x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Smash Bros. for Wii U Review


Super Smash Bros. for Wii U, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner Super Smash Bros for Wii U

Super Smash Bros. for Wii U is een uniek vechtspel met een fantastische selectie karakters!

De Super Smash Bros.-serie is een van Nintendo's meest succesvolle series. Voorheen waren er titels op de GameCube en Wii en nu komt de serie naar de Wii U, in volledig HD! De game bevat wel 59 karakters van bekende games. Maakt deze Smash Bros. de hoge verwachtingen waar?

Choose your character!
Smash heeft super veel karakters. Heel bijzonder is, dat elke uniek is en anders speelt. En tóch is het altijd eerlijk, omdat de vechters zo goed zijn gebalanceerd. De selectie bevat vooral iconische Nintendo-karakters zoals Mario, Link, Pikachu en Donkey Kong, maar er zijn ook helden van andere studio's, zoals Sonic (SEGA), Pac-Man (Bandai Namco) en Megaman (Capcom). Nog nooit waren dit soort cross-overs mogelijk!

Daarnaast bevat de wat prijzige DLC nog meer, waaronder Cloud! En je kunt ook nog je droomkarakter waarmaken met de Mii-vechters! Voor meer informatie over de vechters van andere studio's, zie kader. De cast is echt geweldig en maakt de game episch.

Choose a mode!
Super Smash Bros. for Wii U heeft veel content voor multiplayer, maar is wat minder aan de singleplayer-kant. Er is geen verhaal-modus meer, zoals in Super Smash Bros. Brawl op de Wii. Gelukkig kun je nog altijd tegen bots spelen!

In Multiplayer kun je met tot wel 7 andere mensen thuis spelen of online verbinding maken met vrienden of een willekeurig persoon die ook online speelt. Het online-gedeelte werkt super goed!

Review Super Smash Bros. for Wii U: Iedereen is van de partij!Iedereen is van de partij!
Review Super Smash Bros. for Wii U: Alle vechters in het spel (inclusief DLC).Alle vechters in het spel (inclusief DLC).
Choose a stage!
De verschillende levels om op te vechten zijn ook deze keer weer fantastisch. Er zijn (met de DLC meegerekend) wel 55 unieke levels! De meerderheid is nieuw, maar er zitten ook oude bekende stages tussen. De levels zien er net zo mooi en verzorgd uit als de rest van de game en natuurlijk is de bijpassende muziek fantastisch! Er zijn veel nieuwe remixes, maar ook veel oude nummers.

Elke stage heeft een Omega-vorm. Dit houdt in, dat de levels geen gevaren meer hebben en dat is een stuk minder chaotisch en veel fijner als je graag competitief speelt.

Een unieke ervaring!
Super Smash Bros. werkt anders dan andere vechtgames. Als je een aanval raakt, zal het schadepercentage van de tegenstander omhooggaan. Hoe meer schadepercentage je tegenstander heeft, des te verder ze gelanceerd worden als ze worden geraakt door een aanval. Lukt het je een vijand uit het level te lanceren? Dan verliezen ze een leven.

Dit, gebundeld met de fantastische cast van vechters, maakt Smash een uniek vechtspel, en een must-have voor Wii U-bezitters.


Conclusie Super Smash Bros. for Wii U - Nintendo Wii U Review

Pluspunten:
  • Vertrouwde gameplay
  • Goede DLC...
  • Nieuwe 8-speler multiplayer
  • Goede selectie karakters en levels
Minpunten:
  • Minder te doen in Singleplayer
  • ...Die een beetje aan de dure kant is

21109
Review geplaatst op
Gameplay:9,5
Replay:10
Wi-Fi:9,0
Presentatie:9,0
Review cijfer:
9,2
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii U (.nl)
© 2020 - 2021

Mario Wii U Review Cijfer:


9,2
 
Boxshot Super Smash Bros. for Wii U
Super Smash Bros. for Wii U


Details Super Smash Bros. for Wii U

Released:2014
Advies:Vanaf 12 jaar
Spelers:1 - 8
Genre:Vecht
Wi-Fi:Ondersteund
Ook vechters van andere studios zijn van de partij!

De razendsnelle Sonic the Hedgehog ontwijkt alles met gemak. Sonic Speed!
De razendsnelle Sonic the Hedgehog ontwijkt alles met gemak. Sonic Speed!

Pac-Man is een fantastische throwback naar het arcade-tijdperk. Wakawakawaka!
Pac-Man is een fantastische throwback naar het arcade-tijdperk. Wakawakawaka!

Ook de blauwe bomber, Megaman, is hier!
Ook de blauwe bomber, Megaman, is hier!

Sorry <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Kirby_and_the_Rainbow_Paintbrush>Kirby</a>, Cloud Strife uit Final Fantasy heeft een groter zwaard. (DLC)
Sorry Kirby, Cloud Strife uit Final Fantasy heeft een groter zwaard. (DLC)
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2021 Mario Wii U