x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0 - All in 1!

Kopen:

Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
2.49
6 Maanden garantie
Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0 Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
6 Maanden garantie
boxed
Play Piece + 2 figurines
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
€ 2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Location Piece voor Twilight of the Republic
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0

Afbeeldingen voor  Anakin Skywalker - Disney Infinity 30

Afbeeldingen

Speel als jedi meester Anakin Skywalker.
Speel als jedi meester Anakin Skywalker.
Anakin is net zoals alle andere karakters ook te gebruiken in de toybox.
Anakin is net zoals alle andere karakters ook te gebruiken in de toybox.
Beoordelingen voor   Anakin Skywalker - Disney Infinity 30

Beoordelingen Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,8

20377
17 jaar
Extreem veel mogelijkheden maken hem geweldig
Anakin Skywalker bezit ongelofelijk veel leuke nuttige krachten. De kracht die ik het leukste vind, is Air Aassault, waarbij hij met zijn lichtzwaard sterke schoten kan afvuren. Zijn speciale kracht is Sense Your Surroundings, waarbij hij een deel van de grond verscheurt en naar de vijand toe gooit.
Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,5

485
10 jaar
Beste personage in Disney Infinity 3.0
Een van de bekendste slechteriken heeft een nieuwe game! Namelijk Disney Infinity 3.0. Met Anakin Skywalker kan je in de Star Wars Twilight of the Republic Play Set . Met zijn sterke force vaardigheden is dit een van de sterkste personages in het spel. Met zijn bekende lightsaber is hij de angst van iedere schurk.
Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
10

Productbeschrijving


Wowie! Hier is Anakin Skywalker, de held uit de Star Wars saga, in een heel nieuw jasje voor Disney Infinity 3.0! Deze Fantastische gamefiguur brengt de Jedi-meester tot leven in de wereld van Disney Infinity. Anakin staat bekend om zijn ongelooflijke vaardigheden met de lightsaber en zijn gevoelige, maar krachtige verbinding met de Force. In Disney Infinity 3.0 kun je met Anakin vechten tegen het kwaad, puzzels oplossen en spannende missies voltooien in de Star Wars Play Sets. Hij is een must-have voor elke Star Wars fan en voegt een nieuwe dimensie toe aan je Disney Infinity-ervaring. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Disney Infinity 3.0 kwam uit in 2015 en bracht de geliefde Star Wars franchise naar het populaire speelgoed-naar-leven platform. Anakin Skywalker, een van de belangrijkste personages uit de Star Wars prequels, werd een van de eerste figuren die beschikbaar waren in deze editie. De toevoeging van Star Wars hielp de populariteit van Disney Infinity naar nieuwe hoogten te stuwen, waardoor het niet alleen aantrekkelijk was voor kinderen maar ook voor volwassen fans van de franchise. Fantastisch toch?

Recensies van Experts


IGN schreef: "Anakin Skywalker in Disney Infinity 3.0 is een prachtige toevoeging. Zijn animaties en vaardigheden zijn trouw aan zijn karakter uit de films, en hij is een genot om mee te spelen." GamesRadar voegde toe: "De Star Wars Play Sets, met Anakin als een van de belangrijkste figuren, zijn een van de beste toevoegingen aan Disney Infinity tot nu toe."

Iets voor jou?


Star Wars fans, zowel jong als oud, zullen genieten van deze Anakin Skywalker-figuur. Of je nu een kind bent dat van actie en avontuur houdt, of een volwassen verzamelaar die zijn Disney Infinity-collectie wil uitbreiden, deze figuur is een perfecte keuze. Ik zie vaak dat gezinnen samen spelen en hun favoriete Star Wars-momenten naspelen. Hoe Fantastisch is dat!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast Anakin Skywalker zijn er ook andere Star Wars-figuren beschikbaar voor Disney Infinity 3.0, zoals Obi-Wan Kenobi, Yoda, en Darth Vader. Elk van deze figuren voegt unieke vaardigheden en missies toe aan je game-ervaring. Er zijn ook speciale Play Sets zoals "Twilight of the Republic" en "Rise Against the Empire" die extra content en avonturen bieden.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Disney Infinity 3.0 en de Star Wars-figuren, dan raad ik je ook aan om te kijken naar andere Fantastische games zoals "LEGO Star Wars: The Force Awakens" en "Star Wars: Battlefront II". Deze games bieden ook spannende Star Wars-avonturen en zijn perfect voor fans van het genre!

Veelgestelde Vraag: Hoe koppel ik Anakin Skywalker aan mijn Disney Infinity 3.0 game?


Het is heel eenvoudig! Plaats de Anakin Skywalker-figuur op de Disney Infinity Base die is aangesloten op je console. Zodra de figuur is geplaatst, wordt hij automatisch herkend en kun je hem kiezen in het spel. En dan begint het avontuur! Fantastisch toch?
Anakin Skywalker - Disney Infinity 3.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg