KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario Wii U Nieuws archief van Mario Wii U
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: Rayman Legends
mvoske
Rayman Legends is een game die barst van de originaliteit, waar de kleuren van het scherm spatten, die volgepropt zit met content en bovendien nog een streepje humor bevat.

Rayman Legends is de opvolger van Rayman Origins, een game die door critici zeer goed ontvangen werd. Heb je deze game nooit gespeeld? Geen nood, ze zijn gul geweest bij Ubisoft en hebben alle levels uit Origins speelbaar gemaakt in Legends. Deze levels zijn volledig herbouwd in het grafische stijltje van Rayman Legends dat er o zo mooi uitziet. Bovendien draait het spel soepel op de Wii U en ziet er vrolijk en kleurrijk uit.

Is Rayman Legends een aanrader? Lees het in de review van mvoske!
Lijn
Afbeelding voor Nintendo op de E3 2015, what's the news?
Held Wesleye98
De Electronic Entertainment Expo (E3) is de grootste jaarlijkse beurs, waar alles en iedereen die maar iets met games te maken heeft, zijn of haar plannen voor de komende tijd onthuld. Ook Nintendo is, zoals altijd, dit jaar in LA van de partij. Net zoals vorig jaar presenteerde Nintendo haar nieuwe software middels het Nintendo Digital Event. Wat is het grootste nieuws voor Wii U-bezitters?

Super Mario Maker: Voor het eerst is het mogelijk om je eigen Mario-levels te ontwerpen, wat prima kan met behulp van de GamePad. Je kunt vier stijlen gebruiken: de NES Super Mario Bros.-stijl, de Super Mario Bros. 3-stijl, de Super Mario World-stijl en de New Super Mario Bros. U-stijl. Je kunt op ieder moment wisselen tussen alle stijlen en allerlei elementen uit iedere game gebruiken. De levels die je maakt, kun je online delen, zodat anderen deze kunnen spelen. Jij kunt dus zelf ook levels van andere bouwers downloaden, spelen en beoordelen. Super Mario Maker zal op 11 september 2015verschijnen, samen met twee amiibo en een Limited Edition die de game met een artbook bevat. Dit is onderdeel van de 30e verjaardag van de man met de rode pet.

Star Fox Zero: Fox keert terug in de ruimte in de nieuwste Star Fox-game! In de game besturen spelers hun Arwing op de tv, maar je beleeft de game op de GamePad vanuit de cockpit en je kunt richten en vijanden onder vuur kunnen nemen met behulp van de gyroscoop. De game moet in het 4e kwartaal van 2015verschijnen.

Skylanders SuperChargersvan Activision: Skylanders komt met een spin-off: de racegame SuperCharges! Hier komt echter wel een Nintendo-twist aan te pas. Je kunt namelijk twee speciale amiibo van Donkey Kong en Bowser gebruiken om als deze twee personages in de nieuwe funracer van Activision te kunnen scheuren. Skylanders SuperChargers lanceert in Europa op 25 september van dit jaar.

van Ubisoft: De bekende dansgame zal zowel op de Wii als op de Wii U gelanceerd worden met liedjes van bijvoorbeeld Jason Derulo, Meghan Trainor en Lady Gaga. Bovendien komt er een Just Dance Controller-app, waarmee je op je smartphone de game kunt bedienen. Op 22 oktoberkun je helemaal los gaan!

Xenoblade Chronicles X: Deze game staat al heel lang op het lijstje van de nog te releasen games. Tijdens een oorlog tussen buitenaardse wezens en menselijke overlevenden moet je proberen te overleven, terwijl je een onbekende en uitgestrekte planeet verkent. De game krijgt december 2015als releasemaand mee.

Animal Crossing: amiibo Festival: Niet waar velen op hadden gehoopt, maar de Animal Crossing-serie doet de Wii U aan, weliswaar als party-game. Spelers moeten proberen het dynamische bordspel uit te spelen met de meeste Happy Points. De game zal een grote amiibo-functionaliteit kennen. Zo wordt de game ook meteen gebundeld met twee nieuwe amiibo en drie amiibo-kaarten uit de Animal Crossing Collection en wordt gelanceerd in het 4e kwartaal van 2015.

Genei Ibun Roku #FEvan Atlus: In Tokio komen mensen samen voor een episch avontuur met helden uit een andere wereld. Deze nieuwe RPG is volgegoten met elementen uit de populaire Fire Emblem-serie. De werelden van licht en duister worden geconfronteerd en de jonge helden gaan de strijd aan. De game wordt in 2016uitgebracht.

Mario Tennis: Ultra Smash: Mario en zijn vrienden stappen weer het tennisveld op, deze keer op de Wii U en dus voor het eerst in HD! De game is met maximaal vier spelers te spelen en de game kent een nieuwe feature: de Mega Mushroom. Door deze te pakken wordt je groter en met de nieuwe Jump Shots kun je hogere ballen ook raken. Mario Tennis: Ultra Smash kent een release in het 4e kwartaal van 2015.

Yoshi's Woolly World: Dit is alweer de laatste Wii U-game die op deze E3 werd getoond. We weten al super veel van deze nieuwe wollige 2D-sidescroller. Verzamel, werk samen en knutsel met Yoshi, in een wereld die volledig bestaat uit wol. Dit kun je zelfs samen doen met een vriend! Bepaalde amiibo kun je tegen de GamePad aanhouden, waardoor je nieuwe patronen voor Yoshi vrijspeelt. De verschillende wollen Yoshi-amiibo maken het mogelijk om twee Yoshi's tegelijk te besturen. Deze wollige platformer is vanaf volgende week vrijdag, 26 juni 2015, in de winkels te vinden, evenals de bundel met de groene wollen Yoshi-amiibo en de roze, blauwe en groene wollen Yoshi-amiibo apart.

Wil je alles nog eens rustig doorlezen? Klik dan op de afbeelding en bezoek de officiële E3-pagina van Nintendo. Voor meer informatie kun je het Nintendo Digital Event bekijken of de Nintendo Treehouse-uitzendingen, live vanaf de beursvloer op de E3, bekijken via de site. Het 3DS nieuws zal op Mario3DS.nl komen te staan.
Lijn
Afbeelding voor Ontvang de derde sleutelhanger!
Rianna
Na twee weken van hard zwoegen op die reviews voor de sleutelhanger (en de muntjes, natuurlijk) is het tijd voor de volgende sleutelhanger: de Koopa Paratroopa!! Lees snel verder wat je moet doen!

Wij zijn wel benieuwd naar jullie favoriete Nintendo item! Heb jij een favoriete game, ben jij onafscheidelijk van je Yoshi-knuffel of heb jij een collectible item weten te bemachtigen? Stuur een foto van jouw bijzonderste bezit in op het Mario Wii U Helden Nieuwsoverzicht!

Wel een foto speciaal voor ons maken, hè? Voor deze actie mogen jullie je creatieve geest aan het werk zetten; het is namelijk de bedoeling dat je op de foto ook een MarioWii-U bordje plaatst dat je hebt getekend (of vooruit, uitgeprint).

P.S.: Heb jij nog geen Toad of Goomba? Wat?! Kijk snel bij de vorige nieuwsberichtjes hoe je die verdient!
Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: Call of Duty: Black Ops II
Wesleye98
De Call of Duty-serie doet ditmaal de Wii U aan. Deze firstperson-shooter is het vervolg van het fantastische Black Ops en gaat verder waar het origineel ophield.


Call of Duty is een populaire shooter-serie die vrijwel jaarlijks een nieuw deel kent. Black Ops II borduurt voort op het verhaal van Alex Mason, maar, dit deel speelt zich af in de toekomst, namelijk in 2025. Dit brengt nieuwe, futuristische mogelijkheden met zich mee.

Weer een Call of Duty game... Lees of deze Wii U game beter is dan zijn voorganger in de Call of Duty Black Ops II review van Wesleye98!
Lijn
Afbeelding voor De eerste 3 Helden van Mario Wii U!
Rianna
Woohoo! De eerste drie Helden hebben hun muntjes al ingewisseld voor geld! Bramd de Groot, mvoske en Wesleye98: gefeliciteerd!

Wij vroegen hen hoe zij het inzenden ervaren.

mvoske: Ik vind het enorm leuk om te doen! Ik vind het super om te schrijven over alles wat met games te maken heeft. Daarom vind ik het ook zo fijn om MarioWii-u.nl te helpen en daar in ruil nog eens muntjes te krijgen.

Wesleye98: Nu Mario Wii U eindelijk online is, kan ik weer volop inzendingen doen. Fantastische Wii U-games beoordelen, handige tips of grappige glitches toevoegen. Of gewoon simpele plaatjes met informatieve bijschriften. Alles is erg leuk om te doen en het verdient natuurlijk ook leuk. Deze keer ben ik van plan om meer professionele reviews te schrijven. De Mario Wii U-website heeft toch best lang op zich laten wachten, dus ik heb veel Wii U-games uitgebreid kunnen testen. Ik ga mijn best doen, in ieder geval!

Het geven van meningen (reviews en beoordelingen) over Wii U games bleek de favoriete categorie. Wat is jouw favoriete inzendingencategorie? Laat het ons weten in de comments!
Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: Transformers: Rise of the Dark Spark
mvoske
Transformers: Rise of the Dark Spark bevat eentonige levels, een karig verhaal, lelijke graphics en als klap op de vuurpijl een hoop bugs. Gelukkig is het vechtsysteem wél goed.


Gelijktijdig met de film Transformers: Age of Extinction werd, toevallig of niet, de game Transformers: Rise of the Dark Spark gerealesed. Dit terwijl het spel losstaand is van de film. Het is duidelijk dat Activision wou meeliften met de hype die de nieuwste film met zich meebracht.
Is dit ten koste gegaan van de kwaliteit van de game? Lees het in de review van Mvoske<!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7