x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Iron Man - Disney Infinity 2.0 - All in 1!

Kopen:

Iron Man - Disney Infinity 2.0
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
6 Maanden garantie
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Play Piece + 2 figurines
Boxshot Iron Man - Disney Infinity 2.0

Afbeeldingen voor  Iron Man - Disney Infinity 20

Afbeeldingen

Iron Man - Disney Infinity 20: Screenshot
Dit is hoe het beeldje tot stand is gekomen.
Dit is hoe het beeldje tot stand is gekomen.
Iron Man - Disney Infinity 20 plaatjes
Beoordelingen voor   Iron Man - Disney Infinity 20

Beoordelingen Iron Man - Disney Infinity 2.0

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

20377
17 jaar
Sterker dan ik had verwacht
Na wat filmpjes van Iron Man gezien te hebben viel het mij een beetje tegen wat ik zag. Ik heb hem toch maar aangeschaft en moet zeggen, het valt me helemaal niet tegen. Hij kan vliegen en schieten met Repulsor Blasts. Zijn speciale kracht is om veel raketten uit zijn pantser te schieten. Dat maakt dit personage toch echt sterk.
Iron Man - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
8,0

1764
11 jaar
Sterk!
Iron Man is zo sterk. Hij kan vliegen, schieten en hij kan raketten schieten. Hij speelt in Avengers en hij is zo vet. Ik kan hem heel goed gebruiken als je de krachten en knopjes weet.
Iron Man - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Welkom bij de Fantastische wereld van Disney Infinity 2.0 met Iron Man! In deze game kun je als de legendarische superheld Iron Man door de lucht zweven, vijanden verslaan en spannende missies voltooien. Iron Man, bekend van de Marvel-films en comics, brengt zijn krachtige repulsorstralen en high-tech harnas naar de Disney Infinity-wereld. Deze game combineert actie met creativiteit, want je kunt je eigen levels bouwen en delen in de Toy Box-modus. Speel als Tony Stark en red de wereld met je technologische snufjes. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


Disney Infinity 2.0 werd uitgebracht in 2014 en introduceerde Marvel-personages in de Disney Infinity-serie. Het was een grote stap voor Disney, want het combineerde hun traditionele personages met de actievolle wereld van Marvel. Iron Man was een van de eerste personages die beschikbaar was, en hij was meteen een favoriet onder fans. Deze game bouwde voort op het succes van de eerste Disney Infinity en breidde de mogelijkheden uit met nieuwe personages en verhaallijnen.

Recensies van Experts


"Disney Infinity 2.0 brings the Marvel universe to life in a way that?s fun for both kids and adults. Iron Man is a standout character with his unique abilities and engaging gameplay." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Marvel-fans van alle leeftijden! Of je nu een jongere speler bent die net begint met superhelden of een volwassen fan die al jarenlang van Iron Man geniet, je zult deze game Fantastisch vinden. Het is ook een geweldige keuze voor gezinnen die samen willen spelen en hun eigen avonturen willen creëren in de Toy Box-modus.

Vergelijkbare Uitgaves


Disney Infinity 2.0 heeft verschillende starter packs en playsets die je kunt verzamelen. Naast Iron Man zijn er ook personages zoals Thor, Captain America en Hulk beschikbaar. Er zijn ook speciale edities die extra content en figuren bevatten, zoals de Marvel Super Heroes Edition.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Disney Infinity 2.0 met Iron Man, dan zul je waarschijnlijk ook plezier hebben met andere Disney Infinity-games, zoals Disney Infinity 3.0, die Star Wars-personages introduceert. Andere Marvel-games zoals LEGO Marvel Super Heroes en Marvel Ultimate Alliance kunnen ook je interesse wekken!

Compatibiliteit


Disney Infinity-figuren en Power Discs zijn platformonafhankelijk, wat betekent dat je ze kunt gebruiken op Nintendo-, X-Box- en PlayStation-systemen. De figuren en Power Discs zijn ook forward compatible, wat betekent dat een figuur uit Disney Infinity 1.0 gebruikt kan worden in Disney Infinity 3.0 in de Toy Box-modus. Play pieces kunnen echter alleen in de game gebruikt worden waarvoor ze zijn uitgebracht. Dus Iron Man uit Disney Infinity 2.0 kan niet in Disney Infinity 1.0 worden gebruikt, maar wel in Disney Infinity 3.0. Dat is toch Fantastisch handig?
Iron Man - Disney Infinity 2.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg