x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei - All in 1!

Kopen:

Ro-Bow - Skylanders Imaginators Lost Imaginite Mines Adventure Pack in doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 364.99
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei

Beoordelingen voor   Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei

Beoordelingen Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

20377
17 jaar
Sterke pijl en boog zeker een goede toevoeging
Ro-Bow is een sterk personage met een paar sterke krachten. Zijn sterkste kracht is de boogschutter combo, waarmee die meerdere pijlen in één keer kan schieten op de vijand.

De statistieken zijn als volgt:
Lees meer...

Snelheid: 11, max: 48
Bescherming: 14, max: 30
Kracht: 13, max: 50
Verberg.
Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei
Cijfer:
6,8

1000
15 jaar
Sterke robot
Ro-Bow is een sterke speler. Zijn verdediging is alleen wat minder. Ro-Bow is een robot die behoort tot het element tech. Hier zie je de krachten van deze Sensei:
Archer Combo
Whirling Destruct-O-Matic
Lees meer...
Reinforced Arrows
Deconstruction Laser
Havoc Orb

Ro-Bow gebruikt een hele sterke pijl en boog, waarmee hij zijn vijanden kan neerschieten.
Verberg.
Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei
Cijfer:
9,0

90
12 jaar
Robot schutter
De attacks van Ro-Bow zijn zeer goed, zoals deze:

- Archer Combo.
Lees meer...
- Whirling Destruct-o-Matic.
- Reinforced Arrows.
- Deconstruction Arrows.
- Havoc Orb.

Dit zijn alle attacks en ze zijn vrij goed. Het is een heel mooi figuur en handig te gebruiken. Zeker aangeraden door mij!
Verberg.
Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei
Cijfer:
9,7

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Ro-Bow, de Sensei in de Skylanders Imaginators-serie! Ro-Bow is een high-tech boogschutter met een futuristisch uiterlijk en een hart van goud. Hij is niet alleen een meester in het gebruik van zijn boog, maar ook een genie als het gaat om technologie. In Skylanders Imaginators kunnen spelers hun eigen Skylanders maken en Ro-Bow is er om hen te trainen en begeleiden. Deze game combineert actie, avontuur en creativiteit op een Fantastische manier!

Historische Context


Skylanders Imaginators werd uitgebracht in 2016 en was het zesde deel in de populaire Skylanders-serie. Deze game introduceerde de mogelijkheid voor spelers om hun eigen Skylanders te creëren, wat een enorme hit werd bij zowel kinderen als verzamelaars. Ro-Bow, als een van de Sensei-personages, speelt een cruciale rol in het trainen van deze nieuwe creaties. De serie begon in 2011 met Skylanders: Spyro’s Adventure en heeft sindsdien een grote impact gehad op de wereld van speelgoed-naar-levensgames.

Recensies van Experts


"Skylanders Imaginators brengt een verfrissende draai aan de serie met zijn creatie-functie, en Ro-Bow is een van de meest veelzijdige en interessante Sensei-personages." - IGN
"De toevoeging van personages zoals Ro-Bow maakt de game niet alleen leuker maar ook strategischer. Een Fantastische aanvulling op de Skylanders-franchise." - GameSpot

Iets voor jou?


Skylanders Imaginators is perfect voor kinderen die van actie en avontuur houden, maar ook voor creatieve geesten die hun eigen personages willen maken. Verzamelaars van de Skylanders-serie zullen zeker ook genieten van het toevoegen van Ro-Bow aan hun collectie. En natuurlijk, wie houdt er niet van een high-tech boogschutter met een hart van goud? Haha!

Vergelijkbare Uitgaves


Skylanders Imaginators heeft verschillende speciale edities en bundels, waaronder Starter Packs die de game en enkele unieke Skylanders-figuren bevatten. Er zijn ook Dark Edition-packs met exclusieve donkere versies van de personages. Voor de echte fans zijn er zelfs speciale Crystal-packs waarmee je unieke creaties kunt maken!

Vergelijkbare Games


Als je Skylanders Imaginators leuk vindt, dan vind je de andere games in de serie zoals Skylanders: SuperChargers en Skylanders: Trap Team waarschijnlijk ook Fantastisch! Andere vergelijkbare games zijn Disney Infinity en LEGO Dimensions, die ook speelgoed-naar-levensgameplay bieden.

FAQ: Werkt Ro-Bow met alle consoles?


Ja, Ro-Bow werkt met alle versies van Skylanders Imaginators, ongeacht de console. Of je nu op de Wii U, PlayStation, of Xbox speelt, Ro-Bow staat klaar om je te helpen in je avonturen!
Ro-Bow - Skylanders Imaginators Sensei

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg