x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Waluigi - Super Mario series - All in 1!

Kopen:

Waluigi - Super Mario series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.99
6 Maanden garantie
Boxshot Waluigi - Super Mario series

Afbeeldingen voor  amiibo Waluigi - Super Mario series

Afbeeldingen

Waluigi geeft je in Super Smash Bros. Ultimate de Waluigi Sprite!
Waluigi geeft je in Super Smash Bros. Ultimate de Waluigi Sprite!
Beoordelingen voor  amiibo  Waluigi - Super Mario series

Beoordelingen Waluigi - Super Mario series

1 beoordeling - cijfer 8,0

32 jaar
Spits en slungelig!
Waluigi, deze antiheld met een doortrapt karakter en een omgekeerde L op zijn pet probeert Mario en zijn vrienden vaak te dwarsbomen. Waluigi is in het paars met een tuinbroek met gele knopen en gele L.

De dunne en spitste bouw komt bij deze amiibo helemaal tot uitdrukking. Waluigi is helaas vrij zeldzaam en helaas ook niet beschikbaar in de Smash-games.

Waluigi is door Camelot ontwikkeld om in Mario Tennis 64 een duo te vormen met Wario. (Camelot maakt nog altijd bijna alle sportspellen voor Nintendo.) Waluigi zou dezelfde leeftijd als Luigi hebben, maar zijn relatie tot Luigi is mij niet helemaal duidelijk.
Waluigi - Super Mario series
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over Waluigi in de Super Mario series. Wowie! Waluigi is de sluwe en lanky rivaal van Luigi en de partner-in-crime van Wario. Hij maakte zijn eerste Fantastische verschijning in "Mario Tennis" voor de Nintendo 64 in 2000 en is sindsdien een vaste waarde in de Mario spin-off games zoals "Mario Kart", "Mario Party" en de "Mario Sports" series. Hoewel Waluigi nog geen eigen game heeft (oEpsie!), is hij een geliefd personage vanwege zijn unieke persoonlijkheid en zijn rol als de eeuwige underdog. Zijn lange ledematen en scherpe snor maken hem een opvallende verschijning in elk spel waar hij in verschijnt!

Historische Context


Waluigi werd geïntroduceerd door Camelot Software Planning toen ze op zoek waren naar een partner voor Wario in "Mario Tennis". Sindsdien is hij een vast gezicht in de Mario spin-off titels. Ondanks dat hij nooit in de hoofdseries van Super Mario is verschenen, heeft Waluigi een cultstatus bereikt onder fans. Zijn populariteit blijft groeien, en spelers blijven hopen op een eigen game voor deze sluwe schurk. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"Waluigi brings a unique flair to the Mario franchise with his cunning personality and distinct design. He’s a character that fans love to hate and hate to love." - IGN
"Though often overshadowed by his more famous counterparts, Waluigi’s presence in Mario spin-offs adds a delightful layer of mischief and competition." - GameSpot

Iets voor jou?


Waluigi is een favoriet onder fans van de Mario spin-off games. Spelers die genieten van de competitieve en sportieve titels zoals "Mario Kart" en "Mario Tennis" zullen zijn karakter zeker waarderen. Ook verzamelaars van Mario merchandise vinden Waluigi een waardevolle toevoeging aan hun collectie. En wie houdt er nou niet van een beetje chaos en competitie? Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de capriolen van Waluigi, dan zul je waarschijnlijk ook plezier beleven aan andere Mario spin-off titels zoals:
- "Mario Kart 8 Deluxe"
- "Mario Party 10"
- "Mario Tennis Aces"
- "Mario Golf: World Tour"

Compatibiliteit


Wist je dat je Waluigi amiibo kunt gebruiken op zowel de Nintendo Switch, 3DS als de Wii U? Fantastisch, hè? Deze amiibo kan je helpen om extra content en bonussen vrij te spelen in verschillende games zoals "Mario Kart 8 Deluxe", "Super Smash Bros. Ultimate" en "Mario Party 10". Dus, waar wacht je nog op? Haal die Waluigi amiibo in huis en geniet van al zijn sluwe voordelen!
amiibo Waluigi - Super Mario series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg