x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Just Dance Kids 2014 - Wii U All in 1!

Kopen:

Just Dance Kids 2014
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Just Dance Kids 2014

Afbeelding voor  Just Dance Kids 2014

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2013
Spelers:1-5
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controllers:Wii U Gamepad,
Wii Afstandsbediening (Plus)
EAN:3307215736289
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Just Dance Kids 2014

Afbeeldingen

Niet alleen de doelgroep bestaat uit kinderen, maar ook de dansers in de game.
Niet alleen de doelgroep bestaat uit kinderen, maar ook de dansers in de game.
School, de favoriete plek van ieder kind!
School, de favoriete plek van ieder kind!
Jong geleerd is oud gedaan!
Jong geleerd is oud gedaan!
Afbeelding voor Just Dance Kids 2014

Links

Beoordelingen voor   Just Dance Kids 2014

Beoordelingen Just Dance Kids 2014

1 beoordeling - cijfer 8,0

20377
13 jaar
Zeker het geld waard voor onder de 10 jr
Just Dance Kids 2014 is een spel om te dansen met muziek. Het is heel leuk want dit is Just Dance speciaal voor kinderen tot 9 jaar. Hij is speciaal voor kinderen want hij heeft meer kindermuziek en het is minder moeilijk om na te doen. Hij is erg leuk voor mijn zusje! Ze zit er uren achter, en het is niet te makkelijk en niet te moeilijk voor haar.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben super blij om je te vertellen over Just Dance Kids 2014 voor de Wii U! Fantastisch! Deze game is speciaal ontworpen voor onze jongste dansers. Met meer dan 30 leuke en energieke nummers, van kinderliedjes tot populaire hits, is er voor ieder wat wils. De gameplay is eenvoudig en toegankelijk, waardoor kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen en plezier kunnen hebben. Dans samen met je vrienden en familie in verschillende modi zoals Team High Score en Freeze & Shake. Ontwikkeld door Ubisoft, bekend van de populaire Just Dance-serie, brengt deze game gegarandeerd een glimlach op je gezicht en houdt je in beweging!

Historische Context


Just Dance Kids 2014 is een spin-off van de succesvolle Just Dance-serie, die in 2009 begon. Deze speciale versie richt zich op een jonger publiek en bevat kindvriendelijke choreografieën en liedjes. De Just Dance Kids-serie begon in 2010 en heeft sindsdien verschillende uitgaven gehad, allemaal gericht op het stimuleren van kinderen om actief te zijn en plezier te hebben.

Recensies van Experts


IGN schreef over Just Dance Kids 2014: "The game is a delightful experience for children, offering a wide variety of songs and easy-to-follow dance moves. It’s a great way to get kids moving and having fun."
GameSpot voegde toe: "With its vibrant visuals and catchy tunes, Just Dance Kids 2014 is a hit among younger players. It’s an excellent choice for family game nights."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar ook ouders zullen genieten van het samen dansen met hun kleintjes. Just Dance Kids 2014 is ideaal voor verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten en elke gelegenheid waar plezier en beweging centraal staan. En weet je wat? Het is ook een Fantastische manier om een regenachtige dag op te fleuren!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast Just Dance Kids 2014 zijn er ook andere edities zoals Just Dance Kids 2010 en Just Dance Kids 2012. Voor oudere dansers zijn er de reguliere Just Dance-titels, zoals Just Dance 2014 en Just Dance 2015, die ook beschikbaar zijn voor de Wii U.

Vergelijkbare Games


Als je houdt van Just Dance Kids 2014, dan vind je Just Dance 2014 en Just Dance 2015 ook geweldig! Beide games zijn boordevol populaire hits en hebben gevarieerde dansbewegingen. Een andere leuke optie is Wii Party U, een spel vol met mini-games die perfect zijn voor familieplezier!

Compatibiliteit


Just Dance Kids 2014 is exclusief voor de Wii U en kan alleen op dit systeem worden afgespeeld. De Wii U is de opvolger van de Wii en biedt verbeterde graphics en gameplay-ervaringen. Let op: Wii-games kunnen wel op een Wii U worden afgespeeld, maar Wii U-games zoals deze werken niet op een Wii-systeem.
Just Dance Kids 2014

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Just Dance Kids 2014

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Just Dance Kids 2014... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.