x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Alex (Nr. 89) - Super Smash Bros. series - All in 1!

Kopen:

Alex (Nr. 89) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.99
6 Maanden garantie
Boxshot Alex (Nr. 89) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Alex Nr 89 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

Speel als Alex, de vrouwelijke versie van Steve in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Minecraft_Wii_U_Edition>Minecraft</a>!
Speel als Alex, de vrouwelijke versie van Steve in Minecraft!
Afbeelding voor amiibo Alex Nr 89 - Super Smash Bros series

Links

Beoordelingen voor  amiibo  Alex Nr 89 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Alex (Nr. 89) - Super Smash Bros. seriesProductbeschrijving


Wowie! Ben je klaar om de ultieme strijd aan te gaan? In Super Smash Bros. voor de Wii U kun je met je favoriete Nintendo-personages vechten in een epische arena! Deze game, ontwikkeld door Sora Ltd. en Bandai Namco Games, brengt alle sterren samen voor een knallend gevecht. Van Mario en Link tot Pikachu en mijn beste vriend Yoshi, iedereen is van de partij! De gameplay is een mix van platformen en vechten, waarbij spelers elkaar uit de arena proberen te slaan. Het is Fantastisch leuk en uitdagend!

Historische Context


Super Smash Bros. heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1999, toen de eerste game in de serie uitkwam voor de Nintendo 64. Sindsdien is de serie uitgegroeid tot een van de meest geliefde franchises van Nintendo. De Wii U-versie, uitgebracht in 2014, bracht de serie naar nieuwe hoogten met HD-graphics, een uitgebreide selectie van vechters en nieuwe spelmodi. Het was een grote hit bij zowel fans als critici.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Super Smash Bros. for Wii U is one of the best games in the series, with a staggering amount of content and finely tuned gameplay mechanics."
GameSpot schreef: "With its vast roster and wealth of multiplayer options, Super Smash Bros. for Wii U is a must-have for any Nintendo fan."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor iedereen die van Nintendo houdt! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of iemand die gewoon van een leuk feestje houdt, Super Smash Bros. voor de Wii U biedt plezier voor iedereen. Het is vooral populair onder vrienden en gezinnen die samen willen spelen. Wat is er nu leuker dan samen met je vrienden te vechten als je favoriete personages?

Vergelijkbare Uitgaves


Super Smash Bros. voor de Wii U heeft ook een speciale bundeluitgave die werd geleverd met een GameCube-controller en een adapter, speciaal voor diegenen die de klassieke manier van spelen prefereren. Daarnaast zijn er ook amiibo-figuren die je kunt gebruiken om je spelervaring te verbeteren.

Vergelijkbare Games


Als je van Super Smash Bros. houdt, dan raad ik je ook aan om Mario Kart 8 en Splatoon te proberen. Beide games bieden ook Fantastisch multiplayer-plezier en zijn exclusief voor de Wii U!

Compatibiliteit


Super Smash Bros. voor de Wii U is compatibel met verschillende amiibo-figuren. Deze kunnen op zowel de Nintendo Switch, 3DS als de Wii U gebruikt worden. Door je amiibo-figuren in te scannen, kun je speciale bonussen en upgrades ontgrendelen. Het is een geweldige manier om je favoriete personages nog sterker te maken!
amiibo Alex (Nr. 89) - Super Smash Bros. series

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg