x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series

Kopen:

Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
25.49
6 Maanden garantie
Boxshot Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Pac-Man Nr 35 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

De arcade-held is nu speelbaar in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Smash_Bros_for_Wii_U>Super Smash Bros</a>.!
De arcade-held is nu speelbaar in Super Smash Bros.!
Je kunt met PAC-MAN ook een kostuum voor je Mii-Personage ontvangen in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Kart_8>Mario Kart 8</a>!
Je kunt met PAC-MAN ook een kostuum voor je Mii-Personage ontvangen in Mario Kart 8!
Wakawakawaka! Verkrijg het Pac-Man kostuum in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Mario_Maker>Super Mario Maker</a>.
Wakawakawaka! Verkrijg het Pac-Man kostuum in Super Mario Maker.
Beoordelingen voor  amiibo  Pac-Man Nr 35 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7


21109
14 jaar
Toffe amiibo voor de arcade-held!
Wakawakawaka! Pac-Man heeft nu ook zijn eigen amiibo. Deze gebruikt zijn Pac-Man World (GameCube)-design, net zoals in Super Smash Bros.

De amiibo is best simplistisch, maar hij ziet er erg vrolijk uit. Tof om te displayen.
Lees meer...

Hij is ook compatibel met veel games! Super Smash Bros., Mario Kart 8, Yoshi's Woolly World, Ace Combat 3D, Super Mario Maker, en je kunt zelfs een speciaal Pac-Man-kostuum ontgrendelen in Little Nightmares voor Nintendo Switch!

Deze amiibo is iconisch, nostalgisch én functioneel!
Verberg.
Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
9,4

4131
15 jaar
Erg vrolijk!
De PAC-MAN amiibo is één van mijn favorieten! Niet omdat hij zo een grappige vechter is in Super Smash Bros., maar omdat hij een leuk pakje vrijspeelt voor je Mii-personage in Mario Kart 8. Daarnaast is het ook een erg vrolijk poppetje om naar te kijken.
Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Fantastisch nieuws, allemaal! Kijk eens, het is de Pac-Man amiibo uit de Super Smash Bros series! Deze vrolijke gele vriend is niet zomaar een muntje, maar een legendarisch icoon uit de gamewereld! Pac-Man, bekend om zijn avonturen in doolhoven en zijn eeuwige strijd tegen spookjes, maakt zijn opwachting in Super Smash Bros voor de Wii U. Met deze amiibo kun je Pac-Man trainen en hem sterker maken in de game. Bovendien, als je hem scant, krijg je toegang tot exclusieve content en beloningen. Hoe Fantastisch is dat?!

Historische Context


Pac-Man debuteerde in 1980 en werd al snel een van de meest iconische figuren in de gamegeschiedenis. Zijn eenvoudige maar verslavende gameplay heeft hem een speciale plaats in het hart van vele gamers gegeven. In de loop der jaren is Pac-Man in talloze games verschenen en heeft hij zelfs zijn eigen animatieseries gekregen. Zijn toevoeging aan Super Smash Bros op de Wii U is een eerbetoon aan zijn blijvende populariteit en invloed in de gamewereld.

Recensies van Experts


IGN zei over de Pac-Man amiibo: "The Pac-Man amiibo is a must-have for fans of the iconic character and adds a fun and nostalgic element to Super Smash Bros." GamesRadar voegde daaraan toe: "Seeing Pac-Man in Super Smash Bros is a delightful experience, and the amiibo functionality enhances the gameplay in a meaningful way."

Iets voor jou?


Deze amiibo is perfect voor fans van klassieke arcadegames en iedereen die zijn Super Smash Bros ervaring wil verbeteren. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die nostalgische herinneringen heeft aan de originele Pac-Man, of een nieuwkomer die zijn amiibo-collectie wil uitbreiden, deze Pac-Man amiibo is een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Pac-Man amiibo uit de Super Smash Bros series, zijn er ook andere Pac-Man gerelateerde producten beschikbaar, zoals de Pac-Man Championship Edition 2 Plus voor de Nintendo Switch. Voor de verzamelaars onder ons zijn er speciale edities van Pac-Man games en merchandise die je niet wilt missen!

Vergelijkbare Games


Als je van Pac-Man houdt, dan zijn er nog meer geweldige games om te ontdekken! Denk aan "Mario Kart 8 Deluxe", waar je kunt racen met je favoriete Nintendo-personages, of "Donkey Kong Country: Tropical Freeze", een ander klassiek icoon dat avonturen beleeft op de Wii U. En laten we "Kirby and the Rainbow Curse" niet vergeten, een kleurrijk en creatief spel dat net zo leuk is!

Compatibiliteit


De Pac-Man amiibo is compatibel met verschillende Nintendo-platforms, waaronder de Wii U, Nintendo 3DS en Nintendo Switch. In Super Smash Bros voor de Wii U kun je Pac-Man trainen en sterker maken. Daarnaast kun je amiibo’s gebruiken in tal van andere games, zoals "Mario Kart 8", "Yoshi’s Woolly World" en "The Legend of Zelda: Breath of the Wild". Scan je amiibo en ontdek de Fantastische extra’s die je kunt ontgrendelen!
amiibo Pac-Man (Nr. 35) - Super Smash Bros. series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg