x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211 - All in 1!

Kopen:

Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211 in Doos Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 28.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nieuw en gesealed
Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211 in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 24.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Een enkel blokje ontbreekt
Boxshot Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211

Beoordelingen voor   Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211

Beoordelingen Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211

1 beoordeling - cijfer 8,0

20377
17 jaar
Ondeugende Bart is een erg leuk personage
Met het Fun Pack 71211 is het erg leuk om te spelen. Je bouwt Bart Simpson, die erg ondeugend is en graag vijanden wilt aanvallen. Je krijgt ook hulp van zijn voertuig Gravity Sprinter om de levels zo snel en goed mogelijk te kunnen doorlopen.
Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Hier hebben we de Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211! Deze Fantastische uitbreiding brengt de ondeugende Bart Simpson rechtstreeks naar je LEGO Dimensions avontuur. Je krijgt niet alleen het minifiguur van Bart, maar ook zijn iconische Gravity Sprinter. In deze game kun je genieten van zijn grappige spreuken en unieke vaardigheden, perfect voor het oplossen van puzzels en het verslaan van vijanden. De LEGO Dimensions game combineert fysieke LEGO bouwsets met een interactieve game-ervaring, wat het dubbel zo leuk maakt!

Historische Context


LEGO Dimensions werd uitgebracht in 2015 en bracht een geheel nieuwe dimensie (haha!) naar het LEGO-universum. Deze game combineerde veel geliefde franchises, van The Simpsons tot Ghostbusters en zelfs Doctor Who. Het was een groot succes vanwege de unieke combinatie van fysieke LEGO-sets en digitale gameplay, wat een revolutie teweegbracht in de wereld van toys-to-life games.

Recensies van Experts


"LEGO Dimensions is een triomf op het gebied van toys-to-life games, en de Simpsons Bart Fun Pack voegt een flinke dosis humor en plezier toe aan het spel." - IGN

"The Simpsons Bart Fun Pack is een must-have voor elke fan van de serie en biedt urenlang plezier met zijn unieke vaardigheden en grappige dialogen." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze Fun Pack is perfect voor fans van The Simpsons, zowel jong als oud! Of je nu bent opgegroeid met de avonturen van Bart en zijn familie, of gewoon een fan bent van LEGO games, deze uitbreiding zal je zeker Fantastisch vinden. Het is ook een geweldige toevoeging voor verzamelaars van LEGO minifiguren en fans van de LEGO Dimensions game.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Simpsons Bart Fun Pack zijn er nog veel meer leuke uitbreidingspakketten voor LEGO Dimensions beschikbaar. Denk aan de Ghostbusters Level Pack of de Doctor Who Level Pack, elk met hun eigen unieke minifiguren en voertuigen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van LEGO Dimensions, dan zijn andere LEGO games zoals LEGO City Undercover, LEGO Marvel Super Heroes en LEGO Star Wars: The Force Awakens ook zeker de moeite waard om te proberen. Elk van deze spellen biedt een unieke mix van avontuur, humor en natuurlijk veel bouwplezier!

Compatibiliteit


De LEGO Dimensions uitbreidingssets, zoals de Simpsons Bart Fun Pack, zijn platformonafhankelijk. Dat betekent dat je ze kunt gebruiken op Nintendo, Xbox en PlayStation systemen. Dus ongeacht welk systeem je hebt, je kunt altijd genieten van de Fantastische avonturen van Bart Simpson in LEGO Dimensions!
Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack 71211

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg