Er is simpelweg teveel in te stellen, en communicatie erover in het spel is slecht, endat is een minpunt.
Verberg.
Cijfer:
9,9

Koplopermau
1086
23 jaar
Het ultieme gevecht begint hier!
Super Smash Bros. for Wii U is een spel waarin je je tegenstander uit het veld moet slaan. Letterlijk. Met karakters uit het hele Nintendo universum kun je het tegen je vrienden opnemen!

Dit spel is geweldig om met vrienden te spelen. Door de vele verschillende karakters, landen om in te vechten, verschillende items en de aanpasbare karakters is het een gevecht zonder eind.
Lees meer...

Het spel kent verschillende modus. Natuurlijk het normale Smash, Team Smash en Coin Battle. Een nieuwe mode is Smash Tour, waarin je het op een soort spelbord opneemt tegen je tegenstander. Onderweg verzamel je vechters die je op het einde inzet in een tijdgevecht tegen elkaar!

Het spel ziet er mooi uit om te spelen. De landen zien er prachtig uit en het werkt allemaal perfect. Helaas kent het spel geen avontuurmodus zoals in Super Smash Bros. Brawl. Daarnaast is er ook geen Tournament Modus aanwezig.

Alles bij elkaar geef ik dit spel een dikke 10. Deze moet je hebben!
Verberg.
Cijfer:
10

Q
338
18 jaar
De klassieker zet voort
Het vierde deel van de smash serie, zowel op 3DS als WiiU. Na Melee was volgens de echte fans Brawl helemaal niks. Zou deze versie dan beter zijn?

Al snel werd duidelijk dat het allemaal heel smooth liep. 'Lag' komt nauwelijks meer voor. Daardoor verloopt het spel vlotter en zijn combo's leuker om uit te voeren.
Lees meer...

De nieuwe characters zijn goede toevoegingen, met een aantal uitzonderingen. De 'clone-characters' zijn zeer aanwezig in dit spel. Voor de rest is de balance tussen de characters beter dan welke Smash tot nu toe.
Conclusie? Smash WiiU komt wel op hetzelfde niveau als Melee. Met de online functie kun je er zelfs nog meer plezier mee hebben. Echt een aanrader en een must-have voor de WiiU!
Verberg.
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

Wesleye98
17218
17 jaar
SSB for Wii U verslaat haar voorgangers op alle vlakken!
De Super Smash Bros.-serie is één van de bekendste series van Nintendo. Eindelijk is er dan het vierde deel, samen voor de Nintendo 3DS en Wii U.

Om te beginnen, de game ziet er puntgaaf uit met de HD-graphics. Alles is tot in de detail uitgewerkt. Dit zorgt al voor in glimlach op mijn gezicht. Samen met de geweldige soundtrack is deze game een genot voor zowel het oor als het oog.
Lees meer...

Maar een game is meer dan dat. De gameplay is, zoals bij alle Smash-games, fantastisch. Met meer dan 50 personages uit heel veel bekende Nintendo-series een gevecht houden... Wat is er nou leuker dan dat? Voor het eerst kun je dat met 8 personen doen. Beeje chaotisch, wel dikke fun.

Mijn main characters zijn Bowser Jr., Toon Link en Mario. De movesets zijn echt variërend en passen het best bij mijn stijl van spelen. Voor een leuke online Battle speel ik het liefst op Battlefield of Final Destination, zonder de elementen van de andere stages, welke overigens ook super leuk zijn. Maar om je skills te testen en te verbeteren moet je echt op deze twee stages spelen en items eigenlijk uitschakelen.

Met de multiplayer (zowel online als offline) zit het wel snor. Wat is er voor één speler? Genoeg, kan ik je zeggen. Deze game verdient niet voor niets de 'Supersize-badge'. Je kunt Classic Mode, Stadion, Smash Tour (de compleet nieuwe mode) en normaal kleinere dingetjes spelen. Smash Tour is best interessant, maar niet geweldig. Het lijkt op een Mario Party-bord, waarop je zoveel mogelijk items moet verzamelen om je sterker te maken voor het eindgevecht met elkaar. Naar mijn mening wordt er te weinig in gevochten.

Zoek je een leuke fighting game, ben je fan van de Nintendo-series of wil je gewoon per se die nieuwe Smash-game? Zeker deze kopen dan! Je bent nooit uitgespeeld met de vele modi, best wel hoge moeilijkheidsgraad en collectibles (trofeeën). Dan ben ik nog vergeten dat je je amiibo kunt trainen in de game, wat ook erg leuk is. Laat anders acht amiibo tegen elkaar strijden en zet in op je favoriet. Genoeg te doen dus, in Super Smash Bros. for Wii U.
Verberg.
Cijfer:
9,5

ikzelf
272
13 jaar
Geweldig!
Dit is het spel waarvoor ik een wii u zou kopen!! Super coole gevechten met je favoriete karakters van je favoriete spellen. Vecht met Samus, Link, Zelda, Pickachu en nog veel meer.

Je kan in het spel ook een soort trofeeën behalen, er zijn er honderden van en ze zijn superleuk om te verzamelen.
Lees meer...

Je kan nu ook vechten met 8 spelers wat helemaal gewedig is! Je hebt trouwens ook online waarin een kunt vechten voor roem of voor de lol.

In deze Super Smash Bros kan je ook de karakters aanpassen hoe jij het wil of vechten als je eigen Mii.
Verberg.
Cijfer:
9,5

NickGamerDutch
1914
14 jaar
Meer dan het geld waard!
Super Smash Bros is sowieso al mijn favoriete spellenreeks, Ik bedoel maar, Al je favoriete Nintendo-Figuren in een spel die vechten om de Winst? Geweldig! < br/>< br/>Maar dit spel voor de Wii U doet er als vierde in de reeks nog een schepje bovenop door te komen met meer dan 50 karakters waaronder de drie Mii-Fighters die jou eigen Mii-Figuren zijn. Je kan nu ook je eigen Karakters maken door Items te verzamelen en die te geven aan je Karakters of Amiibos. Twee player mogelijkheid voor bijna alle Gamemodes en een gloednieuwe manier om trofeeën te verdienen, Trophy Rush!
Conclusie: Geweldig Spel, Zeker Kopen!
Cijfer:
10

Sonic
490
16 jaar
Geweldige Smash game, beste uit de serie.
Super Smash Bros. for Wii U is een fantastische vecht-game, en de beste van de serie. Talloze vechters en geweldige levels. Nieuwkomers zijn Pac-Man en Megaman, 2 goede vechters, en door DLC kun je ook Mewtwo en Lucas kopen. Verder zijn de tientallen tracks waar je naar kan luisteren een leuke toevoeging en zijn ook de extra missie's fantastisch. Al met al is Super Smash Bros for Wii U een must-have voor zijn console.
Cijfer:
9,5

Timzel
501
16 jaar
Must have!
Super Smash Bros is een fighting game die alle Nintendo personages bij elkaar brengt. Super Smash Bros. for Wii U (of 3DS) is alweer het 4e deel in de serie. En man wat is ie goed!

Er zijn heel veel spelstanden beschikbaar. Natuurlijk is er de gewone Smash, maar ook klassiek, challenges, smash tour (een soort bordspel) en nog veel meer! Er is heel veel vrij te spelen: muziek, trofeeën, heel veel trofeeën maar ook custom moves. Dit zorgt ervoor dat je je vechters naar eigen smaak aan kan passen en is erg leuk. Ook de online mode is sterk verbeterd. Er zijn verschillende standen beschikbaar en alles werkt nu lekker vlot.
Lees meer...

In deze game zijn ook vrijwel alle Amiibo poppetjes die nu te koop zijn te gebruiken. Deze kun je trainen en aanpassen zodat ze een machtige tegenstander of handlanger worden!

In dit spel is gewoon zo veel te doen, zien en te ontdekken! Je hebt hier tientallen uren plezier van.
Verberg.
Cijfer:
9,5

JosPlays
160
22 jaar
Geweldig!
Super Smash Bros. U is een geweldig vechtspel. Speel samen met vrienden of alleen tegen computer gestuurde vijanden in gevechten met 4 karakters, of zelfs met 8 karakters tegelijkertijd.

Je kan de tegenstanders nog moeilijker maken door gebruik te maken van Amiibo's en die te trainen tot het maximale level.

Verder heeft Super Smash Bros. U veel modus (story, 8 player, online etc.) dus er is altijd wel iets te doen in de game. Dit is 1 van mijn favorite Wii U games.
Cijfer:
9,0

jojomen2
185
15 jaar
Super Smash Bros Wii U is een aanrader
Fantastisch zoals gewoonlijk, de Smash Bros collectie breidt zich uit met dit nieuwe exemplaar voor de Wii U. Buiten de oude karakters worden er ook nieuwe klassiekers geïntroduceerd. Zowel Duck Hunt als de lang verwachte MegaMan maken hun tribuut in de Smash franchise. Zoals gewoonlijk is het geweldig om dit met je vrienden te spelen, maar het is ook redelijk amuserend om het in je eentje te doen, mits niet te lang.

lijst met speelbare karakters:
Lees meer...

terugkomend:
Mario
Luigi
Peach
Bowzer
Dr.Mario
Yoshi
Donky Kong
Diddy Kong
Link
Zelda (apart karakter)
Sheik (apart karakter)
Ganondorf
Toon Link
Samus (apart karakter)
Zero Suit Samus (apart karakter)
Kirby
Meta Knight
King Dedede
Fox
Falco
Pickachu
Jigglypiff
Charizard (apart karakter)
Lucario
Captain Falcon
Ness
Marth
Ike
Mr. Game & Watch
Pit
Wario
Olimar (door te veranderen van kleur kan je ook als Alph spelen)
R.O.B.
Sonic

nieuw:
Rosalina & Luma
Bowser Jr.
Greninja
Robin
Lucina
Palutena
Dark Pit
Villager
Wii Fit Trainer
Little Mac
Shulk*
Duck Hunt
Mega Man
Pac-Man
Mii Brawrer (Boxer)
Mii Swordfighter
Mii Gunner
downloadeble:
Mewtwo
Lucas
Roy
Ryu


* Shulk is het hoofdkarakter van Xenoblade Chronicles, een Nintendo RPG. Persoonlijk vind ik dat een geweldig spel, aanradertje.
Verberg.
Cijfer:
8,3
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Super Smash Bros. for Wii USuper Smash Bros. for Wii U: Tips en geheimen, cheats en codes
24 tips: 14 persoonlijke tips - 8 Easter Eggs en Glitches - 2 Geheimen

Geheimen:Snel iemand verslaan
kell96kell
215
Okee niet echt een geheim, maar weinig mensen weten dit.
Heel veel poppetjes hebben een "meteor smash", dan vlieg je met veel snelheid naar beneden. Je moet in de lucht je stick omlaag sturen en A (2) drukken. Dan schop je naar onder en doe je het goed dan vliegt je tegenstander naar onder. Maar doe je dit boven een afgrond, dan is je tegenstander (bijna altijd) dood.
Maar bijvoorbeeld bij Mario moet je opzij en A doen, en met Pikachu moet je de bliksem wolk ervoor gebruiken (en die is moeilijk te mikken). Maar met Captain Falcon, Villager en Mewtwo is het wel makkelijk. Probeer eerst tegen een computer en dan pas tegen vrienden

Persoonlijke tip:Overleef Cruel Smash makkelijk 1 minuut Als Luigi
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Een lastige challenge in de game bestaat eruit om als Luigi 1 minuut te overleven in de bizar moeilijke modus Cruel Smash. Dit lijkt onmogelijk, maar met dit trucje is het eigenlijk ontzettend simpel!

 

Persoonlijke tip:Haal makkelijk 3,280 ft in Home-Run Contest als Ganondorf
Bramd de Groot
11333
17 jaar
In deze video zie je hoe je twee schijnbaar onmogelijke challenges in de game haalt, door met Ganondorf de zandzak in Home-Run Contest 3,280ft ver te slaan.

 

Persoonlijke tip:Haal makkelijk een score van 85 in Rival Smash
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Één van de lastigere challenges in de game vertelt je dat je een score van 85 moet halen in Rival Smash, wat heel lastig is, tenzijn je Mr. Game & Watch kiest, en het in deze video gedemonstreerde trucje gebruikt...

 

Geheimen:Alle personages
Maxim
Hier zijn alle vrijspeelbare personages in Super Smash Bros for wii u

FalcoSpeel 10 gevechten of versla klassiek zonder continues
WarioSpeel 20 gevechten of versla 100-man smash
LucinaSpeel 30 gevechten of versla Klassiek op level 5.5 of hoger
Dark PitSpeel 40 gevechten of versla All Star op normaal of hoger.
Dr.MarioSpeel 50 gevechten of versla Master Orders op het level Moeilijk
R.O.B.Speel 60 gevechten of speel 8 beurten in Crazy Orders.
Mr. Game & WatchSpeel 80 gevechten of versla Klassiek met 5 personages op het level 2.0 of hoger.
Duck hunt-duoSpeel 100 gevechten of scoor minstens 1 K.O. in een 1-speler gemene smash.

Persoonlijke tip:Meer nieuwe trofeeën uit je geld halen
NickGamerDutch
1914
14 jaar
Hier is een tip om meer trofeeën uit je geld te halen. Begin met het spelen van Trophy Rush met een zo lang mogelijke tijd. Doe je dit goed, heb je ongeveer 30 trofeeën per keer verdient voor de prijs van drie van de goedkoopste in de shop, superdeal toch? Pas als je heel veel trofeeën hebt, kun je beter overgaan op de shop

Easter Eggs en Glitches:Sla de zandzak makkelijk tussen 1640 en 1656 ft als R.O.B.
Bramd de Groot
11333
Er is een Challenge waarvoor je met R.O.B. de zandzak in Home Run Contest precies tussen 1640 en 1656 ft moet slaan: dat is dus een heel kleine marge. In deze video zie je hoe je dat makkelijk doet, in plaats van dat je gewoon op goed geluk begint te slaan.

 

Persoonlijke tip:8 KO's in Cruel Smash als Lucina?
Bramd de Groot
11333
17 jaar
In deze video zie je hoe je in het zeer lastige Cruel Smash makkelijk 8 KO's achter elkaar haalt als Lucina, waarmee je tegelijk twee van de moeilijkste Challenges in de game behaalt.

 

Persoonlijke tip:Alle final smashes
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Benieuwd of je alle Final Smashes in de game wel effectief gebruikt? In deze video zie je elke Final Smash in actie, en zie je voor elke Final Smash hoe je hem moet gebruiken!

 

Persoonlijke tip:Gemene Smash
NickGamerDutch
1914
14 jaar
Ik was vanmiddag de missielijst aan het bekijken om te zien of ik wat missies kon halen, en vond toen iets waar ik heel verdrietig van werd. Bovenaan (de allermoeilijkste opdrachten) stond dat ik 8 vijanden moest verslaan in gemene smash, terwijl ik normaal gesproken maar een totaal van 2 kon halen als ik heel erg mijn best deed. Maar toch lukte het mij toen ik had bedacht dat ik ging spelen met Ganondorf: Enorm langzaam maar wel sterk en gaat niet na een klap uit het scherm. Wat je moet doen is redelijk simpel: Je gaat aan de baan hangen en klimt er telkens even op en doet dan de aanval waarmee je eerst voor schopt en daarna achter, en zo sla je dus 1 tot 3 vijanden van de baan en daarna ga je gelijk weer aan de baan hangen. Omdat de vijanden niet geprogrammerd zijn om terug op de baan te springen maar jou te achtervolgen en aan te vallen zullen ze niet meer de baan op springen. Dit is moeilijk om goed onder de knie te krijgen (omdat er vaak Mii's achter staan die je gelijk uit het beeld slaan) maar na een tijdje zul je net als mij zo rond de elf Mii's kunnen verslaan en heb je de missie gehaald. Succes!

Easter Eggs en Glitches:Super Smash Bros for Wii U glitches
Tornado
2291
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Super Smash Bros for Wii U.

 

Persoonlijke tip:Spelen met King Dedede
NickGamerDutch
1914
14 jaar
King Dedede is vooral voor de beginner een erg goed karakter, hij kan met zijn hamer in drie keer iemand uit het veld slaan en heeft krachtige long-range aanvallen als de Spijkerballen uit de Kirby-Games. Ook valt hij onder de zware karakters, dus kan hij veel klappen krijgen en toch vliegt hij niet snel ver weg, maar wat maakt King Dedede zo bijzonder? Hij kan ook nog heel lang vliegen en blijft zo heel lang in het spel.

Persoonlijke tip:Spelen met Ike
NickGamerDutch
1914
14 jaar
Ike is een karakter dat onder de zwaardere karakters valt, en dit geeft hem de mogelijkheid om niet snel uit het veld te worden geslagen, in tegenstelling tot andere zware karakters heeft Ike wel een counter en als je die op iemands aanval gebruikt doet hij hem twee keer zo hard terug, ook kan hij heel makkelijk terug op de baan komen door zijn Links+B aanval te doen, zo schiet hij weer op de baan en doet daarbij ook nog damage, hij is verder ook erg krachtig qua andere aanvallen

Persoonlijke tip:Mewtwo's Custom moves
Q
338
18 jaar
Ook al uren bezig met het proberen Mewtwo custom moves te unlocken? Ik helaas wel... Het kan alleen niet. Omdat Mewtwo een dlc character is heeft die geen custom moves. Geen tijd in steken dus!

Easter Eggs en Glitches:Trophy Rush-tips
Bramd de Groot
11333
Enkele tips voor Troophy Rush om veel trofeeën te krijgen EN enkele Challenges te behalen die met Trophy Rush te maken hebben.

 

Persoonlijke tip:Spelen met Mario
NickGamerDutch
1914
14 jaar
Mario is een karakter dat valt onder de "van alles wat" karakters, Hij is niet zwaar en vliegt redelijk snel weg maar is daarintegen snel genoeg om terug op de baan te komen met zijn dubbele luchtsprong, Een goede manier om een tegenstander uit te schakelen die moeite heeft met op de baan komen zoals Little Mac en Captain Falcon kun je makkelijk uitschakelen door ze van de baan te slaan en als ze dan een aanval doen om erop te komen pak jij je vlag erbij, ze draaien zo hun aanval de andere kant op en hebben zojuist hun eigen kansen verprutst

Persoonlijke tip:Lucario's aura
Maxim
282
12 jaar
Lucario wordt sterker als hij meer schade op loopt. En op 200% is hij het sterkst.

Dus hier is een tip om deze vaardigheid goed te gebruiken. Laad in het begin van de match je Aura Shere op (B-aanval) en gebruik hem als je meer procent hebt! Het zal veel schade aanrichten! Als je bent vergeten op te laden kan je ook gewoon force palm (B vooruit) of zijn Smash aanvallen gebruiken. Als Lucario rond de 200% zit kunnen die je tegenstanders killen op 0%!

Persoonlijke tip:De Amiibo lijkt op jou!
NickGamerDutch
1914
14 jaar
Als jij een Amiibo aan het trainen bent en jij gaat telkens in een hoekje kruipen, zal je Amiibo dit na gaan doen, dus probeer hem zo veel mogelijk goede tactieken te leren die jij zelf ook altijd gebruikt.

Persoonlijke tip:Hoe train je een Amiibo
NickGamerDutch
1914
14 jaar
Als je een Amiibo aan het trainen bent, speel dan met zo veel mogelijk verschillende karakters, zo leert je Amiibo tegen elke tegenstander te spelen en wordt hij sterker dan een level 9 Computer.

Easter Eggs en Glitches:Metal Face's geheime tekst
Bramd de Groot
11333
In Gaur Plains komt soms de baas Metal Face voor, die tegen de spelers allerlei dingen roept om ze uit te dagen. Er zijn echter een paar zinnen die je hem waarschijnlijk nog nooit hebt horen zeggen, en dat is omdat hij die zinnen alleen zegt als Shulk aan het vechten is, aangezien ze specifiek tegen hem gericht zijn.

 

Easter Eggs en Glitches:Goddelijke interventie
Bramd de Groot
11333
Door als Pit heel snel op naar beneden en taunt te drukken in Palutena's Temple, zal Palutena wat commentaar op je tegenstander geven, soms bijgestaan door Viridi of andere karakters!

 

Easter Eggs en Glitches:Nog meer Team Star Fox-gesprekken
Bramd de Groot
11333
In Lylat Cruise kun je, net als in Orbital Gate Assault, gesprekken tussen de leden van Team Star Fox laten beginnen door een smash taunt (taunt + naar beneden) uit te voeren. Hier moet je dit echter doen als Fox of Falco, bij andere personages werkt deze truc niet. In het filmpje hieronder zie je wat er precies gezegd wordt door het team.

 

Easter Eggs en Glitches:Geheime gesprekken tussen Team Star Fox
Bramd de Groot
11333
Als je een smash taunt (naar beneden+taunt) gebruikt op Orbital Gate Assault, volgt er een gesprek tussen de leden van Team Star Fox. In de video hieronder zie je hoe die gesprekken precies gaan. In tegenstelling tot in vorige games, geven de leden van team Star Fox ook echt commentaar op het gevecht.

 

Easter Eggs en Glitches:Glitches met Olimar
NickGamerDutch
1914
Olimar heeft net als de meeste karakters een paar vreemde Glitches, bekijk ze in deze video!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

Mario Wii U © 2014 - 2017
Wii U Spellen: Super Smash Bros. for Wii U

Boxshot Super Smash Bros. for Wii U


Specificaties:
Genre:Vecht
Uitgebracht in:2014
Aantal Spelers:1-8
Geschikt voor:12+ jaar
Wi-Fi:Yeah!

Goede Badges:
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Super Smash Bros. for Wii U

Links voor Super Smash Bros. for Wii U
Officiële website:
smashbros.com
Walkthrough / FAQ:
youtube.com en
Wiki:
mariowiki.com en
Soundtrack:
youtube.com
Overig:
Het geheime verhaal achter de Smash Bros.-games

Weet jij nog een link?