x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Inkling Girl - Splatoon series - All in 1!

Kopen:

Inkling Girl - Splatoon series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.99
6 Maanden garantie
Boxshot Inkling Girl - Splatoon series

Afbeeldingen voor  amiibo Inkling Girl - Splatoon series

Afbeeldingen

Zo ziet deze Amiibo, die je speciale missies geeft, eruit in de game!
Zo ziet deze Amiibo, die je speciale missies geeft, eruit in de game!
Dit wapen, de Hero Charger Replica, kun je alleen krijgen met deze oranje Amiibo.
Dit wapen, de Hero Charger Replica, kun je alleen krijgen met deze oranje Amiibo.
Het Schoolgirl-kostuum kun je ook alleen met deze Amiibo krijgen!
Het Schoolgirl-kostuum kun je ook alleen met deze Amiibo krijgen!
Beoordelingen voor  amiibo  Inkling Girl - Splatoon series

Beoordelingen Inkling Girl - Splatoon series

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

1360
16 jaar
Mooie amiibo met nog mooiere beloningen
De inkling girl amiibo heeft naast haar mooie looks ook nog goede bonussen om te krijgen in splatoon voor de wiiu en splatoon 2 voor de switch. Als je haar in splatoon voor de wiiu gebruikt krijg je verschillende missies voorgeschoteld uit de hero mode (story mode) van splatoon, maar in deze missie gebruik je niet de gewone splattershot maar de splatcharger!
Het geeft dus een mooie twist aan de levels wat ze leuker maakt om nog een keer te spelen. In totaal zijn er 20 missies om te voltooien waar je verschillende beloningen van krijgt zoals een nieuwe minigame, de splatcharger die je in de missies hebt gebruikt, een haarspeldje, een schooluniform, en formele schoenen.
In splatoon 2 krijg je alleen de outfit als beloning, maar je krijgt hem wel meteen als je de amiibo gebruikt. En je kunt met de inkling girl op de foto.
Inkling Girl - Splatoon series
Cijfer:
9,6

2114
14 jaar
Leuke spulletjes door deze Amiibo!
Splatoon is een heel leuk spel. En nieuwe items krijgen is altijd leuk! Als je hem niet wilt uitpakken heb je altijd nog een leuk poppetje. Het enige wat ik jammer vind is dat ze zou moeilijk te vinden zijn. Dat terzijde is Inkling Girl een mooie Amiibo.
Inkling Girl - Splatoon series
Cijfer:
8,2

685
14 jaar
Coole amiibo
Een echte Splatoon-klassieker. Een prachtig beeldje die de eerste Splatoon vibes sterk afgeeft. In Splatoon 1 kan je met deze amiibo levels doen uit de singleplayer, maar dan met de Helden Bloplader (een verbeterde versie). Als je alle uitdagingen hebt gedaan krijg je een speciaal schoolkostuum dat je in multiplayer-gevechten kunt gebruiken en nog allerlei andere extra’s.
Inkling Girl - Splatoon series
Cijfer:
9,5

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met de Fantastische Inkling Girl amiibo uit de Splatoon-serie! Deze kleurrijke en stoere amiibo brengt de wereld van Splatoon tot leven op je Nintendo-console. De Inkling Girl is een van de belangrijkste personages uit Splatoon, een populaire third-person shooter waarin je als inkt-spuitende wezens (Inklings) strijdt om territorium. Met deze amiibo kun je exclusieve content ontgrendelen in Splatoon en Splatoon 2 op de Wii U en Nintendo Switch. Denk aan gave outfits, wapens en speciale uitdagingen die je urenlang plezier zullen bezorgen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Splatoon werd voor het eerst uitgebracht in 2015 voor de Wii U en was een instant hit vanwege zijn unieke gameplay en frisse benadering van het shooter-genre. Het succes leidde al snel tot een vervolg, Splatoon 2, voor de Nintendo Switch in 2017. Beide games hebben een grote schare fans opgebouwd en zijn geliefd om hun kleurrijke, dynamische gameplay en creatieve ontwerp. De Inkling Girl amiibo werd geïntroduceerd als onderdeel van de eerste Splatoon amiibo-serie en is sindsdien een favoriet onder verzamelaars en fans.

Recensies van Experts


"Splatoon is a breath of fresh air in the shooter genre, and the Inkling Girl amiibo adds a delightful layer of customization and challenges that keep the game exciting." - IGN
"The Inkling Girl amiibo is a must-have for any Splatoon fan. It offers unique in-game rewards and looks fantastic on the shelf." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze amiibo is perfect voor fans van de Splatoon-serie, zowel jong als oud. Of je nu een doorgewinterde speler bent die op zoek is naar extra content en uitdagingen, of een verzamelaar die zijn amiibo-collectie wil uitbreiden, de Inkling Girl amiibo is een Fantastische toevoeging aan je verzameling. Ook kinderen die houden van kleurrijke en actievolle games zullen dol zijn op deze amiibo!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Inkling Girl amiibo zijn er ook andere Splatoon-amiibo beschikbaar, zoals de Inkling Boy en de Inkling Squid. Elk van deze amiibo biedt unieke beloningen en uitdagingen in de Splatoon-games. Daarnaast zijn er speciale edities en bundles van de Splatoon-games die extra’s zoals artbooks, soundtracks en unieke in-game content bevatten.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de actie en kleurrijke wereld van Splatoon, dan vind je games zoals Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate en ARMS misschien ook wel leuk. Deze games bieden ook spannende multiplayer-actie en unieke gameplay-ervaringen, allemaal met die kenmerkende Nintendo-magie!

Compatibiliteit


De Inkling Girl amiibo is compatibel met zowel de Nintendo Switch, Wii U als de New Nintendo 3DS. In Splatoon en Splatoon 2 kun je exclusieve outfits en wapens ontgrendelen, terwijl je in andere games zoals Super Smash Bros. Ultimate speciale functies kunt activeren. Amiibo’s zijn een Fantastische manier om extra content en verrassingen te ontdekken in je favoriete Nintendo-games!
amiibo Inkling Girl - Splatoon series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg