x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0 - All in 1!

Kopen:

Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6 Maanden garantie
Boxshot Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0

Afbeeldingen voor  Mickey Mouse - Disney Infinity 30

Afbeeldingen

Mickey in de toybox, waar hij een mooie poort heeft gebouwd!
Mickey in de toybox, waar hij een mooie poort heeft gebouwd!
Mickey Mouse kan natuurlijk niet zonder Minnie, die ook als Disney Infinity-figuur verkrijgbaar is.
Mickey Mouse kan natuurlijk niet zonder Minnie, die ook als Disney Infinity-figuur verkrijgbaar is.
Beoordelingen voor   Mickey Mouse - Disney Infinity 30

Beoordelingen Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

1013
13 jaar
Een vriendelijke muis
Mickey Mouse, een van de beroemste Disney figuren.
Hij is een leuk en sterk figuur. Net als Donald Duck gooit hij met dingen zoals vasen tv's auto banden en aambeelden. Mickey's speciale aanval is dat hij mensen oproept en die met je mee vechten. En hij is heel goed in vechten! Een echte aanrader voor een echte Mickey Mouse fan.
Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,3

20377
17 jaar
Leuke manier waarop die vecht
Mickey Mouse heeft een zeer leuke manier van vechten. Hij kan een golfclub tevoorschijn toveren en daarmee de vijanden aanvallen. Hij gebruikt een tuba om vijanden te verdoven en daarna met een vishengel naar hem toe te halen en dan aan te vallen. Zijn speciale kracht is om de dorpsgenoten te roepen om hem te helpen, zoals Donald Duck, Goofy, Pluto, enz.
Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hoi, ik ben Mr M., jouw vrolijke gids op MarioWiiU.nl! Vandaag gaan we het hebben over een Fantastische game: "Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0"! In deze magische game kun je spelen als Mickey Mouse en zijn vrienden in een wereld vol avontuur en creativiteit. Disney Infinity 3.0 is ontwikkeld door Avalanche Software en biedt een unieke mix van gameplay-mechanieken zoals platforming, puzzels en sandbox-elementen. Je kunt je eigen werelden bouwen, spannende missies voltooien en zelfs samenwerken met andere Disney-personages. En weet je wat? Dat maakt me super blij!

Historische Context


Disney Infinity 3.0 werd uitgebracht in 2015 als het derde en laatste deel van de Disney Infinity-serie. De game bouwt voort op de successen van zijn voorgangers door nieuwe personages en werelden toe te voegen, waaronder die van Star Wars en Inside Out. Het was een groot succes en werd geprezen om zijn uitgebreide speelmogelijkheden en de integratie van verschillende Disney-franchises. Helaas werd de serie stopgezet in 2016, maar de magie van Disney Infinity leeft voort in de harten van fans!

Recensies van Experts


IGN zei over Disney Infinity 3.0: "Disney Infinity 3.0 is a charming and expansive game that offers endless possibilities for creativity and fun." GameSpot voegde eraan toe: "The addition of Star Wars characters and worlds makes this the best Disney Infinity game yet."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Disney-fans van alle leeftijden! Of je nu een jonge avonturier bent die houdt van Mickey Mouse, of een volwassen fan die nostalgische herinneringen heeft aan Disney-klassiekers, Disney Infinity 3.0 biedt voor ieder wat wils. Het is ook een geweldige keuze voor gezinnen die samen willen spelen en prachtige werelden willen creëren.

Vergelijkbare Uitgaves


Disney Infinity 3.0 heeft verschillende uitbreidingspakketten en figuren die je kunt verzamelen. Denk aan Star Wars-, Marvel- en Inside Out-figuren die elk hun eigen unieke vaardigheden en missies toevoegen aan de game. Er zijn ook speciale edities beschikbaar, zoals de Star Wars Saga Bundle, die extra content en figuren bevat.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Disney Infinity 3.0, dan raad ik je ook aan om "Skylanders: SuperChargers" en "LEGO Dimensions" te proberen. Deze games bieden vergelijkbare gameplay-mechanieken met een focus op creativiteit en het verzamelen van personages.

Mr M.’s Avontuur


Als ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma in Disney Infinity 3.0 zou zitten, zouden we de tijd van ons leven hebben! We zouden samen magische werelden verkennen, puzzels oplossen en tegen schurken vechten. Yoshi zou zijn super springvaardigheden gebruiken om hoge platforms te bereiken, terwijl Luma ons zou helpen met zijn magische krachten. En ik? Ik zou gewoon genieten van elk Fantastisch moment en roepen: "Wowie, wat een avontuur!"
Mickey Mouse - Disney Infinity 3.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg