x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Revali - The Legend of Zelda Collection - All in 1!

Kopen:

Revali - The Legend of Zelda Collection
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.99
16.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Revali - The Legend of Zelda Collection

Afbeeldingen voor  amiibo Revali - The Legend of Zelda Collection

Afbeeldingen

Deze amiibo is voor Revali uit <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=The_Legend_of_Zelda_Breath_of_the_Wild>The Legend of Zelda: Breath of The Wild</a>.
Deze amiibo is voor Revali uit The Legend of Zelda: Breath of The Wild.
Krijg de Vah Medoh Titanenhelm in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=The_Legend_of_Zelda_Breath_of_the_Wild>The Legend of Zelda: Breath of The Wild</a>.
Krijg de Vah Medoh Titanenhelm in The Legend of Zelda: Breath of The Wild.
Verkrijg <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=The_Legend_of_Zelda_Breath_of_the_Wild>The Legend of Zelda: Breath of The Wild</a>-gear in The Elder Scrolls V: Skyrim (Switch).
Verkrijg The Legend of Zelda: Breath of The Wild-gear in The Elder Scrolls V: Skyrim (Switch).
Revali is de Rito-Uitverkorene in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=The_Legend_of_Zelda_Breath_of_the_Wild>The Legend of Zelda: Breath of The Wild</a>
Revali is de Rito-Uitverkorene in The Legend of Zelda: Breath of The Wild
Beoordelingen voor  amiibo  Revali - The Legend of Zelda Collection

Beoordelingen Revali - The Legend of Zelda Collection

1 beoordeling - cijfer 9,0

1441
15 jaar
Een speciale amiibo!
Dit is toch een van de wat specialere Zelda-amiibo. Hij is alleen gereleased in een 4-pack met de andere helden van Hyrule. De pose van deze amiibo is heel heldhaftig! Bovendien heeft hij in zijn ene arm een mooie boog, net als in de game. Hij ziet er eigenlijk gewoon precies hetzelfde uit als in de game, dus dat is wel heel goed gedaan. De kleuren op deze amiibo zien er goed uit en ik persoonlijk zou er niks aan willen veranderen!
Revali - The Legend of Zelda Collection
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Fantastisch nieuws voor alle Zelda-fans! De Revali amiibo uit The Legend of Zelda Collection is een must-have voor elke fan van de serie. Deze prachtige amiibo stelt Revali voor, een van de kampioenen uit "The Legend of Zelda: Breath of the Wild". Revali is een Rito-krijger met een sterke persoonlijkheid en een meesterlijke boogschutter. Deze amiibo is niet alleen een mooie verzamelitem, maar ook erg nuttig in de game. Wanneer je de Revali amiibo scant, krijg je toegang tot exclusieve in-game content zoals speciale wapens, items en meer. Het is echt Fantastisch!

Historische Context


The Legend of Zelda: Breath of the Wild werd uitgebracht in 2017 en heeft sindsdien een enorme impact gehad op de gamingwereld. Het spel werd geprezen om zijn open-wereld gameplay, prachtige graphics en meeslepende verhaal. De introductie van de kampioenen, waaronder Revali, gaf de game extra diepte en karakter. Deze amiibo brengt Revali’s moed en vaardigheden tot leven in jouw spelervaring.

Recensies van Experts


"The Revali amiibo is not just a beautifully crafted figure, but it also adds significant value to Breath of the Wild with unique items and bonuses. It’s a must-have for any Zelda enthusiast." - IGN

Iets voor jou?


Deze amiibo is perfect voor fans van The Legend of Zelda-serie, vooral degenen die genoten hebben van Breath of the Wild. Ook verzamelaars van amiibo-figuurtjes zullen deze Fantastische toevoeging aan hun collectie waarderen. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon een liefhebber van mooie verzamelobjecten, de Revali amiibo zal zeker indruk maken.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast Revali zijn er ook amiibo-figuren van de andere kampioenen uit Breath of the Wild: Mipha, Daruk en Urbosa. Elk van deze amiibo biedt unieke in-game bonussen en zijn prachtig vormgegeven, net als Revali. Verzamel ze allemaal voor de ultieme Zelda-ervaring!

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van Breath of the Wild, dan zijn er nog een paar andere Zelda-titels die je zeker moet proberen! "The Legend of Zelda: Twilight Princess HD" en "The Legend of Zelda: The Wind Waker HD" zijn ook beschikbaar voor de Wii U en bieden geweldige avonturen in de wereld van Hyrule.

Compatibiliteit


De Revali amiibo is compatibel met meerdere Nintendo-platformen, waaronder de Nintendo Switch, Nintendo 3DS en natuurlijk de Wii U. In Breath of the Wild kun je deze amiibo gebruiken voor speciale bonussen en items. Maar dat is nog niet alles! Probeer hem ook in andere compatibele games zoals "Hyrule Warriors" en "Super Smash Bros. Ultimate" voor extra verrassingen. Amiibo’s zijn echt Fantastisch!
amiibo Revali - The Legend of Zelda Collection

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg