x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Mewtwo (Nr. 51) - Super Smash Bros. series - All in 1!

Kopen:

Mewtwo (Nr. 51) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
16.99
12.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Mewtwo (Nr. 51) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Mewtwo Nr 51 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

Train Mewtwo om de beste van allemaal te worden
Train Mewtwo om de beste van allemaal te worden
Verkrijg een Mewtwo skin in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Mario_Maker>Super Mario Maker</a> met deze amiibo
Verkrijg een Mewtwo skin in Super Mario Maker met deze amiibo
Mewtwo is wederom speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate!
Mewtwo is wederom speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate!
Beoordelingen voor  amiibo  Mewtwo Nr 51 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Mewtwo (Nr. 51) - Super Smash Bros. seriesProductbeschrijving


Wowie! Hier hebben we Mewtwo Nr 51 uit de Super Smash Bros series amiibo! Deze Fantastische amiibo stelt je in staat om Mewtwo, de legendarische Pokémon, tot leven te brengen in verschillende Nintendo games. Mewtwo is bekend om zijn krachtige psychische krachten en zijn indrukwekkende verschijning. In Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS kun je Mewtwo trainen en aanpassen om een unieke vechter te worden. Hoe cool is dat?! Bovendien kun je deze amiibo ook gebruiken in andere spellen zoals Mario Kart 8 en Hyrule Warriors om extra content en voordelen vrij te spelen. Als je een fan bent van Pokémon en Nintendo, dan is deze amiibo een must-have voor jouw verzameling!

Historische Context


Mewtwo maakte zijn debuut in de Pokémon-serie als de krachtige eindbaas in Pokémon Red en Blue. Sindsdien is hij een van de meest iconische en geliefde Pokémon geworden. In 1999 werd Mewtwo geïntroduceerd als een speelbaar personage in Super Smash Bros. voor de Nintendo 64. Zijn populariteit zorgde ervoor dat hij terugkeerde in latere delen van de Smash Bros-serie, waaronder Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS. De Mewtwo amiibo werd in 2015 uitgebracht als onderdeel van de Super Smash Bros. amiibo-serie en was meteen een hit onder fans.

Recensies van Experts


"The Mewtwo amiibo is a must-have for any Pokémon fan. The level of detail on the figure is impressive, and the added functionality in games like Super Smash Bros. makes it a worthwhile addition to any collection." - IGN
"Mewtwo’s amiibo is not only a great collectible but also adds a lot of value to various Nintendo games. It’s a win-win for both collectors and gamers." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze amiibo is perfect voor Pokémon-fans die hun collectie willen uitbreiden met een van de meest iconische Pokémon ooit. Ook Super Smash Bros.-spelers zullen genieten van het trainen en aanpassen van Mewtwo om hun vechtstijl te verbeteren. Bovendien is deze amiibo een Fantastische toevoeging voor verzamelaars van Nintendo-figuren en -memorabilia.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Mewtwo amiibo is er ook een speciale Shadow Mewtwo amiibo-kaart uitgebracht voor het spel Pokkén Tournament. Deze kaart biedt unieke in-game voordelen en is een geweldige aanvulling op je amiibo-collectie.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het gebruiken van amiibo in je games, dan vind je de volgende titels misschien ook leuk: Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch, waar je Mewtwo opnieuw kunt trainen en aanpassen. Andere aanbevolen games zijn Pokémon Sword en Shield, waar je verschillende Pokémon-ervaringen kunt beleven, en Mario Kart 8 Deluxe, waar je amiibo-kostuums kunt ontgrendelen.

Compatibiliteit


De Mewtwo amiibo is compatibel met verschillende Nintendo-consoles, waaronder de Nintendo Switch, Wii U, en de Nintendo 3DS. Je kunt deze amiibo gebruiken in spellen zoals Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe, Hyrule Warriors, en nog veel meer. Met amiibo kun je extra content en voordelen vrijspelen, zoals nieuwe kostuums, power-ups en exclusieve items. Hoe Fantastisch is dat?!
amiibo Mewtwo (Nr. 51) - Super Smash Bros. series

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg