x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Yoshi’s Woolly World Review


Yoshi’s Woolly World, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner Yoshis Woolly World

Yoshi is schattiger dan ooit tevoren in een prachtige wereld van wol, waarin genoeg te doen is!

De Yoshi Island-games stonden bekend om de grafische stijl en de manier van plaformen met Yoshi en Baby Mario. De kwaliteit van de SNES-titel uit 1995 werd in de volgende games nauwelijks geëvenaard, maar wanneer Yoshi's wereld wordt omgetoverd tot een wollig paradijs kunnen we spreken van een geweldig gebreide game! Wanneer Kamek alle Yoshi's in bolletjes wol verandert, is het aan jou om deze terug te halen.

Wollige roots
De game voelt heel vertrouwd aan: de besturing is eenvoudig, het plaformen is zoals in eerdere titels en Yoshi kan alles wat hij eerder kon. De bekende Flutter Jump kun je nu zelfs oneindig lang volhouden, doordat Yoshi van wol is gemaakt. Maar het nieuwe element wat de game toch als nieuw doet aanvoelen, is dat je bolletjes wol gebruikt. Deze krijg je door ze op te pakken of vijanden in te slikken. Hiermee kun je andere vijanden verslaan, platforms maken en geheimen onthullen.

"Volgebreide" levels
De levels zien er op en top uit. De grafische stijl en het leveldesign gaan hand in hand. Je kunt geheimen ontdekken door stukjes wol uit elkaar te trekken met Yoshi's tong of door er bolletjes wol tegenaan te gooien. Er zijn zoveel verstopte items te vinden, het houdt je heel lang bezig. Daardoor merk je soms niet dat het platformen zelf wat aan de makkelijke kant kan zijn. Om de variatie in de levels nog beter te maken zijn er zogenaamde Yoshi-transformaties (zie kader), welke helaas te weinig aan bod komen.

Review Yoshi’s Woolly World: Alles is gemaakt van wol, dus ook de platformen die je zelf moet maken met een bolletje wol.Alles is gemaakt van wol, dus ook de platformen die je zelf moet maken met een bolletje wol.
Review Yoshi’s Woolly World: Pak een tweede controller en ontdek alle geheimen samen.Pak een tweede controller en ontdek alle geheimen samen.
Heel veel Yoshi's!
De game kent de mogelijkheid om met twee spelers te spelen. Hierdoor kun je makkelijker de levels voltooien en alle items zoeken. Je kunt namelijk elkaar als bollen wol gebruiken. Maar wat zijn twee Yoshi's? Door amiibo in te scannen kun je nieuwe patronen voor je Yoshi vrijspelen, gebaseerd op het personage van de amiibo. Zo kun je een Mario-Yoshi krijgen, maar ook een Inktvis-Yoshi uit Splatoon! Met wollen Yoshi-amiibo kun je met twee Yoshi's tegelijk spelen, wat zorgt voor meer uitdaging.

"Gewoldig" voor iedereen
Dankzij de eenvoudigheid van de game is deze voor iedereen te spelen. Mocht het toch nog lastig zijn, dan is er nog de makkelijke stand, waarin Yoshi onkwetsbaar wordt. De kleinere fans kunnen dan toch nog van de wonderlijke wolle wereld genieten! Yoshi's Woolly World is "gewoldig" voor iedereen!


Conclusie Yoshi’s Woolly World - Nintendo Wii U Review

Pluspunten:
  • Leveldesign en grafische stijl zijn in elkaar verweven
  • Veel geheimen en goed verstopte items
  • Voor iedereen te spelen
  • Speel de hele game met z'n tweeën
  • Yoshi is super schattig, nog schattiger door amiibo!
Minpunten:
  • Platformen niet altijd uitdagend
  • Met Yoshi's transformaties wordt te weinig gedaan

18158
Review geplaatst op
Gameplay:8,0
Replay:9,0
Wi-Fi:-
Graphics:9,0
Multiplayer:8,0
Review cijfer:
8,5
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii U (.nl)
© 2016 - 2021

Mario Wii U Review Cijfer:


8,5
 
Boxshot Yoshi’s Woolly World
Yoshi’s Woolly World


Details Yoshi’s Woolly World

Released:2015
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 2
Genre:Platform
Wi-Fi:Ondersteund
De Yoshi-transformaties in de game

Vlieg met Yoshi als een paraplu...
Vlieg met Yoshi als een paraplu...

...of als een vliegtuig!
...of als een vliegtuig!

Racen als motor kan ook...
Racen als motor kan ook...

...maar een Yoshi-zeemeermin is super schattig!
...maar een Yoshi-zeemeermin is super schattig!

Het vertrappen van vijanden met <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Wollen_Mega-Yoshi_-_Yoshis_Woolly_World_series>Mega-Yoshi</a> blijft natuurlijk het leukst!
Het vertrappen van vijanden met Mega-Yoshi blijft natuurlijk het leukst!
 

Bekijk de amiibo-trailer voor schattige Yoshi's!
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2021 Mario Wii U