x HomeWinkelZoekenNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 17.00u, morgen in huis.
Mario Wii UZoeken in alle Wii U All-in-1 pagina's op: nr 1 Metroid Fusion Compleet

17 zoekresultaten:

line
line
line
line
Call of Duty: Black Ops II
Erg Compleet Call of Duty-spel waar je uren zoet mee bent
Call of Duty: Black Ops II biedt exact hetgeen wat je van een Call of Duty-game verwacht: een verslavende multiplayer met massa's aan content waar je uren zoet mee bent. Daarnaast bevat het spel ook een campaign, maar deze voelt, zoals bij de meeste van dit soort shooters, minderwaardig aan en begint na een tijdje wel te vervelen. Als derde speltypen bevat Call of Duty: Black Ops II ook een Zombies modes die ook zeer verslavend werkt en zeker de moeite waard is.

Wat leuk is, is het feit dat Call of Duty: Black Ops II erg Compleet aanvoelt op de Wii U. Zo draait het spel soepel op 60 frames per seconde, is er een grote keuze aan controllers en hoef je door middel van de GamePad niet het scherm te delen wanneer je samen met een vriend speelt. Het enige minpunt aan deze versie is dat het, buiten de Nuketown-map, geen DLC bevat.
line
Rocket Raccoon - Disney Infinity 2.0
Must have voor de shooter
Voor de Marvel liefhebber top. Helaas niet heel veelzijdig en moves en upgrades zitten hem voornamelijk in het sneller en harder schieten. Rocket Raccoon is een must have voor de shooter en als je het setje Compleet wilt hebben natuurlijk.
line
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Samus' Gunship in de jungle?
In deze game is te zien dat Donkey Kong's eiland wel eens onverwacht bezoek kan hebben gekregen van een ander bekend Nintendo-personage... Het schip van Samus Aran uit de Metroid -serie kan je namelijk in de bomen zien hangen! Zou Samus een noodlanding op deze planeet hebben moeten maken?

 
Thuiswinkel Waarborg
© 2014 - 2020 Mario Wii U