x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Hulk - Disney Infinity 2.0 - All in 1!

Kopen:

Hulk - Disney Infinity 2.0
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Boxshot Hulk - Disney Infinity 2.0

Afbeeldingen voor  Hulk - Disney Infinity 20

Afbeeldingen

Hulk op de portal, klaar om iets kapot te slaan!
Hulk op de portal, klaar om iets kapot te slaan!
Hulk is weer eens zijn kalmeringspilletje vergeten!
Hulk is weer eens zijn kalmeringspilletje vergeten!
Beoordelingen voor   Hulk - Disney Infinity 20

Beoordelingen Hulk - Disney Infinity 2.0

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

42 jaar
Klimt tegen gebouwen door zijn vuisten in de muur te slaan!
Ram, stamp, jump en smash met de Hulk. Zijn gebrul en special moves zijn wreed. Klim probleemloos tegen de hoogste gebouwen op door gewoon je vuisten in de muren te slaan. Geweldig. In Disney Infinity is de Hulk een van mijn favorieten.
Hulk - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
10

20377
17 jaar
Sterkste Infinity ooit gespeeld
De Hulk is het sterkste personage, waarmee ik ooit heb gespeeld tijdens Disney Infinity. Hij gebruikt zijn kracht in de melee aanval, waarmee hij vijanden krachtig slaat en beschadigt. Hij kan ook een lopende aanval gebruiken, waarmee hij rent en de tegenstanders omver gooit.
Hulk - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Fantastisch! Hier hebben we de Hulk-figuur voor Disney Infinity 2.0. Met deze game-figuur kun je de Hulk tot leven brengen in de magische wereld van Disney Infinity! Hulk is een van de machtigste superhelden van Marvel, en hij brengt zijn enorme kracht en woede naar de Disney Infinity 2.0 Toy Box. Gebruik zijn ongelooflijke kracht om vijanden te verslaan en obstakels te vernietigen. Hulk kan ook samenwerken met andere Marvel-personages zoals Iron Man, Thor en Captain America in verschillende missies en avonturen. Het is echt Fantastisch hoeveel plezier je kunt hebben met deze game-figuur!

Historische Context


Disney Infinity 2.0 werd uitgebracht in 2014 en introduceerde Marvel Super Heroes in de wereld van Disney Infinity. Het was een grote stap voor de franchise, omdat het de geliefde Disney-personages combineerde met de iconische helden van het Marvel-universum. Hulk, als een van de originele Avengers, was een van de meest gevraagde personages en werd al snel een favoriet onder de spelers.

Recensies van Experts


IGN zei over Disney Infinity 2.0: "The addition of Marvel Super Heroes brings a new level of excitement and depth to the game. Hulk is a powerhouse and a joy to play." GameSpot voegde toe: "Hulk’s abilities and strength make him one of the most enjoyable characters in Disney Infinity 2.0. Smashing through enemies has never been this fun!"

Iets voor jou?


Deze game-figuur is perfect voor Marvel-fans van alle leeftijden! Of je nu een jongere speler bent die geniet van de actie en het avontuur, of een oudere verzamelaar die zijn Disney Infinity-collectie wil uitbreiden, Hulk zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Het is ook een Fantastisch cadeau voor iedereen die houdt van de Hulk en de Marvel Avengers!

Vergelijkbare Uitgaves


Disney Infinity 2.0 heeft verschillende andere Marvel-figuren beschikbaar, zoals Iron Man, Thor en Black Widow. Voor de echte fans zijn er ook speciale bundels en Play Sets beschikbaar die extra content en missies bieden. Deze figuren en sets zijn allemaal compatibel met de Disney Infinity 2.0-game en bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en avontuur.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het spelen met Hulk in Disney Infinity 2.0, dan raad ik je ook aan om te kijken naar "LEGO Marvel Super Heroes" en "Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order" voor de Nintendo Switch. Deze games bieden ook een Fantastische ervaring met je favoriete Marvel-personages en zorgen voor urenlang speelplezier!
Hulk - Disney Infinity 2.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg