x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Super Mario Maker - Wii U All in 1!

Super Mario Maker laat je geweldige levels creëren én spelen, waarbij jouw fantasie de grens bepaalt.
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario Maker & Hardcover Artbook Nieuw
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 22.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nieuw en gesealed
Hardcover Artbook
Super Mario Maker
Bestel vandaag, maandag in huis.
8.99
5.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
In originele verpakking
Hardcover Artbook
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario Maker

Afbeelding voor  Super Mario Maker

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2015
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus)
EAN:0045496334932
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario Maker

Afbeeldingen

Met Super Mario Maker wordt het dertig jaar bestaan van onze geliefde loodgieter gevierd.
Met Super Mario Maker wordt het dertig jaar bestaan van onze geliefde loodgieter gevierd.
Levels maken gaat heel gemakkelijk met de handige editor-tools. Maak, speel en deel!
Levels maken gaat heel gemakkelijk met de handige editor-tools. Maak, speel en deel!
In de 10 Mario Challenge speel je 8 levels uit met 10 levens. Kun jij de 100 Mario Challenge ook aan?
In de 10 Mario Challenge speel je 8 levels uit met 10 levens. Kun jij de 100 Mario Challenge ook aan?
Download of maak zelf extreem lastige levels door stapels vijanden neer te zetten.
Download of maak zelf extreem lastige levels door stapels vijanden neer te zetten.
Beoordelingen voor   Super Mario Maker

Beoordelingen Super Mario Maker

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

2335
16 jaar
Geweldig spel, je raakt niet uitgespeeld!
Het spel is zo leuk! Je kunt zelf levels maken, maar ook levels van anderen spelen. Zo raak je nooit uitgespeeld, omdat mensen steeds nieuwe levels blijven maken. Er zijn heel veel opties beschikbaar om te gebruiken bij het maken van een level. En naarmate je meer speelt en meer sterren krijgt speel je meer dingen en stijlen vrij om een level mee te maken. Je kunt dit spel dus eindeloos spelen! (Tot Nintendo de servers offline haalt...)
Super Mario Maker
Cijfer:
9,6

580
16 jaar
Oneindige mogelijkheden, oneindig plezier
Voor vele Mario-fans is het een droom die uitkomt: het maken van je eigen Mario-levels. De game biedt ontzettend veel mogelijkheden en is erg simpel te gebruiken. Je krijgt een hoop standaard Mario-onderdelen, maar ook nieuwe onderdelen die nooit in de game zaten, of voorwerpen die nooit in de oude games zaten. Het maken is erg simpel, maar je hebt ook een groot aantal levels van andere spelers tot je beschikking. Je kunt kiezen voor 100 Mario uitdagingen, waarin je willekeurige levels achter elkaar speelt. Ook kun je zoeken op makers of op levels. Al met al is het de ultieme Mario game die oneindig veel levels biedt.
Er is wel wat ruimte voor verbetering, zoals wat meer voorwerpen en een makkelijker level-zoeksysteem, maar voor de rest is het perfect.
De graphics en muziek komen natuurlijk uit de respectievelijke games, waarop Super Mario Maker is gebaseerd, en brengen veel nostalgie met zich mee. Voor Mario-fans is dit de perfecte game en is dit een must have voor alle Wii U-bezitters.
Cijfer:
10

1268
28 jaar
Ongekende mogelijkheden
Super Mario Maker is een game die het vooral moet hebben van de online gemeenschap. Je speelt levels die andere mensen gemaakt en daarna gespeeld hebben. Op de disc staan ook een tig aantal levels om te spelen op 10-levens wereld (10 levens om 8 levels uit te spelen). Het idee is dat je je eigen levels maakt en die deelt met de rest van de wereld. Elke dag speel je extra items vrij om mee digitaal te knutselen. Na anderhalve week zou je als het goed is alles vrij hebben gespeeld.

Het is erg leuk. Maar moet wel zeggen, de meeste levels die mensen maken zijn niet echt kwalitatief goed. Ik denk dat dit wel kan veranderen in de toekomst. De game is immers amper een dag uit.
Lees meer...

Bij het spel zit ook een boekje met ideeën. Nogal basic ideeën maar goed, het is wel handig om in te kijken. Wel jammer dat je het level kan zien voordat je het speelt.

Ik denk dat Super Mario Maker zo leuk is omdat het toegankelijk is. De "editor" om levels te maken is eenvoudig en intuitief. Je kan ook elke dag een set nieuwe levels spelen. Het houdt eigenlijk nooit op. Dit is/wordt mijn favoriete wii u spel. :-)
Een tiende punt eraf voor het niet kunnen maken van checkpoints.
Verberg.
Cijfer:
9,9
Lees meer beoordelingen.

2114
14 jaar
Oneindige pret!
Ik hou van dit spel. In het begin vond ik het een dom idee, een schande dat ze voor DIT 50 euro vroegen! Maar nu heb ik het, en al mijn klachten zijn verdwenen. je hebt eindeloos speel plezier. Speel levels van mensen over heel de wereld! En als dat saai wordt kun je altijd je vrienden kwaad maken met jouw oneerlijke levels.
Super Mario Maker
Cijfer:
9,8

500
14 jaar
Dit spel heeft alles!
Super Mario Maker is origineel, leuk en divers. Het wordt door velen gezien als opvolger van Mario Paint, een spel voor de SNES. Dat zie je ook wel in de dingen die terugkomen. Je kan alles doen: spelen, bouwen, kijken (bij de auto-levels), echt alles! Het is erg leuk en Nintendo heeft gul gedaan met de features van het spel. Van mij hadden er wel wat meer vijanden en games in gemogen, maar wie weet doet Nintendo dat nog.
Cijfer:
9,0

2332
35 jaar
De uitdaging is originele levels bouwen!
Weer op jacht naar sterren. Maar deze keer heel anders...

Probeer de leukste en origineelste levels te maken in Super Mario Maker. Stuur je level naar de server en wacht af. Je level gaat gespeeld worden en de spelers mogen sterren uitdelen, bouw jij een hit?

òf... Oneindig veel originele levels te spelen. Hier raak je nooit mee uitgespeeld!
Cijfer:
8,7

40
28 jaar
Leuke game!
Super Mario Maker is een game waar je weer terug gaat naar de oude series van Mario in de jaren 80 tot 90. Hier kan je je eigen levels samen stellen en je vrienden moeilijker maken. Met behulp van de pad van wii u is het samenstellen en bouwen van levels een eitje voor elk persoon.

Ideaal spel voor vrienden en families of als je je zelf moeilijker wilt maken maken.
Cijfer:
8,0

744
14 jaar
Geweldige mogelijkheden!
Het spel Super Mario Maker biedt je geweldige mogelijkheden. Je kunt de mooiste en fantasierijkste levels bouwen die je je maar kan bedenken. In het spel zitten de 4 stijlen de games: Super Mario bros, super Mario Bros 3, Super Mario World, New Super Mario Bros U. Je krijgt na een aantal dagen alle opties tot je beschikking. Ook worden er door andere spelers uit de hele wereld te gekke levels gemaakt, je kunt die levels wat andere online hebben gezet dan zelf ook spelen.
Cijfer:
9,0

1360
16 jaar
Beste idee ooit
Super leuke game met oneindige levels en mogelijkheden. Het gaat vooral heel erg goed samen met Miiverse op de Wii U, die twee zijn echt voor elkaar gemaakt. Je kan er ook veel verschillende soorten amiibos voor gebruiken.
Ik vind het vooral heel leuk om mijn eigen levels te creeëren en te zien wat mijn vrienden en spelers over de hele wereld er van vonden.
Er hadden van mij wel wat meer verschillende soorten items en vijanden in het spel mogen zijn.
Ik vind het een van de beste en slimste ideeën van nintendo ooit!
Super Mario Maker
Cijfer:
9,5

1170
16 jaar
Werkelijk een droom!
Super Mario Maker is werkelijk een droom die uitkomt. Hoe ongelofelijk gaaf is het om zelf op een makkelijke manier Mario-levels te maken. Super Mario Maker beschikt over een ruim assortiment van keuze uit verschillende level thema’s, vijanden, bosses, materialen, power-ups en eigenlijk alle andere dingen die in de Mario Bros.-games te vinden zijn. Ik moet wel zeggen dat Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch wel een stukje beter is, maar dat komt puur omdat je een ruimere keuze uit materialen hebt. Je kan je zelf gemaakte levels online delen en je kan levels van andere mensen spelen. Laat je verbeelding en fantasie het werk doen en maak je mooiste, moeilijkste en beste levels!
Cijfer:
9,0

356
41 jaar
Een droom komt uit!
Ik droomde er altijd van om mijn eigen Mario-levels te maken. Met dit spel is dat mogelijk en je kan ze ook uploaden, zodat andere mensen over de hele wereld je levels kunnen spelen. Dit spel wordt nooit saai, omdat er miljoenen levels zijn om van anderen te spelen. Ik vind het vooral leuk dat je kostuums voor Mario kan krijgen, dan kan je bijvoorbeeld een level spelen als charmender van Pokemon. Er zijn 150 kostuums. Deze game moet je zeker hebben als je een Wii U hebt.
Super Mario Maker
Cijfer:
9,8

2632
14 jaar
Super Creatief!
Echt een geweldig spel! Je raakt niet uitgespeeld. Mario Maker is een zeer leuk spel ook vooral door de Wii U GamePad. De touchscreen maakt het bouwen van je levels super leuk en het is zeker aan te raden! Ook zijn er genoeg dingen om te bouwen. Zo kan je een klassiek Mario-level bouwen of je kan helemaal je eigen weg gaan en 3 Bowsers neergooien. Het is super leuk, omdat je kan doen wat je wil. Echt een top game!
Super Mario Maker
Cijfer:
9,0

40
14 jaar
Deze game is echt een aanrader voor jong en oud!
Toffe game. Dit is een van mijn favoriete games en ik vind het al helemaal tof dat je andere karakters kunt worden dan Mario.

Het enige wat ik minder goed vind is dat je de meeste dingen moet unlocken. Wat niet het geval is in Super Mario Maker 2.
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario Maker

Tips en geheimen, cheats en codes

15 tips: 8 Geheimen - 5 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips

Geheimen:
Schud je items!
Wibert
2332
Hoe krijg je een liggende trampoline? Hoe wordt Koopa Troopa rood? Hoe krijg je een rode bullet bill cannon of Baby Bowser?

Voordat je ze plaatst in Super Mario Maker moet je ze even schudden. Veel items veranderen dan. Probeer het uit!

Geheimen:
Hoe krijg je extra grote vijanden?
Wibert
2332
Wist je dat je meteen al vanaf het begin ook reuzenvijanden kunt maken? Je krijgt ze groot door ze een paddestoel te voeren wanneer je een level aan het bouwen bent!

Persoonlijke tip:
Snel alle bouwmaterialen beschikbaar
Wibert
2332
35 jaar
In het begin zijn de items die je kunt gebruiken beperkt. Om nieuwe vijanden, blokjes en andere bouwmaterialen te krijgen moet je levels bouwen en alle items die je wel hebt een keer gebruiken.

Het maakt niet uit of het level leuk wordt, het gaat er om dat je zo snel mogelijk en zo veel mogelijk levels bouwt met veel items en deze opslaat. (Je kunt ze later altijd weer deleten.) Voor je het weet heb je alles beschikbaar.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Ik heb geen amiibo!
Katjabombo
500
Stel je voor: je wilt alle kostumen, maar hebt niet alle amiibo. Wat doe je dan? Speel de 100-Mario challenge. Soms krijg je een kostuum als je die voltooit.

Easter Eggs en Glitches:
Klop klop...
Callie
4131
Wie is daar? Mario! Een heleboel Mario's! Klop op de deuren in Super Mario Maker en Mario doet de deur open! De video bevat engels commentaar.

 

Easter Eggs en Glitches:
Wit blok geheim
Tornado
2291
In super Mario bros 3 kon je door 5 seconden te bukken op een wit blok de achtergrond in gaan, als je dit probeert in super Mario maker zal dit niet werken, ondanks dat Mario zijn best doet om wel in de achtergrond te komen.

 

Geheimen:
Alle Amiibo Costumes
NickGamerDutc ch
2114
Hier zie je een filmpje met alle Costuums die je kunt krijgen om je Mario-Figuurtje te vervangen en die te verkrijgen zijn door je amiibo op je GamePad te zetten.

 

Geheimen:
Amiibo Taunts
NickGamerDutc ch
2114
Elke outfit in Super Mario Maker heeft een speciale Taunt die je kunt gebruiken maar waar je eigenlijk niks aan hebt. Hier kun je ze allemaal zien.

 

Easter Eggs en Glitches:
Vliegen meppen in Super Mario Maker!
Callie
4131
Schud een Muncher continue totdat er vliegjes verschijnen, mep deze vliegjes neer een de mini-game begint! Als je geluk hebt kunnen de vliegen ook verschijnen als je een blok plaatst, maar die kans is erg klein.

 

Easter Eggs en Glitches:
Speciale geluidjes!
Callie
4131
Heel soms wanneer je op het punt bent om een leven te verliezen hoor je allemaal geluiden voordat je daadwerkelijk een leven verliest.

Hieronder kun je ze allemaal beluisteren!

 

Easter Eggs en Glitches:
Titel scherm geheimen!
Callie
4131
Misschien wist je al dat je tijdens het titel scherm het level op de achtergrond kan bespelen, maar wist je ook dat er allerlei dingen gebeuren wanneer je het logo van Super Mario Maker aanraakt?

 

Persoonlijke tip:
Super grote mario!!!
Ruth
128
10 jaar
Deze tip is voor mensen die een Amiibo hebben. Als je een Amiibo hebt en het is geen Mario dan ga je naar het hoofdmenu. Onderaan zie je dan kostuums staan en daar klik je dan op. Dan zet je je amiibo op je Gamepad. Je ziet de Amiibo dan ergens in een vakje verschijnen, dat personage kan je dan tegen komen in een vraagteken paddenstoel. Als je de Pixelmario hebt dan zet je hem als je aan het bouwen bent linksonder op de Gamepad. Er verschijnt een reuze paddenstoel en als je die pakt terwijl je aan het spelen bent, dan word je super groot! En je kan ook sommige blokjes kapot maken.

Geheimen:
Amiibo's die levels halen
NickGamerDutc ch
2114
Elke Amiibo-outfit in Super Mario Maker heeft zijn eigen muziekje en animatie wanneer hij de vlag aan het einde van het level haalt. Hier zijn ze allemaal.

 

Geheimen:
Speciale vijanden!
NickGamerDutc ch
2114
Wist jij dat als je een vijand een paddestoel geeft hij groter wordt? Ook kun je ze vleugels geven, ze in een blokje stoppen of zelfs op elkaar zetten!

 

Geheimen:
Meer uploaden!
JoeyP
1268
Als je 50 sterren hebt verzameld die mensen je geven, kan je meer levels uploaden (20) met een medaille. Daarna kan je nog meer uploads vergaren door meer sterren te ontvangen.

MedailleSterren nodigAantal uploads die je krijgt
Goomba110
Koopa Troopa5020
Piranha Plant15030
Spiny30040
Cheep Cheep50050
Blooper80060
Lakitu130070
Bowser200080
Toad300090
Princess Peach5000100
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg