x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Mii-cyborg (Nr. 50) - Super Smash Bros. series - All in 1!

Kopen:

Mii-cyborg (Nr. 50) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.99
6 Maanden garantie
Boxshot Mii-cyborg (Nr. 50) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Mii-cyborg Nr 50 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

De Mii-vechters keren terug voor Super Smash Bros. Ultimate!
De Mii-vechters keren terug voor Super Smash Bros. Ultimate!
Gebruik je eigen Mii, de Mii van iemand anders of kies een kostuum uit en maak je eigen vechter.
Gebruik je eigen Mii, de Mii van iemand anders of kies een kostuum uit en maak je eigen vechter.
Er zijn unieke kostuums voor Sans (UNDERTALE) en Cuphead als DLC in Smash Ultimate!
Er zijn unieke kostuums voor Sans (UNDERTALE) en Cuphead als DLC in Smash Ultimate!
Beoordelingen voor  amiibo  Mii-cyborg Nr 50 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Mii-cyborg (Nr. 50) - Super Smash Bros. series

1 beoordeling - cijfer 8,2

2114
14 jaar
Jouw Mii is de Amiibo
Het leuke aan de Mii-Cyborg Amiibo is dat je hem in-game eruit kan laten zien als een van jouw Mii-karakters. Zo kan je jouw Mii-karakter dus trainen en aanvallen geven en zal jouw Mii-karakter net een echt Smash Bros. karakter lijken en zal hij kunnen vechten tegen Mario, Link en Pikachu.
Mii-cyborg (Nr. 50) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,2

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M hier, en ik heb iets heel bijzonders om met jullie te delen: de Mii-cyborg Nr 50 amiibo uit de Super Smash Bros-serie! Wowie! Deze amiibo is niet zomaar een figuurtje, het is jouw sleutel tot een hele nieuwe wereld in Super Smash Bros voor de Wii U en andere compatibele Nintendo-platformen.

Deze Mii-cyborg is een unieke krijger die je kunt personaliseren en versterken. Met zijn futuristische uiterlijk en krachtige aanvallen is hij een geweldige toevoeging aan je amiibo-collectie. Je kunt hem trainen, zijn vaardigheden verbeteren en hem laten vechten tegen andere amiibo of vrienden. Dat geeft mij veel plezier!

Recensies van Experts


"De Mii-cyborg Nr 50 amiibo biedt een geweldige manier om je eigen gepersonaliseerde vechter in Super Smash Bros te creëren en te trainen. Het niveau van detail en de aanpassingsmogelijkheden zijn indrukwekkend." - IGN

Iets voor jou?


Deze amiibo is Fantastisch voor fans van Super Smash Bros en verzamelaars van Nintendo-figuurtjes. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die zijn vechtkunsten wil aanscherpen, of een verzamelaar die zijn collectie wil uitbreiden, de Mii-cyborg Nr 50 is een must-have!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de actie en de aanpassingsmogelijkheden van de Mii-cyborg Nr 50, dan zul je ook dol zijn op andere Super Smash Bros-amiibo zoals Mario, Link en Pikachu. Bovendien zijn games zoals "Mario Kart 8" en "Splatoon" ook zeker de moeite waard om te verkennen!

Compatibiliteit


De Mii-cyborg Nr 50 amiibo is compatibel met verschillende Nintendo-platformen, waaronder de Nintendo Switch, 3DS en natuurlijk de Wii U. Gebruik deze amiibo om nieuwe content en functies vrij te spelen in games zoals Super Smash Bros, Mario Kart 8 en meer. Hoe Fantastisch is dat?!
amiibo Mii-cyborg (Nr. 50) - Super Smash Bros. series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg