x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators - All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Legendary Life Acorn - Skylanders Imaginators Creation Crystals is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 21.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

Afbeeldingen voor  Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

Links

Beoordelingen voor   Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

Beoordelingen Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

2332
35 jaar
Hoe gebruik ik een Creation Crystal opnieuw?
Creation Crystals horen eigenlijk maar een keer te kunnen worden gebruikt. Er zijn echter toch twee manieren waarop je de creation crystals kan resetten. Dit kan als je het spel Skylanders Spyro's Adventure voor de 3DS hebt. Plaats een Creation Crystal op de portal. Vervolgens krijg je de tekst ?A Toy on the portal of power has a problem. Reset this Skylander?? te zien. Kies voor de optie "reset".

Dit kan ook met Skylanders Giants voor de Wii (ook op de Wii U in Wii modus). Start het spel op, plaats het Crystal op de Giants Portal, ga naar instellingen en kies dan "reset broken toy". Nu kun je met het Life Crystal weer een nieuwe Imaginator creëren!
Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators
Cijfer:
8,0

1000
15 jaar
Life creation crystal
De life creation crystal is een crystal waarmee jij je eigen natuur/life skylander mee kunt creëren.
Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Dit is zóóóó leuk! De Life Creation Crystals voor Skylanders Imaginators brengen een Fantastisch element naar je Skylanders avontuur! Met deze kristallen kun je je eigen unieke Skylander creëren met een Life Element. Je kunt kiezen uit verschillende krachten, vaardigheden en uiterlijkheden om jouw ultieme Skylander te maken. Het is net alsof je je eigen held tot leven brengt! Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys for Bob en geeft je de vrijheid om te spelen zoals jij dat wilt. Het is een geweldig spel vol actie, avontuur en creativiteit!

Historische Context


Skylanders Imaginators werd uitgebracht in 2016 en is de zesde game in de populaire Skylanders-serie. Deze serie begon in 2011 met Skylanders: Spyro’s Adventure en heeft sindsdien vele kinderen (en volwassenen!) over de hele wereld vermaakt. Imaginators introduceerde het concept van Creation Crystals, waardoor spelers hun eigen Skylanders konden ontwerpen. Dit was een revolutionaire stap in de franchise en gaf spelers nog meer controle en creativiteit in hun gameplay.

Recensies van Experts


"Skylanders Imaginators takes the series’ signature toy-to-life concept to new heights with its robust character creation system." - IGN
"Creating your own Skylander is a blast, and the game?s charming world and engaging gameplay make it a must-play for fans of the series." - Game Informer

Iets voor jou?


Skylanders Imaginators en de Life Creation Crystals zijn ideaal voor kinderen die van fantasierijke avonturen houden en graag hun eigen helden creëren. Maar ook verzamelaars van de Skylanders-serie zullen deze kristallen Fantastisch vinden! Het is een geweldige aanvulling op elke Skylanders-collectie en biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en plezier.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Life Creation Crystals zijn er ook andere Creation Crystals beschikbaar, zoals Fire, Water, Earth, Air, Tech, Magic, Undead en Dark. Elk element biedt unieke mogelijkheden en krachten voor je zelfgemaakte Skylanders. Daarnaast zijn er ook speciale Sensei-figuren die extra vaardigheden en krachten kunnen ontgrendelen in het spel.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Imaginators, dan zijn de volgende games ook Fantastisch om te spelen:
1. **Skylanders Trap Team** - Vang slechteriken en gebruik ze in je team!
2. **Skylanders SuperChargers** - Race en vecht met voertuigen in een spannend avontuur.
3. **Disney Infinity 3.0** - Creëer je eigen avonturen met je favoriete Disney-personages!
Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Life Creation Crystals - Skylanders Imaginators

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg