The Legend of Zelda: The Wind Waker HD afbeeldingen

Verken duistere kerkers met de kleine dappere held Link.
Verken duistere kerkers met de kleine dappere held Link.

Bevaar de Great Sea om de wereld te beschermen voor duisternis.
Bevaar de Great Sea om de wereld te beschermen voor duisternis.

Zelfs Link doet in deze moderne tijd mee aan sefies!
Zelfs Link doet in deze moderne tijd mee aan sefies!

Grafisch is het spel sterk verbeterd ten opzichte van de <a href=http://mariocube.nl/GameCube_Spelinfo.php?Nintendo=The_Legend_of_Zelda_the_Wind_Waker>GameCube-versie</a>.
Grafisch is het spel sterk verbeterd ten opzichte van de GameCube-versie.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - Wii U All in 1!

Banner The Legend of Zelda The Wind Waker HD

Wanneer weer op voorraad?
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD: Beoordelingen
5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

JoeyP
1268
27 jaar
Misschien wel de beste Zelda uit de reeks
Dit spel heb ik mezelf cadeau gedaan omdat ik vroeger heel veel lol had aan de Zelda reeks.

The Windwaker in HD is echt een waar genot voor het oog, ook al gebruikt hij bij lange na niet de volle kracht van de wii u. Misschien geld hier wel: less is more.
Lees meer...

Het avontuur zelf is vrij ingenieus. De besturing is goed maar niet perfect. Het voelde helemaal nieuw, ook met de vertrouwde obstakels en items (bommen, grijphaken, flesjes etc).

De muziek is ook geweldig.

Is het moeilijk? Nouja, soms is het frustrerend. Je kan altijd zeldadungeon.net raadplegen als je ergens vast zit.

Het spel lijkt ook een eeuwigheid te duren, veel waar voor je geld dus! Ik zit nu ongeveer op 1/3 met 7 uur spelen.

Dit is misschien wel de beste Zelda die ik speelde uit de reeks. Ik heb gespeeld: Ocorina of Time, Majora's Mask, Link to the Past en heel vroeger nog Zelda op de gameboy.
Verberg.
Cijfer:
9,7

destroymichelle
2125
22 jaar
Prachtige remake
The Legend of Zelda The Wind Waker HD is een prachtige remake! Mooie nostalgische game die uitgebracht is voor de Wii U, met uiteraard een mooie Wii U bundel met een speciale gamepad. Als je dit deel eerder hebt gespeeld op de Gamecube, ga je er vrij snel doorheen. Je weet precies wat je op de moeilijkere punten moet doen, maar toch beleef je er enorm veel plezier aan, want het voelt niet alsof je het al eens eerder hebt gespeeld. Vertrouwd, maar toch nieuw. Voeg daarbij de klassieke Zelda-achtige muziek en je hebt heerlijk vermaak!
Cijfer:
9,3

NickGamerDutch
1914
14 jaar
Geweldig spel, een van mijn favorietjes
The Legend of Zelda: The Wind Waker is een spannend spel met geweldige graphics! Dat mocht ook wel want het is een HD remake. Het is een soort getekend spel met als thema? Avontuur! Maar laat je daardoor niet snel afleiden, dit spel zorgt ervoor dat je je hoofd er elk moment bij houdt. Zo zat ik ongeveer drie kwartier vast bij hetzelfde stuk omdat ik wat tekst had overgeslagen. Maar dat terzijde, de gevechten, de dungeons, de storyline en de boss battles (die soms makkelijker waren dan de dungeon zelf) maken dit spel (als je de originele nog nooit hebt gespeeld) een echte topper.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

Wertgames
170
14 jaar
Prachtige game!
Wind waker HD is een van mijn favoriete spellen die ik ooit gespeeld heb. Je speelt als Link en gaat op een avontuur van ongeveer 25 uur. Iedereen die je tegen komt heeft wel iets interessants te vertellen. Sommige mensen zijn aardig en anderen gemeen. De wereld in de game lijkt daardoor echt te leven. Er is heel veel te ontdekken en te zien. Helaas duurt het best lang om van het ene eiland naar het andere te varen. Later in het spel kan je wel met een soort tornado's sneller rondreizen wat erg fijn is. Maar het varen lijkt nog steeds erg sloom. Verder moet je later in het spel delen van de triforce vinden. Dat is niet leuk om te doen want je moet elke keer heel veel vijanden bevechten en omdat het spel aan de makkelijke kant is wordt het snel saai. Dat is het enige negatieve wat ik over de Wind Waker HD te zeggen heb. Het is een geweldig spel en iedereen zou het moeten spelen!
Cijfer:
9,0

lars12345
1087
13 jaar
Mooier maar nog steeds vertrouwd
Ik vind The Legend of Zelda The Wind Waker HD een erg leuk spel! De hd kwaliteit is erg mooi. Je hebt ongeveer 20 uur speelplezier en het is na de update nog steeds vertrouwd met dezelfde opsteken zoals bomen enzo.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: The Wind Waker HDThe Legend of Zelda: The Wind Waker HD: Tips en geheimen, cheats en codes
9 tips: 5 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 2 persoonlijke tips

Geheimen:Alle Heart Pieces en Heart Containers
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je de locaties van alle Pieces of Heart (en verborgen Heart Containers) in de game, waarmee je Link's aantal hartjes kan vergroten.

 

Geheimen:Hoe krijg je de Swift Sail?
Bramd de Groot
11333
In deze game kun je de Swift Sail krijgen, een zeil dat veel sneller is dan het gewone zeil, waardoor je sneller bij je bestemming aankomt, dat niet in de GameCube-game te vinden was. Dit zeil krijg je in het Auction House op Windfall Island, maar alleen onder specifieke omstandigheden, en je moet de veiling weten te winnen. Hoe je dit allemaal precies doet, zie je in deze video.

 

Geheimen:Vind alle Tingle Statues
mvoske
16251
Onderstaande video toont waar al de vijf standbeelden van Tingle verstopt zitten. Zodra dit gelukt is, moet je eens een kijkje gaan nemen in Tingle Island.

 

Geheimen:Alle bottles
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je hoe je alle bottles in de game vindt, zodat je het maximale aantal potions of feeën bij je kunt dragen. De video is van de GameCubeversie, maar de locaties zijn niet veranderd.

 

Persoonlijke tip:Alle eindbazen
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Heb je er moeite mee één van de angstaanjagende monsters van Ganondorf te verslaan? Dan zie je in deze video precies hoe je hem verslaat, zodat je weer verder kan.

 

Geheimen:Vast door een piratencode?
Wertgames
170
In een deel van het spel moet je de piraten afluisteren om aan informatie te komen om in de grot te komen van outset island. Ga via de route achterin de bommenwinkel, daar vertellen ze de piratencode. Ga naar het piratenschip en voor de code in MET EEN HOOFDLETTER. Dan loop je naar beneden in het schip en krijg je de bommen.

Easter Eggs en Glitches:Links geheime gezichtsuitdrukkingen
Bramd de Groot
11333
Als je met de Picto Box een selfie van Link maakt, kan je Link verschillende gezichten laten trekken. Sommige gezichten krijg je echter niet heel makkelijk, maar door middel van verschillende knoppencombinaties. In deze video zie je precies hoe je alle gezichten trekt.

 

Easter Eggs en Glitches:Wind Waker HD glitches
Tornado
2211
In dit filmpje zie je enkele glitches in the Wind Waker HD.

 

Persoonlijke tip:Vergelijking met de GameCube-versie
Bramd de Groot
11333
17 jaar
In deze video zie je hoe de graphics van deze HD-remake eruit zien ten opzichte van de oorspronkelijke GameCube-game, zodat je kan zien of je vindt dat het verschil deze remake de moeite waard maakt!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

Mario Wii U © 2014 - 2017
Wii U Spellen: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Boxshot The Legend of Zelda: The Wind Waker HD


Specificaties:
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht in:2013
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!

Goede Badges:
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Links voor The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Officiële website:
nintendo.nl
Walkthrough / FAQ:
youtube.com en
Wiki:
zeldawiki.org en
Soundtrack:
youtube.com
Overig:
Zeldadungeon walkthrough
Hoe realistisch is de Hookshot?
Iwata vraagt

Weet jij nog een link?