x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218 - All in 1!

Kopen:

The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218 in Doos Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 24.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nieuw en gesealed
100% compleet
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218

Afbeeldingen voor  The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218

Beoordelingen The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218

1 beoordeling - cijfer 7,1

20377
17 jaar
Tof om deze in mijn collectie te hebben
LEGO Dimensions Fun Pack 71218 is erg leuk om mee op onderzoek te gaan. Gollum bezit leuke krachten en komt onderweg ook oude bekenden tegen, waarmee je samen op pad gaat. Gollum is erg fijn i.c.m zijn voertuig, Shelot The Great.
The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218
Cijfer:
7,1

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een episch avontuur met The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218! Dit Fantastische Fun Pack brengt de mysterieuze Gollum uit de geliefde Lord of the Rings-serie naar de wereld van LEGO Dimensions. Duik in de duistere grotten van Midden-aarde en beleef spannende avonturen met Gollum en zijn trouwe Spider. Deze set bevat een bouwbare Gollum-figuur en een bouwbare Spider, die je kunt gebruiken in de LEGO Dimensions-game om puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en verborgen schatten te ontdekken. Hehe, dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


The Lord of the Rings is een iconische fantasy-serie geschreven door J.R.R. Tolkien. Gollum, ook bekend als Sméagol, is een van de meest complexe en intrigerende personages uit de boeken en films. Hij verscheen voor het eerst in "The Hobbit" en speelde een cruciale rol in "The Lord of the Rings"-trilogie. In 2015 bracht LEGO Dimensions dit personage tot leven in de vorm van een Fun Pack, waardoor fans van alle leeftijden konden genieten van zijn avonturen in een interactieve LEGO-wereld. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"The Lord of the Rings Gollum Fun Pack adds a unique and engaging character to LEGO Dimensions. Gollum’s special abilities and the included Spider vehicle offer new gameplay possibilities and fun interactions within the game." - IGN
"Fans of The Lord of the Rings will love the attention to detail in the Gollum minifigure and the creative use of his abilities in the game. It’s a must-have for collectors and players alike." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze Fun Pack is perfect voor fans van The Lord of the Rings en LEGO Dimensions! Of je nu een doorgewinterde speler bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, of een verzamelaar die zijn LEGO-collectie wil uitbreiden, deze set zal zeker in de smaak vallen. Kinderen en volwassenen die van avontuurlijke games houden, zullen genieten van de unieke gameplay-mogelijkheden die Gollum en zijn Spider bieden. Fantastisch voor iedereen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack, dan vind je deze titels misschien ook leuk:

  • LEGO The Lord of the Rings - Beleef het volledige verhaal van de trilogie in een humoristische LEGO-stijl.

  • LEGO Dimensions Starter Pack - Begin je LEGO Dimensions-avontuur met dit uitgebreide starterspakket.

  • LEGO The Hobbit - Ga op een epische reis door Midden-aarde met Bilbo Baggins en zijn vrienden.Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWiiU.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je kunt rekenen op mooie, complete producten, een ruime aanbod, goede service en 6 maanden garantie. Onze lage prijzen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door tweedehands games te kopen, draag je bij aan een duurzame toekomst. En natuurlijk, al onze games zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt. Geen zorgen over compatibiliteit dus. Dat is toch Fantastisch?
The Lord of the Rings Gollum - LEGO Dimensions Fun Pack 71218

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg