x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge - Wii U All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 37.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge

Afbeelding voor  SpongeBob SquarePants Planktons Robotic Revenge

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2013
Spelers:1-5
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controllers:Wii U Gamepad,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:5030917135002
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  SpongeBob SquarePants Planktons Robotic Revenge

Afbeeldingen

Kruip samen met je vrienden in de huid van Bikinibroek's dapperste helden.
Kruip samen met je vrienden in de huid van Bikinibroek's dapperste helden.
Vecht met SpongeBob en word de held van bikinibroek.
Vecht met SpongeBob en word de held van bikinibroek.
Bescherm Bikinibroek van Planktons kwaadaardige robots.
Bescherm Bikinibroek van Planktons kwaadaardige robots.
Met behulp van zijn grote robot neemt Plankton wraak.
Met behulp van zijn grote robot neemt Plankton wraak.
Afbeelding voor SpongeBob SquarePants Planktons Robotic Revenge

Links

Beoordelingen voor   SpongeBob SquarePants Planktons Robotic Revenge

Beoordelingen SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

20377
17 jaar
Erg leuk spel met veel humor
Erg leuk, je komt alle personages van SpongeBob tegen in deze SpongeBob Squarepants voor de Wii U. Je kunt muntjes verdienen en dingen kopen. Ook is er een leuke verhaallijn toegevoegd die het erg leuk maakt. Er zitten veel flauwe grapjes in zoals je van SpongeBob bent gewend.
SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge
Cijfer:
8,0

1441
15 jaar
Dit is wat ik altijd al had gehoopt!
Dit is wat ik altijd al had gehoopt! Toen ik als kleine jonge veel SpongeBob keek, was het altijd al mijn droom om SpongeBob te kunnen zijn! Maar met dit geinige spelletje lukte het me ook gewoon! Ik kon echt alles doen wat ik wilde doen in Bikini Broek! Daarom is het ook zeker een persoonlijke aanrader!
SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge
Cijfer:
10

Productbeschrijving


Ahoy daar, gamers! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over "SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge" voor de Nintendo Wii U! Deze Fantastische game neemt je mee naar de onderwaterwereld van Bikinibroek, waar SpongeBob en zijn vrienden het opnemen tegen de kwaadaardige Plankton en zijn leger van robots. Het verhaal begint wanneer Plankton de veilige van Mr. Krabs steelt en een leger van robots bouwt om de Krabby Patty geheime formule te bemachtigen. Als speler kun je kiezen uit vijf speelbare personages: SpongeBob, Patrick, Sandy, Squidward en Mr. Krabs. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en wapens om de robots te verslaan. De gameplay is een mix van platforming en actie, met veel humor en leuke puzzels om op te lossen. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


"SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge" werd uitgebracht in 2013 en is ontwikkeld door Behaviour Interactive. De game kwam uit tijdens de hoogtijdagen van de SpongeBob SquarePants franchise, die al sinds 1999 een enorme hit is. Hoewel de game gemengde recensies kreeg, werd het toch gewaardeerd door fans van de serie vanwege de herkenbare humor en het plezierige ontwerp van de levels. Het is een van de vele games die gebaseerd zijn op de geliefde tekenfilmserie, en het blijft een leuke toevoeging aan de collectie van elke SpongeBob-fan.

Recensies van Experts


IGN gaf de game een 5.5/10 en zei: "SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge is a decent game for younger players and fans of the series, but it lacks the depth and polish to make it stand out." GameSpot gaf het een 6/10 en merkte op: "While it’s fun to play as your favorite characters from Bikini Bottom, the repetitive gameplay and simple mechanics may not hold the attention of older gamers for long."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor jongere spelers en fans van de SpongeBob SquarePants serie. Het is ook een geweldige keuze voor families die samen willen spelen, dankzij de co-op multiplayer modus. Als je houdt van humoristische en kleurrijke platformgames, dan is dit een titel die je niet wilt missen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge", dan zul je waarschijnlijk ook plezier hebben met games zoals "SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated" en "SpongeBob’s Truth or Square." Beide games bieden vergelijkbare humor en platformactie die je van SpongeBob gewend bent.

Het leven van Mr M.


In mijn vrije tijd speel ik graag samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma. Stel je voor dat we samen in Bikinibroek zouden zijn! Ik zou met Yoshi op avontuur gaan om Plankton’s robots te verslaan, terwijl Luma ons helpt met zijn magische krachten. Samen zouden we lachen om de grappen van SpongeBob en genieten van de Fantastische onderwaterwereld. Het zou echt een onvergetelijk avontuur zijn! Wowie!
SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.