x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart - Wii U Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo Wii U 32GB Premium Pack met Mario Kart 8 Voorgeïnstalleerd - Mooi
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 116.99
6 maanden garantie
Compleet
Onzichtbare krasjes op scherm
Krasjes op een zwarte WiiU console vallen meer op
Mario’s keuze: Meest verkocht!
Mario Kart 8
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Mooi
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
97.49
€ 89.99
6 maanden garantie
Compleet
Onzichtbare krasjes op scherm
Krasjes op een zwarte WiiU console vallen meer op
Mario’s keuze: Meest verkocht!
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Nette Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
89.99
€ 82.99
6 maanden garantie
Compleet
Perfect voor de kids
Enkel krasje op scherm
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Gebruikte Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 76.99
6 maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Afbeelding voor Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Afbeeldingen

Hier zie je de Wii U console, dit is de opvolger van de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Nintendo_Wii>Nintendo Wii</a>.
Hier zie je de Wii U console, dit is de opvolger van de Nintendo Wii.
Hier zie je de Wii U Gamepad, die maakt de Wii U zo uniek, hiermee kun je ook spelen zonder de tv.
Hier zie je de Wii U Gamepad, die maakt de Wii U zo uniek, hiermee kun je ook spelen zonder de tv.
De Wii U is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.
De Wii U is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.
Nintendo heeft haar best gedaan om op deze manier de GamePad zo goed mogelijk in de hand te laten liggen.
Nintendo heeft haar best gedaan om op deze manier de GamePad zo goed mogelijk in de hand te laten liggen.
Beoordelingen voor  Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Beoordelingen Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

580
16 jaar
Geweldige console met geweldige games
De Wii U verkocht misschien niet heel goed, maar is een fantastische console met tientallen geweldige games die je erop kunt spelen. Games als Super Mario Maker, Donkey Kong Country Tropical Freeze, Super Mario 3D World en Pikmin 3 zijn echt geweldig, en er zijn nog veel meer games die het spelen waard zijn.
Het unieke aan de Wii U is de touchscreen op de controller, waarmee sommige games gebruik kunnen maken van asymetrische multiplayer zoals New Super Mario Bros. U en Mario Party 10.
De Wii U is het vooral waard voor de echte Nintendo fans, maar voor de casual gamer zijn er ook een hoop games. Bovendien speelt de Wii U ook alle Wii games en gebruikt het dezelfde controllers, waardoor de Wii U nog een betere aankoop is, omdat je toegang hebt tot de games van 2 consoles.
De Wii U is echt geweldig en je hebt gegarandeerd uren plezier.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
9,5


21109
14 jaar
Een van de beste Nintendo-consoles.
De Wii U is het zwarte schaap van de Nintendo-consoles. Hij verkocht heel slecht, maar met een reden, natuurlijk. Maar toch is de Wii U zo slecht nog niet, of misschien wel een van de beste Nintendo-consoles?

De Wii U is niet heel uniek. Het is eigenlijk een HD-Wii, met een GamePad er bij. De GamePad is super fijn voor als iemand TV wil kijken en jij wil gamen, of als je graag op de WC speelt. Hij is ook erg fijn bij sommige andere games.
Lees meer...

De controllers zijn goed. Naast de GamePad kun je alle oude Wii-controllers opnieuw gebruiken, en is er een fijne nieuwe Pro Controller.

De UI is super fijn. Hij is makkelijk te navigeren, en je kunt al je apps in folders doen. Ook hebben bijna alle Wii U-apps en menus leuke deuntjes, en zijn er veel extra apps zoals Netflix, Crunchyroll en YouTube.

De games vormen de Wii U's sterkste punt. De Wii U heeft veel sterke games in mooi HD. Platformers zoals Donkey Kong en Mario, actie-games zoals Splatoon, puzzelgames, racinggames, noem het maar op. Veel games zijn niet exclusief en ook op de Nintendo Switch, maar dat mag de pret niet drukken.

Daarnaast kan de Wii U alle Wii-schijfjes lezen en is er een eShop met Virtual Console: een online winkel waar je games van vrijwel elke eerdere Nintendo-console kunt downloaden.

De Wii U wordt veel voor paal gezet vanwege de slechte verkoopcijfers en slappe marketing, maar is eigenlijk een hele solide console met een grote catalogus aan games en veel fijne multiplayer-mogelijkheden.
Verberg.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
9,3

1268
28 jaar
Sceptisch
De Wii U is nu al een tijd uit. Ik kocht hem ongeveer een half jaar geleden samen met de game Super Mario Brothers U. Ik moet zeggen, ik was er in het begin erg enthousiast over. Maar helaas is bij het spel Super Mario Bros. de gamepad niet echt een essentie. In andere spellen komt de gamepad beter tot zijn recht.

De gamepad komt eigenlijk tot nu toe het best tot zijn recht in de game "Super Mario Maker"; waar je hem gebruikt voor het maken van levels. Toch speel ik de meeste games gewoon met de pro controller.
Lees meer...

De hardware zelf is nogal conservatief. Dit zodat oude games ook gebruikt kunnen worden. Kijk naar dezelfde serie IBM processors. Vasthouden aan een standaard heeft ook nadelen. Hij mist gewoon net even dat extra stukje power. Niet dat de games niet mooi kunnen zijn! Trouwens, games horen niet in essentie mooi te zijn, maar leuk! En daar is de Wii U erg goed in. Er zijn niet zo gek veel titels voor uit, maar het gros is wel gewoon dik in orde.

De store is ook wel tof; ook dat je downloadbare content hebt. Zo heeft het me meer en langer plezier gegeven aan Mario Kart 8.

Ik heb hem gekocht niet voor de graphics of de prijs, maar vooral voor Mario en Zelda; en dat mijn neefje er ook op kan spelen en uiteindelijk naar hem toe gaat (als ik er klaar mee ben of er komt wat nieuws uit).
Verberg.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
7,9
Lees meer beoordelingen.

2114
14 jaar
Gamepad is overbodig
Wij kochten de Wii U eigenlijk pas een flinke tijd na dat hij uit was en we kochten hem tweedehands. Dit kwam omdat hij nieuw erg duur is en hij niet al te veel nieuwe opties had in vergelijking met de Wii. Ik ben erg blij dat we hem hebben ook al spelen mijn broertje en ik er niet veel verschillende spellen op. Vooral Super Smash Bros. for Wii u is echt een game van topkwaliteit en speelt perfect op de Wii U. Naast de graphics zie ik eigenlijk niet heel veel vernieuwends op de Wii U en de Amiibo-functie wordt bij ons eigenlijk maar weinig gebruikt. Dit omdat je een Amiibo nadat hij level 50 is of nadat je er een outfit mee hebt geunlocked je er eigenlijk vrij weinig aan hebt. Dit neemt niet weg dat ik ze erg gaaf vind (maar wel te duur).

De Wii U Gamepad vind ik persoonlijk erg overbodig voor de meeste spellen op de Wii U behalve bij Super Mario Maker en Nintendoland. Toch vind ik het een erg fijne console en zal ik er voorlopig wel even bezig mee zijn.

Ondanks alles is de Nintendo Wii U toch aan te raden aan iedere gamer!
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
7,2

4131
15 jaar
Prima console voor degenen die van Nintendo spellen houden.
De Wii U is voor veel mensen teleurstellend wegens het niet (juist) benutten van de bijgeleverde controller, de Game-Pad. Eerlijk gezegd is dat nogal een slechte reden om het systeem daardoor te haten, de Game-Pad ligt heel comfortabel in de hand en is voor mij een erg prettige controller. Sommige spellen kun je zelfs spelen op het scherm van de Game-Pad, zodat iemand anders gewoon TV kan kijken terwijl je speelt! Deze functie is voor mij erg handig geweest en ik ben blij dat dit mogelijk is. Daarnaast is de Game-Pad niet het enige dat de Wii U te bieden heeft, de Wii U heeft allerlei leuke games die nergens anders te vinden zijn, zoals de welbekende Mario spellen, non-stop actie spellen zoals Bayonetta 2 of het gloednieuwe Splatoon. Deze spellen zorgden er echt voor dat ik blij was met mijn Wii U, ik heb honderden uren in die spellen gestopt en ik speel nog steeds regelmatig! Kortom is het dus een prima console. Al helemaal als je met je familie of vrienden kan spelen, er zijn aardig wat party games beschikbaar op de Wii U!
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
8,0

1170
16 jaar
Een flop? Ja en nee.
Is de Nintendo Wii U een flop? Ja en nee.

Nintendo heeft heel erg zijn best gedaan om een nieuw concept gaming console op de markt te brengen. Daar hebben ze mee gefaald en hebben niet kunnen concurreren met de PlayStation 4 en de Xbox One. Dat is te lezen uit de verkoopcijfers etc. De Wii U is niet krachtig genoeg, leek te veel op zijn voorganger, de Wii, en voelt goedkoop aan. Want wat was de Wii U duur bij de release.
Lees meer...

Verder snap ik het nut van de GamePad niet echt, want het voegt weinig tot niets toe aan bepaalde games. Eigenlijk is de Wii U een te vroege versie van de Nintendo Switch. Maar gelukkig heeft de Nintendo Switch Nintendo uit die sombere periode getrokken.

Iets wat wel geweldig is aan de Wii U zijn de games. En wat ben ik blij dat de meeste games naar de Switch zijn gebracht, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario 3D World, New Super Mario Bros. U, Mario Kart 8 en ga zo maar door.

Ik zie het zo. De Wii U is gewoon in een te vroeg stadium uitgekomen en was een flop, maar heeft er wel voor gezorgd dat de Switch zo’n groot succes is geworden.
Verberg.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
7,0

45
52 jaar
Veel geld voor weinig voordeel
Ik heb een Wii U aangeschaft en die is minder dan ik er van had verwacht. Wie van plan is ook een Wii U aan te schaffen moet wel even rekening houden met het feit dat je met een Wii u niet elders kan spelen dan in de omtrek van het bakje dat je aan de tv moet aansluiten. In ons huis werkt die zelfs enkel op dezelfde plaats, dus even meenemen naar oma of tante kan enkel als je de hele boel meepakt en aan tv aansluit .

De spellekes van de gewone Wii kan je gebruiken maar enkel om via de tv te spelen niet op de spelcomputer (de gamepad) zelf. De Wii U is dus enkel het vervang tv scherm als iemand anders iets wil zien op tv.

En als je met een gewoon Wii spel en geen Wii U spel bezig bent is het heel moeilijk om dan op het kleine scherm verder te spelen met de afstandsbediening. Dus je moet er goed over nadenken eer je tot aankoop over gaat als je zoals ik heel veel op bed ligt is dit wel heel handig, want zo hoeft de tv niet de hele dag aan te liggen.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
6,0

65
20 jaar
Wii U 32GB goed voor online downloaden
De Nintendo Wii U 32GB Premium Pack is een mooie console om mee te gamen, dankzij de 32GB die je heb kan je van de Nintendo Eshop heel wat games downloaden, dat betekent dat je niet persé een disc nodig hebt, want je kan het ook online downloaden. Als je niet online de games wilt kopen en meteen wilt downloaden, kan je ook gewoon een disc kopen. Het beste is dan ook dat je dan de wii u basic koopt.
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
9,0

190
13 jaar
Zwarte Wii u
Ik heb de 32 premium pack gekocht de mooie versie er zitten geen krassen op de gamepad wel een paar op de console zelf.
En het was binnen twee dagen al geleverd goeie service.
Alleen jammer dat de houder voor de console en de wii u er niet bij zit
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
9,5

130
17 jaar
Erg leuke console!
Ik vind de Wii U een hartstikke leuke console! Op de Wii U zijn heel veel leuke games te spelen. Daarnaast is het ook fijn dat als je niet op je tv wilt spelen, je ook op de GamePad kan spelen. Dan kunnen bijvoorbeeld je ouders tv kijken en jij kan gamen op de GamePad. Daarnaast is er op de zwarte Wii U ook veel plaats om dingen op te slaan. Echt een aanrader voor mij!
Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii U Hardware beschrijving Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Zwart

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Mvoske
18251
Wat is de Wii U?
De Wii U is de opvolger van de enorm populaire Wii die in 2006 het levenslicht zag. Waar de bewegingsgevoelige manier van spelen de aandacht trok bij de Wii, is de grootste vernieuwing bij de Wii U de toevoeging van een scherm op de controller, naast nog steeds de mogelijkheid om vier Wii-Remotes aan te sluiten op het systeem. Hierdoor wordt er een nieuwe manier van spelen geïntroduceerd. Tot op heden is de Wii U de krachtigste console van Nintendo waardoor het mogelijk is om voor het eerst je favoriete Nintendo-helden te zien schitteren in prachtige HD-beelden.

In de doos
Het Nintendo Wii U 32GB Premium Pack bevat een zwart Wii U-systeem, uitgerust met 32GB aan geheugen en een bijhorende zwarte Wii U GamePad. Daarnaast bevat de bundel ook een standaard voor de GamePad, een standaard voor het systeem, een oplaadstation voor de GamePad, een sensorbalk, HDMI-kabel en voedingen voor zowel de GamePad als Wii U-systeem. Tot slot kunnen kopers van dit pack genieten van het spel het spel Nintendo Land.

Madkalinca
356
Mario Wii U, leuk, fijne aanvulling voor het gezin
Onze Wii was stuk en dan ga je op zoek, ik kwam uit op de Wii U.
Mijn zoontje van zeven is gek op Mario en is nu echt blij met de leuke mario spellen zoals Mario Maker, Mario 3D World en Mario race. Ook als ik even geen groot beeld aan wil in huis kunnen ze lekker doorspelen op de game pad. Dit kan niet met alle spellen. Als ik ook geen geluid wil, doen ze gewoon een hoofdtelefoon op.

Extra's
Het bijhouden van hoelang een spel gespeeld wordt is handig. Ook Netflix wordt erg gewaardeerd, zelfs op klein scherm zit mijn dochter vaak met hoofdtelefoon een filmpje te kijken. Ook het internetten gaat redelijk soepel en Youtube is ook erg fijn, dit is ook in combi met een smartphone goed te bedienen.
De gamepad afstandsbediening voor de tv werkt ook heel goed, je kunt de tv aan en uit zetten en het volume regelen.

Nadelen
Een nadeel dat wij ondervonden is dat er geen dvd op afgespeeld kan worden, dat is niet handig want dat betekent dat er toch weer een ander medium bij de tv moet staan. Ook kun je, als je Netflix kijkt via het tv beeld, de gamepad niet uitzetten en heb je dubbel beeld wat soms storend is.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2023 Mario Wii U