x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Aladdin - Disney Infinity 2.0 - All in 1!

Kopen:

Aladdin - Disney Infinity 2.0
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Aladdin - Disney Infinity 2.0

Afbeeldingen voor  Aladdin - Disney Infinity 20

Afbeeldingen

Alladin als los figuur en in de verpakking.
Alladin als los figuur en in de verpakking.
Alladin die tegen de vijand vecht.
Alladin die tegen de vijand vecht.
Speel als Aladdin uit de gelijknamige film.
Speel als Aladdin uit de gelijknamige film.
Aladdin moet snel die explosie ontwijken.
Aladdin moet snel die explosie ontwijken.
Beoordelingen voor   Aladdin - Disney Infinity 20

Beoordelingen Aladdin - Disney Infinity 2.0

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

42 jaar
Goede special move
Het karakter is redelijk veelzijdig. Springt hoog en heeft veel variaties met het zwaarvechten. De special move is indrukwekkend. Aladdin haalt de toverlamp tevoorschijn waarna een magische wervelstorm de vijanden opzuigt. Aanrader voor in een Agrabah toybox.
Aladdin - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
8,5

20377
17 jaar
Erg sterk en handig
Aladdin is tijdens het spelen erg sterk. Hij heeft veel gezondheid wat zeer ten goede komt. Hij gebruikt voor de gevechten dichtbij een kroonzwaard en gooit het wanneer die een afstandsaanval nodig heeft. Hij kan ook de lamp van Genie gebruiken om meerdere vijanden tegelijkertijd aan te vallen.
Aladdin - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Hier komt een magisch avontuur aan met Aladdin - Disney Infinity 2.0 voor de Nintendo Wii U! Deze Fantastische game brengt de betoverende wereld van Aladdin tot leven. Je kunt spelen als Aladdin zelf, de charmante en moedige straatrat van Agrabah, en samen met zijn trouwe metgezel, de geestige Geest uit de lamp, allerlei spannende avonturen beleven! Met Disney Infinity 2.0 kun je je eigen werelden bouwen en aanpassen, en zelfs samenwerken met andere Disney-personages zoals Elsa, Spider-Man en Iron Man. Het is een unieke combinatie van actie, avontuur en creativiteit, en dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Disney Infinity 2.0 werd uitgebracht in 2014 en bouwde voort op het succes van de eerste Disney Infinity-game. Het introduceerde nieuwe personages en werelden uit zowel Disney- als Marvel-universums. Aladdin is een van de geliefde klassieke Disney-personages die zijn weg vond naar deze Fantastische game, waardoor zowel nieuwe als oude fans van de film kunnen genieten van zijn avonturen in een interactieve omgeving.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Disney Infinity 2.0 biedt een uitgebreide en creatieve speelervaring die zowel jong als oud zal aanspreken. Het toevoegen van Aladdin en andere klassieke personages is een slimme zet die de nostalgie van Disney-fans aanspreekt."
GameSpot voegde eraan toe: "De vrijheid om je eigen werelden te creëren en aan te passen in Disney Infinity 2.0 is werkelijk indrukwekkend. Het is een spel dat blijft geven."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Disney-fans van alle leeftijden die houden van avontuur en creativiteit. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke en interactieve werelden, terwijl volwassenen de nostalgie kunnen herbeleven van de klassieke Aladdin-film. Ook verzamelaars van Disney-figuren en -games zullen deze editie waarderen vanwege de unieke combinatie van personages en speelmogelijkheden.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaardversie van Disney Infinity 2.0 zijn er ook speciale figurenpakketten verkrijgbaar, zoals het Aladdin-figuurpakket, dat zowel Aladdin als Jasmine bevat. Deze pakketten voegen extra speelbare personages en nieuwe avonturen toe aan je game-ervaring.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen in Aladdin - Disney Infinity 2.0, dan zou je ook kunnen kijken naar andere Disney Infinity-games zoals Disney Infinity 3.0, die Star Wars-personages introduceert, of de originele Disney Infinity, waar je kunt spelen met klassieke Disney-helden zoals Mickey Mouse en Jack Sparrow. En het beste nieuws? Wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis! Fantastisch, toch?
Aladdin - Disney Infinity 2.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg