x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

LEGO Star Wars: The Force Awakens Review


LEGO Star Wars: The Force Awakens, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner LEGO Star Wars The Force Awakens

Bekende maar innovatieve gameplay met LEGO Star Wars!

Er is wederom een nieuwe Star Wars-film uitgekomen, The Force Awakens. Een LEGO-game gebaseerd op die film mag natuurlijk niet ontbreken, dus hier is LEGO Star Wars: The Force Awakens. De vorige LEGO Star Wars-game was niet zo goed als zijn voorgangers, dus TT Games moet zichzelf weer bewijzen. Is dat gelukt of niet?

De Force is met ons
Deze game volgt het verhaal van The Force Awakens. Leuk als je de film hebt gezien, maar het verhaal wordt duidelijk uitgelegd voor diegenen, die hem niet hebben gezien. Geen zorgen dus! Net zoals de voorgaande LEGO-games bestaat de gameplay vooral uit vechten en puzzels. Je kunt wisselen tussen verschillende karakters met verschillende gaven, dus er is veel puzzel-potentie. Toch is niet alles zoals de eerdere games.

Vernieuwing is niet zoek (Luke wel)
Om te beginnen zijn er nieuwe Multi Builds. Met een hoopje stenen kun je meerdere objecten bouwen, dus er zijn complexere puzzels mogelijk. Er is nieuwe cover-based combat, waarbij timing centraal staat. Ook toegevoegd is een nieuwe manier van platformen, met quick events. Als laatste zijn er ruimtegevechten! Ga er met je favoriete Star Wars-schip op uit en vlieg rond in een luchtgevecht. Zie het kader voor afbeeldingen van deze nieuwe gameplay-elementen.

De artstyle is een mix van LEGO-blokjes en realistische omgevingen en het ziet er goed uit in HD. Daarnaast is er oude én nieuwe muziek, en allebei zijn een genot voor het oor. Onder die deuntjes hoor je ook stemacteurs. De acteurs uit de films hebben nieuwe dialoog ingesproken!

Review LEGO Star Wars: The Force Awakens: <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Finn_-_Disney_Infinity_30>Finn</a>, <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Rey_-_Disney_Infinity_30>Rey</a> en BB8 zijn de belangrijkste karakters in dit nieuwe verhaal.Finn, Rey en BB8 zijn de belangrijkste karakters in dit nieuwe verhaal.
Review LEGO Star Wars: The Force Awakens: Vecht tegen de wrede First Order en hun eindeloze leger Stormtroopers.Vecht tegen de wrede First Order en hun eindeloze leger Stormtroopers.
%ERROR%
Natuurlijk zijn er een paar gebreken. Wanneer je in co-op met splitscreen op de TV speelt, zijn er wat camera-mankementen. Gelukkig kan de tweede speler ook op het scherm van de GamePad spelen, waardoor het is opgelost. Vreemd genoeg is de DLC op de Wii U niet present, maar bij de andere versies wel. En dan zijn de laadtijden verschrikkelijk lang... Heel irritant!

Never tell me the odds!
Het verhaal duurt ongeveer 10 uur, maar daarna is er nog genoeg te doen. Je kunt rondlopen in een open gebied van de eerdere planeten. Het is een beetje kaal, maar je kunt er nieuwe missies ondernemen voor speciale beloningen (waaronder speelbare karakters uit oudere films!). Er zijn ook een paar extra levels met verhalen die niet in de film te zien waren.

LEGO Star Wars: The Force Awakens is een leuke LEGO-game voor jong en oud, met de nodige innovatie. Mis deze niet als je een Star Wars-fan bent!


Conclusie LEGO Star Wars: The Force Awakens - Nintendo Wii U Review

Pluspunten:
  • Leuke oude én nieuwe gameplay
  • Co-op
  • Goede presentatie
  • Nieuwe levels en veel te doen na uitspelen verhaal
Minpunten:
  • Lange laadtijden
  • Geen DLC aanwezig op Wii U-versie
  • Kale "open" levels

21109
Review geplaatst op
Gameplay:9,4
Replay:8,3
Presentatie:8,6
Innovatie:7,9
Fanservice:9,2
Review cijfer:
8,2
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii U (.nl)
© 2020 - 2021

Mario Wii U Review Cijfer:


8,2
 
Boxshot LEGO Star Wars: The Force Awakens
LEGO Star Wars: The Force Awakens


Details LEGO Star Wars: The Force Awakens

Released:2016
Advies:Vanaf 7 jaar
Spelers:1 - 2
Genre:Actie, Avontuur
Wi-Fi:Niet ondersteund
Nieuwe gameplay-elementen.

De nieuwe Multibuilds zorgen voor complexere puzzels.
De nieuwe Multibuilds zorgen voor complexere puzzels.

Kom op het juiste moment uit je dekking tevoorschijn in nieuwe gevechten!
Kom op het juiste moment uit je dekking tevoorschijn in nieuwe gevechten!

Niet naar beneden kijken! De quick events tijdens het platformen maken het moeilijker.
Niet naar beneden kijken! De quick events tijdens het platformen maken het moeilijker.

Geef die TIE-Fighters van jetje in epische luchtgevechten!
Geef die TIE-Fighters van jetje in epische luchtgevechten!
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2021 Mario Wii U