x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Star Wars The Force Awakens Play Set: Rey & Finn - Disney Infinity 3.0 - All in 1!

Kopen:

Star Wars The Force Awakens Play Set: Rey & Finn - Disney Infinity 3.0 Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 18.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nieuw en gesealed
Play Piece + 2 figurines
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.99
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Haar staf is afgebroken
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Star Wars The Force Awakens Play Set: Rey & Finn - Disney Infinity 3.0

Afbeeldingen voor  Star Wars The Force Awakens Play Set Rey and Finn - Disney Infinity 30

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   Star Wars The Force Awakens Play Set Rey and Finn - Disney Infinity 30

Beoordelingen Star Wars The Force Awakens Play Set: Rey & Finn - Disney Infinity 3.0

1 beoordeling - cijfer 9,9

1013
13 jaar
A star wars story
De Star Wars the Force Awakens Play Set, is het verhaal zoals het in de film gaat. Het is een van de leukere Star Wars Play Set's omdat hij uniek is met het dingen repareren om op plekken te komen waar je nog nooit kon komen. Er zijn ook duizenden side quest's te doen zoals schepen repareren en vijanden verslaan en races winnen bijvoorbeeld. Verder een leuke playset. Daarom een 9,9 waard.
Star Wars The Force Awakens Play Set: Rey & Finn - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,9

Productbeschrijving


Hallo daar, Star Wars fans! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over de "Star Wars The Force Awakens Play Set" voor Disney Infinity 3.0. Fantastisch, toch? In deze set krijg je de heldhaftige Rey en de dappere Finn, klaar om de strijd aan te gaan tegen de First Order! Je wordt meegenomen op een episch avontuur door de sterrenstelsels waarin je spannende gevechten aangaat, puzzels oplost en de geheimen van de Force ontdekt. De ontwikkelaars hebben echt hun best gedaan om de magie van de film tot leven te brengen in deze game. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


Disney Infinity 3.0, uitgebracht in 2015, was een game-ervaring die de grenzen van interactieve gameplay verlegde. Met de toevoeging van de "Star Wars The Force Awakens Play Set" konden fans voor het eerst de avonturen van de nieuwe Star Wars-trilogie beleven. Het was een groot succes en werd geprezen om zijn innovatieve gebruik van fysieke figuren die in de game tot leven kwamen. Het was een Fantastische tijd voor zowel Star Wars als Disney fans!

Recensies van Experts


"Disney Infinity 3.0’s ’The Force Awakens Play Set’ biedt een vermakelijke en authentieke Star Wars-ervaring die zowel jongere spelers als oudere fans zal aanspreken." - IGN

"The Force Awakens Play Set is een must-have voor elke Star Wars-fan. Het combineert geweldige gameplay met een boeiend verhaal dat trouw blijft aan de film." - Game Informer

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van Star Wars, van jonge padawans tot doorgewinterde Jedi-meesters! Als je geniet van avontuurlijke verhalen en epische gevechten met lichtzwaarden, dan is dit de game voor jou. En natuurlijk zullen verzamelaars van Disney Infinity-figuren deze set absoluut willen toevoegen aan hun collectie. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Play Set zijn er ook speciale Disney Infinity-figuren en Power Discs beschikbaar die je ervaring kunnen uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de Kylo Ren en Poe Dameron figuren die extra gameplay-opties en vaardigheden bieden. Het is echt een feestje voor verzamelaars!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de "Star Wars The Force Awakens Play Set", dan raad ik je ook aan om de andere Disney Infinity Star Wars Play Sets te proberen, zoals "Twilight of the Republic" en "Rise Against the Empire". En vergeet niet de "LEGO Star Wars: The Force Awakens" game, die ook een Fantastische aanvulling is voor je Star Wars-gamecollectie!

Compatibiliteit


De Disney Infinity-figuren en Power Discs zijn platformonafhankelijk, wat betekent dat je ze kunt gebruiken op Nintendo, X-Box en Playstation systemen. Hoe cool is dat? Bovendien zijn de figuren forward compatible, dus een figuurtje uit Disney Infinity 1.0 kan nog steeds gebruikt worden in 3.0 in de Toy Box modus. Let wel op dat Play Pieces alleen gebruikt kunnen worden in de game waarvoor ze zijn uitgebracht. Fantastisch én flexibel!
Star Wars The Force Awakens Play Set: Rey & Finn - Disney Infinity 3.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg