x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Poochy - Yoshi’s Woolly World series - All in 1!

Kopen:

Poochy - Yoshi’s Woolly World series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
66.99
6 Maanden garantie
Boxshot Poochy - Yoshi’s Woolly World series

Afbeeldingen voor  amiibo Poochy - Yoshis Woolly World series

Afbeeldingen

Hier zie je een van de levels die je kunt krijgen in <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Poochy_and_Yoshis_Woolly_World>Yoshi’s Woolly World 3DS</a>.
Hier zie je een van de levels die je kunt krijgen in Yoshi’s Woolly World 3DS.
Beoordelingen voor  amiibo  Poochy - Yoshis Woolly World series

Beoordelingen Poochy - Yoshi’s Woolly World series

1 beoordeling - cijfer 9,2

1013
13 jaar
Wollige hond
De Poochy-amiibo van de game Yoshi's Woolly World is klein en mooi. De amiibo is heel handig, want je kunt er namelijk nieuwe speciale levels mee krijgen. Ook kun je coole nieuwe outfits voor Poochy krijgen. Hij is super schattig, omdat hij helemaal van wol is gemaakt. Verder ziet deze amiibo er grappig en mooi uit en is daarom een 9,2 waard.
Poochy - Yoshi’s Woolly World series
Cijfer:
9,2

Productbeschrijving


Wowie! Poochy & Yoshi’s Woolly World is een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen! Deze game is een uitgebreide versie van de originele Yoshi’s Woolly World, speciaal uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Je speelt als Yoshi, die samen met zijn beste vriend Poochy een kleurrijke en wollige wereld verkent. De game biedt een unieke mix van platformactie en puzzels, waarbij je door levels navigeert, vijanden verslaat en verborgen schatten ontdekt. De game is ontwikkeld door Good-Feel, bekend om hun creatieve en artistieke stijl. Wat deze game echt bijzonder maakt, is de toevoeging van exclusieve Poochy levels en de mogelijkheid om je eigen Yoshi patronen te maken. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Yoshi’s Woolly World werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii U in 2015 en werd geprezen om zijn prachtige, handgemaakte esthetiek en leuke gameplay. De 3DS-versie, Poochy & Yoshi’s Woolly World, kwam uit in 2017 en voegde extra content toe, waaronder nieuwe levels met Poochy en de mogelijkheid om stop-motion video’s te bekijken. Deze game bouwt voort op de rijke geschiedenis van Yoshi-platformers, die begon met Super Mario World 2: Yoshi’s Island in 1995. Het is Fantastisch om te zien hoe de serie zich heeft ontwikkeld!

Recensies van Experts


IGN zei: "Poochy & Yoshi’s Woolly World is a delightful and charming platformer that feels right at home on the 3DS." GameSpot voegde toe: "The addition of Poochy levels and the portability make this an excellent version of an already great game." Beide recensies benadrukken de charme en speelbaarheid van de game, wat het een must-have maakt voor fans van het genre.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van kleurrijke en creatieve platformers. Zowel jonge spelers als volwassenen zullen genieten van de schattige en uitdagende levels. Fans van eerdere Yoshi-games en Nintendo-platformers zullen deze game zeker waarderen. En als je een fan bent van Poochy, dan is dit een absolute must-have!

Vergelijkbare Uitgaves


Poochy & Yoshi’s Woolly World heeft ook een speciale amiibo-bundel, waarbij een schattige Poochy amiibo wordt meegeleverd. Deze amiibo voegt extra functies toe in de game, zoals het oproepen van Poochy om je te helpen in de levels. Hoe Fantastisch is dat?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Poochy & Yoshi’s Woolly World, dan zul je ook dol zijn op Yoshi’s Crafted World voor de Nintendo Switch. Andere vergelijkbare games zijn Kirby’s Epic Yarn en Captain Toad: Treasure Tracker. Deze games bieden allemaal een creatieve en visueel aantrekkelijke ervaring die je zult waarderen.

Compatibiliteit


Poochy & Yoshi’s Woolly World is compatibel met verschillende amiibo-figuren, waaronder de Yoshi amiibo en de exclusieve Poochy amiibo. Amiibo-figuren kunnen worden gebruikt op de Nintendo Switch, 3DS en Wii U, waardoor ze extra content en functies in verschillende games ontgrendelen. Met amiibo kun je bijvoorbeeld speciale Yoshi-patronen vrijspelen die gebaseerd zijn op andere Nintendo-personages. Fantastisch, toch?
amiibo Poochy - Yoshi’s Woolly World series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg