x HomeWinkelZoekenNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
Mario Wii UZoeken in alle Wii U All-in-1 pagina's op: call of duty

6 zoekresultaten:

Call of Duty: Black Ops II
Campaign, Multiplayer en Zombies mode!
Call of Duty: Black Ops II
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
6.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Call of Duty: Black Ops II
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
6.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
line
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Ghosts levert een meeslepende campaign, maar ook een multiplayer die heel wat steken laat vallen.
line
Nintendo Wii U Pro Controller
Uitstekende accuduur en geen last van batterijen
De Wii U Pro Controller belooft een betere accuduur dan de Wii U Gamepad en een meer 'pro-feeling'. Maar is dit ook zo?

Het klopt inderdaad dat de accuduur van de Wii U Pro Controller aanzienlijk beter is dan die van de Wii U Gamepad. Maar dit komt ook omdat de Wii U Gamepad een ingebouwde scherm heeft die niet uit kan worden geschakeld. Na 3 uurtjes gamen is de Wii U Gamepad meestal leeg en de Wii U Pro Controller gaat meestal iets van 40 uurtjes bij mij mee. Voor mij genoeg om een maand door te komen.

Een groot pluspunt voor mij is dat de controller niet gebruikt maakt van batterijen waar de concurrenten wel nog gebruik van maken. Ik heb geen gedoe meer met het vervangen van batterijen en opladen gaat makkelijk en snel met de meegeleverde lader.

Sommigen zeggen dat deze controller fijner voor hen in de hand liggen. Ik zelf voel geen verschil tussen de Wii U Gamepad en de Wii U Pro Controller. Maar dit kan natuurlijk verschillen per persoon. Ik zelf heb grote handen dus ik kan bijvoorbeeld de Wii U Gamepad knoppen makkelijker bereiken dan iemand met kleinere handen. Mensen met kleinere handen komen denk ik beter weg met een Wii U Pro Controller.

De Wii U Pro Controller heeft helaas een groot nadeel. Niet alle spellen ondersteunen de controller. Spellen zoals Splatoon zijn afhankelijk van motion controls. De Wii U Pro Controller heeft dit helaas niet ingebouwd. Er zijn ook gewoon spellen die hier niet afhankelijk van zijn en het gewoon niet hebben ingebouwd. Gelukkig ondersteunen een aantal spellen de controller wel zoals Watch Dogs en de call of duty -franchise.

Ondanks dit groot nadeel zijn er nog genoeg spellen waar je gebruik kunt maken van de Wii U Pro Controller. Ik raad daarom ook iedere Wii U bezitter aan om de Wii U Pro Controller te kopen.
line
Splatoon
Leuk, alleen jammer van Local
Een heel leuk spel, in je eentje of online, maakt niet uit. Singleplayer is leuk en (niet al te) simpel. Daardoor wordt het niet saai, je vecht tegen octopussen en het werkt goed tegen verveling. Maar de echte reden om dit spel te kopen is de multiplayer! Het gaat grotendeels om Turf Wars: in deze gamemode probeer je zoveel mogelijk land te krijgen in ong. 3 minuten. Dit doe je door met verfpistolen verf te spuiten op de vloer, muur en andere objecten.

Dit spel wordt veel vergeleken met call of duty , wat ik niet snap. Het lijkt niet veel op elkaar. Bij CoD gaat het om kills, hier om teamwork en land krijgen. Er is ook Local, maar dat is niets bijzonders. Je moet er gewoon ballonnen kapot schieten.
Splatoon
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
16.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Splatoon
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
16.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
line
Turtle Beach Ear Force NLa Stereo Gaming Headset
Welke games ondersteunen een Headset?
In deze Wii U games kun je met de headset online van je laten horen:

1) call of duty : Black Ops II
2) Monster Hunter 3 Ultimate
3) Trine 2
4) Mass Effect 3
5) Tekken Tag Tournament 2
6) Ninja Gaiden 3: Razors Edge
7) Need for Speed: Most Wanted
Thuiswinkel Waarborg
© 2017 - 2021 Mario Wii U