x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei - All in 1!

Kopen:

Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
38.49
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei

Beoordelingen voor   Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei

Beoordelingen Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei

1 beoordeling - cijfer 9,5

20377
17 jaar
Geweldige skylander
Bad JuJu is een geweldige Skylander omdat het stormen en wervelwinden kan oproepen om vijanden op te zuigen en blikseminslagen te plegen.
Ook is ze niet alleen, maar heeft ze hulp van haar zoon JuJu junior die ook een handje meehelpt!

Lees meer...
Ze beschikt over 7 geweldige aanvalsmogelijkheden namelijk:
- Blikseminslag
- Orkaan
- Wervelende messen
- Windy Wall
- Statiche schok
- Kinderbescherming

Ze heeft alleen maar geweldige krachten er is er geen eentje slecht.
Verberg.
Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei
Cijfer:
9,5

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Bad Juju, een Villian Sensei uit Skylanders Imaginators! Deze game is een Fantastische toevoeging voor elke Skylanders-fan. In Skylanders Imaginators kun je jouw eigen Skylanders creëren en aanpassen! Bad Juju is een meester in het gebruik van de Storm-elementen en brengt unieke vaardigheden en aanvallen naar het spel. Ze heeft een levendig ontwerp en een boeiende achtergrond als een voormalige kwaadaardige schurk die nu de goede kant heeft gekozen. Het spel biedt een rijke en kleurrijke wereld vol avontuur en uitdagingen die je urenlang zullen vermaken. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Skylanders Imaginators werd uitgebracht in 2016 en markeerde een belangrijke stap in de Skylanders-franchise. Het was de zesde game in de serie en introduceerde voor het eerst de mogelijkheid voor spelers om hun eigen Skylanders te creëren. Dit was een groot succes en gaf de game een unieke aantrekkingskracht. De serie begon in 2011 met Skylanders: Spyro’s Adventure en groeide al snel uit tot een van de meest populaire speelgoed-naar-leven-gamefranchises. Het succes van de eerdere delen zorgde ervoor dat Imaginators met veel enthousiasme werd ontvangen door zowel nieuwe als terugkerende spelers.

Recensies van Experts


"Skylanders Imaginators biedt een boeiende en creatieve ervaring voor zowel jonge als oudere spelers. De mogelijkheid om je eigen Skylanders te creëren is een game-changer en voegt een nieuwe laag van diepgang toe aan de gameplay." - IGN

"De toevoeging van Villian Senseis zoals Bad Juju brengt een nieuwe dynamiek in het spel en zorgt voor interessante strategische mogelijkheden." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor kinderen en jonge tieners die houden van avontuur en creativiteit. Skylanders-fans die al bekend zijn met de franchise zullen zeker genieten van de nieuwe mogelijkheden die Imaginators biedt. Ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen blij zijn met de toevoeging van unieke personages zoals Bad Juju aan hun collectie. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een keer de wereld redden met een zelfgemaakte held?

Vergelijkbare Uitgaves


Skylanders Imaginators heeft verschillende speciale edities en starter packs, waaronder de Dark Edition die extra content en exclusieve donkere varianten van bepaalde Skylanders bevat. Er zijn ook verschillende bundels beschikbaar die de game combineren met extra Sensei-figuren voor een complete speelervaring.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Imaginators, dan zul je waarschijnlijk ook dol zijn op andere games in de Skylanders-serie, zoals Skylanders: SuperChargers en Skylanders: Trap Team. Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie, avontuur en het verzamelen van fysieke figuren. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, zodat je jouw nieuwe avonturen snel in huis hebt! Fantastisch!
Bad Juju - Skylanders Imaginators Villian Sensei

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg