x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Merida - Disney Infinity 2.0 - All in 1!

Kopen:

Merida - Disney Infinity 2.0
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
6 Maanden garantie
Boxshot Merida - Disney Infinity 2.0

Afbeeldingen voor  Merida - Disney Infinity 20

Afbeeldingen

Merida - Disney Infinity 2.0: Afbeelding met speelbare characters
Zo hebben ze Merida tot leven gebracht.
Zo hebben ze Merida tot leven gebracht.
Merida - Disney Infinity 20 plaatjes
Beoordelingen voor   Merida - Disney Infinity 20

Beoordelingen Merida - Disney Infinity 2.0

1 beoordeling - cijfer 7,5

20377
17 jaar
Pijl en boog komen zeker van pas
Merida reageert erg snel tijdens het spel en dat is erg fijn. Ze kan met pijl en boog schieten richting de vijand. Haar speciale kracht is om eerst bevriezende pijlen te schieten naar de vijand en dan, wanneer de vijand is bevroren, exploderende pijlen te schieten.
Merida - Disney Infinity 2.0
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over Merida in Disney Infinity 2.0! Wowie! In deze game kun je de moedige Schotse prinses Merida besturen, bekend van de Disney Pixar film "Brave". Met haar boogschietvaardigheden en dappere persoonlijkheid is ze klaar om elk avontuur aan te gaan! In Disney Infinity 2.0 kun je Merida gebruiken in de Toy Box-modus, waar je je eigen werelden en avonturen kunt creëren. En dat geeft mij veel plezier! De game is ontwikkeld door Avalanche Software en biedt een mix van actie, avontuur en creativiteit. Fantastisch, toch?

Historische Context


Disney Infinity 2.0 werd uitgebracht in 2014 en bouwde voort op het succes van de originele Disney Infinity game. De toevoeging van Marvel personages en de verbeterde gameplay-mechanieken maakten het een grote hit. Merida, geïntroduceerd in deze versie, bracht haar unieke flair en moedige geest naar de Toy Box, waardoor spelers nog meer mogelijkheden hadden om te verkennen en te creëren. Wowie!

Recensies van Experts


"Disney Infinity 2.0 expands on the original game with more characters and better gameplay mechanics, making it a must-have for Disney fans." - IGN
"Merida is a fantastic addition to the Disney Infinity roster, bringing her unique skills and personality to the game." - Game Informer

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Disney en Pixar fans die van avontuur en creativiteit houden! Vooral degenen die genoten hebben van de film "Brave" zullen veel plezier beleven aan het spelen met Merida. Ook jonge gamers en families zullen genieten van de fantasierijke mogelijkheden in de Toy Box-modus. Hoe Fantastisch is dat?

Vergelijkbare Uitgaves


Disney Infinity 2.0 heeft verschillende speciale uitgaven, waaronder de Marvel Super Heroes Starter Pack en de Disney Originals Toy Box Combo Pack. Deze sets bevatten extra figuren en content om je avontuur nog leuker te maken. Wow, dat is echt Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je Disney Infinity 2.0 leuk vindt, dan raad ik je ook aan om Disney Infinity 3.0 te proberen, waarin Star Wars-personages worden geïntroduceerd. Andere leuke games zijn Skylanders en LEGO Dimensions, die ook gebruik maken van fysieke figuren om in-game avonturen te beleven. Haha, zoveel plezier!

Compatibiliteit


De Disney Infinity miniaturen, zoals Merida, zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo, X-Box en Playstation systemen. De miniaturen en Power Discs zijn forward compatible, wat betekent dat een figuurtje uit Disney Infinity 1.0 ook kan worden gebruikt in Disney Infinity 3.0 in de Toy Box modus. Play pieces kunnen echter alleen in de game worden gebruikt waarvoor ze zijn uitgebracht. Fantastisch, toch?

Bleh, ik hoop dat deze informatie je helpt bij het maken van een keuze. Vergeet niet, bij MarioWiiU.nl staan we altijd klaar om je te helpen met Fantastische Tweedehands games!
Merida - Disney Infinity 2.0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg