Mario Wii UNieuws archief van Mario Wii U
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Kleurplaatactie: win 100 euro shoptegoed!
Rianna
Tot de kerst maak je kans op cadeaubon t.w.v. 100 euro waarmee je kunt shoppen in een van de Mario webwinkels! Hoe maak je kans?

Print de Mario kleurplaat uit, kleur hem zo mooi mogelijk in en stuur hem gratis naar ons op. Wij kiezen op kerstavond de drie mooiste kleurplaten uit. De hoofdprijs is een cadeaubon van 100 euro! Natuurlijk houden we rekening met je leeftijd.

Kleurplaat
Klik op de kleurplaat en print hem uit!

Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: ZombiU
mvoske
ZombiU kent een leuke en spannende singleplayer met een nog leukere lokale multiplayer die op geniale wijze gebruik maakt van de Wii U GamePad.

Op de E3 van 2012 gooide Ubisoft hoge ogen. ZombiU werd gepresenteerd als het paradepaardje voor de Wii U, en daar deed Nintendo met alle plezier nog een schepje bovenop. Zo kreeg het spel op dag van release een speciale Wii U-bundel, wat getuigt van heel wat vertrouwen aan Nintendo's kant in Ubisoft's nieuwe IP.

Is ZombiU echt een game om 'U' tegen te zeggen? Lees het in de ZombiU review van mvoske.
Lijn
Afbeelding voor Sinterklaas omruilservice
Rianna
Oei oei, die Sint en Piet,
Hebben weer niet goed gekeken!
Ze dachten 'Dat spel heeft hij nog niet!'
Maar dat is een grote fout gebleken...Omruilen en retourneren mag, dus geen nood,
Wij helpen Sint en Piet aan de juiste game.
Ook als ze al teruggaan met de boot,
Na 5 december is terugsturen geen probleem!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving!
Held Wibert
Deze herfstvakantie hebben we een heldenbeproeving voor je! Wij geven gratis downloadcodes weg voor de Wii U, lees snel verder hoe je die kunt verdienen!

Wanneer je deze vakantie 1000 muntjes haalt, maken we niet alleen 10 euro naar je over, maar geven we je ook een downloadcode! Hiermee kun je gratis een Wii U titel downloaden. Deze downloadcode kun je verdienen door te vertellen wat je van een Wii U game vindt, je geheime tips te delen, de leukste plaatjes voor ons te zoeken of andere info toe te sturen.

Je kunt uit de volgende games kiezen:
Mario & Luigi Superstar Saga
Super Mario World
Super Mario Kart
Super Mario World - The Lost Levels

Deze actie loopt t/m 1 november. De downloadcodes krijg je cadeau zolang de voorraad strekt. Als je al reeds een account hebt moet je 1000 muntjes verdienen om een downloadcode te krijgen.
Lijn
Afbeelding voor Hardware producten toegevoegd
Rianna
We zijn nog steeds druk bezig op Mario Wii U: deze week zijn ook de Wii U hardware artikelen toegevoegd!
Bij de Wii U lijsten vind je nu ook het kopje hardware en accessoires. Daar vind je nu onder andere een stuur, de Wii U zelf en de Wii U Afstandsbediening. Voor deze producten kun je ook informatie toevoegen!
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Wii U lijsten
Wibert
We hebben nieuwe overzichtslijsten voor je gemaakt!

Lijsten met alle Wii U spellen, alle Nintendo Amiibo maar ook de All-in-1 pagina's. Op de All-in-1 pagina's zijn we natuurlijk het trotst want die zijn gemaakt door alle inzendingen die we nu samen hebben verzameld op MarioWiiU.nl. De teller staat nu op alweer bijna 2000 inzendingen!

Wat voor lijstje zou jij nog leuk vinden om toegevoegd te zien?

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8