x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Ultron - Disney Infinity 3.0 - All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Ultron - Disney Infinity 3.0 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 7.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Ultron - Disney Infinity 3.0

Afbeeldingen voor  Ultron - Disney Infinity 30

Afbeeldingen

Help Ultron met het verslaan van de Avengers.
Help Ultron met het verslaan van de Avengers.
Beoordelingen voor   Ultron - Disney Infinity 30

Beoordelingen Ultron - Disney Infinity 3.0

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

20377
17 jaar
Drones oproepen maakt hem erg cool
Ultron heeft ook weer leuke krachten die hem zeker erg sterk maken.
Met zijn beste kracht is hij in staat om drones op te roepen en vijanden naar hem toe te lokken en hun dan natuurlijk neerschieten. Hij komt goed van pas als het moeilijk wordt en dat komt omdat hij een goede gezondheid heeft.
Ultron - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,0

1013
13 jaar
De sterke Ultron
Het Disney Infinity 3.0 Ultron figuurtje is een van de stoerste figuren die er is. Hij kan vliegen en kan met zijn handen laserstralen schieten. Ook kan hij met zijn magneethanden vijanden naar zich toe trekken. Ultron's speciale aanval is, dat hij twee andere Ultron's oproept die iedereen vernietigen en na een tijdje ontploffen. Hij is zeker een aanrader voor een Ultron-liefhebber. Daarom is hij een 9,8 waard!
Ultron - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,8

485
10 jaar
Fijn personage
Ultron is een erg fijn personage om mee te spelen. Verder kan hij vliegen en grote lazers afvuren. (Het is alleen moeilijk richten) En natuurlijk drones oproepen. Maar let op: als je op koopjesjacht bent en je vindt Ultron moet je goed kijken. Hij is namelijk alleen beschikbaar voor 3.0.
Ultron - Disney Infinity 3.0
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Hier komt de super coole Ultron uit de Disney Infinity 3.0 serie! Deze gamefiguur brengt de kwaadaardige robot uit de Marvel films tot leven in jouw Disney Infinity wereld. Ultron is de grote slechterik uit de Avengers: Age of Ultron film en hij is klaar om chaos en vernietiging te zaaien. Met zijn krachtige aanvallen en slimme strategieën kan hij elke tegenstander de baas. Je kunt Ultron gebruiken in de Toy Box modus om je eigen verhalen te creëren of in speciale Avengers missies om het op te nemen tegen andere Marvel helden. Fantastisch!

Historische Context


Disney Infinity 3.0 was het derde en laatste deel in de populaire Disney Infinity reeks. De game kwam uit in 2015 en introduceerde naast Marvel figuren ook personages uit Star Wars en Inside Out. Het concept van Disney Infinity was revolutionair: fysieke speelgoedfiguren die je in een digitale wereld tot leven kon brengen. Ultron was een van de vele Marvel personages die beschikbaar waren in deze serie.

Recensies van Experts


"Ultron is a powerful addition to the Disney Infinity lineup. His ranged attacks and ability to summon drones make him a formidable opponent." - IGN
"The figure itself is beautifully crafted, capturing the menacing look of Ultron perfectly." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze gamefiguur is perfect voor Marvel fans en verzamelaars van Disney Infinity. Kinderen die dol zijn op superhelden zullen genieten van het spelen met Ultron in hun eigen avonturen. Maar ook oudere gamers en verzamelaars die hun Disney Infinity collectie compleet willen maken, zullen deze figuur erg waarderen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Disney Infinity 3.0, dan zul je ook dol zijn op andere games in de Disney Infinity reeks, zoals Disney Infinity 2.0 met Marvel Super Heroes en Disney Infinity 1.0 met klassieke Disney personages. Ook LEGO Marvel Super Heroes en LEGO Marvel’s Avengers zijn Fantastische alternatieven voor fans van Marvel en avontuurlijke gameplay.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWiiU.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie en complete producten vindt. Onze Disney Infinity figuren worden zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt voordat ze in onze winkel terechtkomen. Je krijgt bij ons 6 maanden garantie op je aankoop, zodat je met een gerust hart kunt kopen. En het beste van alles? Door tweedehands te kopen, draag je bij aan een beter milieu. Fantastisch, toch?
Ultron - Disney Infinity 3.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg