x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Resident Evil Revelations - Wii U All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Resident Evil Revelations is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 18.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Resident Evil Revelations

Afbeelding voor  Resident Evil Revelations

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Horror
Uitgebracht:2013
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller
EAN:5055060952450
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Resident Evil Revelations

Afbeeldingen

In tegenstelling tot de 3DS-versie is nu ook Rachel speelbaar.
In tegenstelling tot de 3DS-versie is nu ook Rachel speelbaar.
Wie zou de knappe Jill nu geen knuffel willen geven?
Wie zou de knappe Jill nu geen knuffel willen geven?
De Raid-mode kent nu nieuwe wapens en vijanden.
De Raid-mode kent nu nieuwe wapens en vijanden.
Omgevingen scannen wordt stukken eenvoudiger door het bewegen met de GamePad.
Omgevingen scannen wordt stukken eenvoudiger door het bewegen met de GamePad.
Afbeelding voor Resident Evil Revelations

Links

Beoordelingen voor   Resident Evil Revelations

Beoordelingen Resident Evil Revelations

1 beoordeling - cijfer 7,5

1035
21 jaar
Leuk spel met een hoog schrikgehalte.
Resident Evil: Revelations brengt de game nog een keer terug omdat deze simpelweg een mooie resolutie heeft. Maar is dit wel een goed idee? Ik vind dat deze remake zeer welkom is. En dat een terugkeer naar het klasieke horrorgeweld een leuke reis is.

De game straalt nog steeds bakken met angst uit en je voelt dat de atmosfeer gespannen is. Het verhaal is grotendeels het zelfde gebleven. Het gaat nog steeds over de politieke samenzweringen en flashbacks uit het verleden van de personages.
Lees meer...

De remake van Resident Evil: Revelations voelt fijn aan en de controls reageren scherp waardoor je de vijanden goed kan uitschakelen.

Eindoordeel is dat het een geslaagde remake is en het verdiend om meerdere malen gespeeld te worden. Het spel speelt soepel en loopt ergens vast tijdens het vechten.
Verberg.
Resident Evil Revelations
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Fantastisch nieuws voor alle horror- en actie-liefhebbers! "Resident Evil: Revelations" voor de Nintendo Wii U is een griezelige en spannende game die je op het puntje van je stoel zal houden. Deze game, ontwikkeld door Capcom, brengt je in de schoenen van bekende personages zoals Jill Valentine en Chris Redfield. Samen met hun partners moeten ze de geheimen van het verlaten cruiseschip, de Queen Zenobia, ontrafelen. Met een mix van survival horror en intense actie, biedt deze game een ervaring die je niet snel zult vergeten. En dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


"Resident Evil: Revelations" werd oorspronkelijk uitgebracht in 2012 voor de Nintendo 3DS en werd later geport naar verschillende andere consoles, waaronder de Wii U. De game keerde terug naar de roots van de serie met een grotere nadruk op horror en verkenning, in tegenstelling tot de meer actiegerichte titels die eraan voorafgingen. Dit maakte het een instant hit onder fans van de serie. Wowie!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Resident Evil: Revelations is a successful return to the series’ horror roots." GameSpot gaf de game een 8.5 en zei: "The game’s atmosphere and tension are top-notch, making it a must-play for horror fans." Fantastisch!

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van het survival horror genre en iedereen die houdt van een goede portie spanning en actie. Als je hebt genoten van eerdere Resident Evil titels, dan is dit een must-have voor jouw collectie. En als je net als ik een groot fan bent van spannende avonturen, dan zal deze game je niet teleurstellen. Brrr, wat een griezelige momenten!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard editie van "Resident Evil: Revelations", is er ook een speciale editie beschikbaar met extra content zoals nieuwe kostuums en wapens. Als je een echte verzamelaar bent, dan is deze editie zeker iets voor jou. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je van "Resident Evil: Revelations" houdt, dan raad ik je ook "ZombiU" voor de Wii U aan. Deze game biedt een vergelijkbare mix van horror en actie. Een andere aanrader is "Resident Evil 4", dat eveneens beschikbaar is voor de Wii U en een van de meest geprezen titels in de serie is. Haha, laat de griezelige avonturen maar beginnen!

Mr M’s Avonturen


Als ik samen met Yoshi en Luma in "Resident Evil: Revelations" zou zitten, dan zouden we zeker een Fantastisch team vormen! Yoshi zou zijn lange tong gebruiken om zombies op afstand te houden, terwijl Luma ons zou helpen met zijn magische krachten. Samen zouden we de geheimen van de Queen Zenobia ontrafelen en ervoor zorgen dat de wereld weer veilig is. Wow, wat een avontuur zou dat zijn!
Resident Evil Revelations

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Resident Evil Revelations

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Resident Evil Revelations... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.