x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Star Fox Zero - Nintendo Wii U

Kruip met de GamePad in de cockpit van je Arwing en beleef een nostalgisch Star Fox-avontuur!
Professionele beoordeling: 7,5 - Lees de review!

Kopen:

Star Fox Zero
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Star Fox Zero

Afbeelding voor  Star Fox Zero

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:2016
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:0045496335229
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Star Fox Zero

Afbeeldingen

Kruip in de cockpit met Fox McCloud, de beste piloot van het universum.
Kruip in de cockpit met Fox McCloud, de beste piloot van het universum.
Je kan je vliegtuig ook omvormen tot grondvoertuigen om landgevechten aan te gaan.
Je kan je vliegtuig ook omvormen tot grondvoertuigen om landgevechten aan te gaan.
Dit spel bevat prachtige graphics.
Dit spel bevat prachtige graphics.
Natuurlijk kunnen de ruimtelevels niet ontbreken in een StarFox spel.
Natuurlijk kunnen de ruimtelevels niet ontbreken in een StarFox spel.
Afbeelding voor Star Fox Zero

Links

Beoordelingen voor   Star Fox Zero

Beoordelingen Star Fox Zero

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3


19753
17 jaar
Een sterke basis, versterkt met nieuwe toevoegingen, laat Star Fox schitteren op de Wii U
Star Fox is terug van weggeweest en vliegt naar de sterrenhemel van de Wii U in Star Fox Zero. De game heeft de oude gameplay als basis met daaromheen nieuwe elementen gebouwd, overgoten met een mooi HD-sausje. Dat is het geheime recept van Nintendo.

De ijzersterke gameplay van de Star Fox-serie kreeg zijn vorm op de SNES. Je vliegt met de vos FoxMcCloud in je Arwing door ruimtelijke gebieden om je vijanden, onder leiding van Andross, te verslaan. Samen met je team, bestaande uit de 3 iconische personages Slippy, Falco en Peppy.
Lees meer...

Op de Wii U speelt de game heerlijk weg. Met de mogelijkheden van de GamePad kun je in de cockpit van de Arwing kruipen en besturen deze met bewegingsbesturing. In het begin zal dit even wennen zijn, maar al snel speelt het erg fijn. Op de TV kun je in een derde persoonsperspectief een groter gebied van de levels waarnemen, zodat je je vijanden van ver ziet aankomen om ze vervolgens uit de lucht te schieten.

De levels ogen in de uiteindelijke versie van de game prima. Er was war commotie over na de onthulling op de E3 2015, maar Nintendo heeft de game in de tijd daarna nog flink opgepoetst. Er is veel te zien, zeker in de levels dichter bij de grond. De levels zelf kunnen ook erg lang en pittig worden. Naast de standaard levels zijn er ook wat te vinden, waarbij je gebruik maakt van nieuwe versies van je Arwing, zoals de Walker!

Met de sterke basis van de serie, de nieuwe toevoegingen en mooie graphics vliegt Fox schitterend rond in zijn Arwing op de Wii U. Voor zowel de liefhebbers van de serie als onbekende gezichten is Star Fox Zero een prima game om je mee te amuseren.
Verberg.
Cijfer:
8,0

1035
21 jaar
Star Fox: Zero is opnieuw een schot in de roos.
Star Fox : Zero is een soort reboot/remake van het originele Star Fox. Is dit wel zo een goed idee? Het komt vaak voor dat mensen voorzichtig zijn met de game spelen. Daarnaast twijfelen mensen vaak over het feit dat de originele game altijd beter zal zijn en een remake deze nooit kan vervangen. Star Fox : Zero komt heel dicht in de buurt.

De game speelt soepel en er is meer dan genoeg actie. Vooral de gevechten tegen de eindbazen geven zou steeds een andere ervaring. Bij elk gevecht moet je iets anders vechten en na denken over de juiste strategie hoe je deze baas zou moeten verslaan.
Lees meer...

De twee verschillende beelden van de gamepad en het tv-scherm is wel even wennen. Dit komt vooral omdat je op beide schermen kunt richten op je vijanden. Na een paar uur spelen zal dit wel wennen. Maar dat wil niet zeggen dat de game er minder van word. De luchtgevechten tussen jou en vijandige vliegtuigen blijft een unieke belevenis. Het uit de lucht schieten van vliegtuigen in de ruimte is buitengewoon spectaculair om te zien.

De game is zeker een aanrader omdat je heel veel levels hebt waar je nooit meteen in een keer door heen kan omdat er gewoon zoveel te vinden is in de levels.
Verberg.
Star Fox Zero
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij de spannende wereld van **Star Fox Zero**! Deze game, ontwikkeld door Nintendo en PlatinumGames, neemt je mee op een episch ruimteavontuur met Fox McCloud en zijn team. In deze game bestuur je de Arwing, een geavanceerd ruimteschip, en gebruik je de unieke GamePad-besturing van de Wii U om door de sterren te navigeren en vijanden te verslaan. Het verhaal volgt ons dappere team dat het opneemt tegen de kwaadaardige Andross die het Lylat-stelsel bedreigt. Met prachtige graphics, intense luchtgevechten en innovatieve gameplay-mechanieken is Star Fox Zero echt een Fantastische ervaring!

Historische Context


Star Fox Zero is een reboot van de klassieke Star Fox-serie die begon op de Super Nintendo Entertainment System in 1993. De serie heeft altijd indruk gemaakt met zijn spannende luchtgevechten en iconische personages. Hoewel Star Fox Zero een nieuw verhaal vertelt, herinnert het ons aan de gloriedagen van de franchise met zijn bekende gezichten en vernieuwde gameplay. De game is uitgebracht in 2016 en heeft de klassieke Star Fox-ervaring gemoderniseerd voor de Wii U.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Star Fox Zero is a thrilling return to form for Fox McCloud and his crew, offering intense space battles and inventive controls that make great use of the Wii U GamePad." GameSpot voegde hieraan toe: "Despite some control quirks, Star Fox Zero delivers exhilarating aerial combat and a nostalgic journey for long-time fans of the series."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor de Fantastische ruimteavonturiers onder ons! Als je houdt van intense luchtgevechten, strategische gameplay en een boeiend verhaal, dan is Star Fox Zero echt iets voor jou. Fans van de klassieke Star Fox-games zullen ook genieten van de nostalgische elementen en vernieuwingen die deze titel biedt. En natuurlijk is het ook een geweldige keuze voor iedereen die gewoon een spannende tijd wil hebben in het Lylat-stelsel!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen in Star Fox Zero, dan raad ik je ook aan om **Star Fox Guard** te proberen. Dit is een leuke tower defense-game waarin je Slippy Toad helpt om zijn basis te beschermen. Daarnaast zijn **Sin & Punishment: Star Successor** en **Metroid Prime Trilogy** ook Fantastische keuzes voor iedereen die houdt van actievolle ruimteavonturen!

Mr M’s Avontuur


Haha! Stel je voor dat ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma in Star Fox Zero zou zitten! Yoshi zou waarschijnlijk rondrennen en zijn lange tong gebruiken om power-ups te grijpen, terwijl Luma zijn magische krachten zou gebruiken om vijanden te verslaan. En ik? Ik zou de Arwing besturen en door de sterren schieten, terwijl ik "Wowie!" roep elke keer dat we een vijand neerhalen. Dat zou pas een Fantastisch avontuur zijn!
Star Fox Zero

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Star Fox Zero

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Star Fox Zero... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.