x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Mario Party 10 - Wii U All in 1!Mario Party 10 brengt plezier voor meerdere spelers, maar het laat de eenzame speler koud.
Professionele beoordeling: 6,5 - Lees de review!

Mario Party 10
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
23.99
19.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 46.99
6 weken garantie
Nieuw en gesealed
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party 10

Afbeelding voor  Mario Party 10

Game trailer Mario Party 10

Kop

Specificaties Mario Party 10

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2015
Spelers:1-5
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Wii Afstandsbediening (Plus)
EAN:0045496334239
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Mario Party 10

Afbeeldingen van Mario Party 10

Speel naast de standaard personages ook met Bowser in de speciale Bowser Party.
Speel naast de standaard personages ook met Bowser in de speciale Bowser Party.
Mario Party 10 bevat 75 minigames, wat er minder zijn dan de vier voorgaande delen.
Mario Party 10 bevat 75 minigames, wat er minder zijn dan de vier voorgaande delen.
Ook Mario Party 10 maakt gebruik van de functies die amiibo te bieden heeft.
Ook Mario Party 10 maakt gebruik van de functies die amiibo te bieden heeft.
Bowser Party is een gloednieuwe modus waarin Bowser achter de andere spelers aanrent.
Bowser Party is een gloednieuwe modus waarin Bowser achter de andere spelers aanrent.
Beoordelingen voor  Mario Party 10

Beoordelingen Mario Party 10

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,1

1086
23 jaar
Leuk voor een paar keer. Daarna snel saai.
Mario Party 10 is alweer het tiende deel in de succesvolle serie. In dit spel rij je op een auto over een spelbord en verzamel je mini-sterren. Wie op het einde de meeste mini-sterren heeft wint!

Het is een leuk spel wat je met vrienden lang kan spelen. Helaas is Mario Party 10 niet zo'n leuk spel als zijn voorgangers, Mario Party tot en met Mario Party 6. Het strategische gedeelte is er een beetje uitgehaald en vervangen voor rechttoe rechtaan op je A-knop drukken.
Lees meer...

Een nieuwe, leuke mode is Bowser Party, waarin een speler (of de computer) als Bowser met de Gamepad achter de spelers aangaat en ze probeert af te maken door al hun hartjes te stelen. Deze mode vindt plaats op de gewone spelborden en is vanaf het begin beschikbaar.

Ook Amiibo-party is een nieuwe mode, maar de besturing hiervan is onhandig en in feite is dit gewoon Mario Party zoals we het jaren gekend hebben. Helaas in een slechte en onhandig te besturen vorm.

Het spel kent naast deze modus ook nog de gebruikelijke mini-games en deze zijn weer zoals altijd supergoed. Met veel variatie, veel fantasie en veel kleur weet Nintendo weer een groot aantal mini-games neer te zetten waarmee je je niet snel zal vervelen.

Het spel krijgt van mij dan ook een 6. Met vrienden spelen is het advies, in je eentje tegen computers is een stuk minder leuk.
Verberg.
Cijfer:
6,0

580
16 jaar
Plezier in beperkte hoeveelheid
Mario Party 10 had een hoop goed te maken sinds het vorige deel, en slaagt hier deels wel in. Allereerst is er de gewone Mario Party-gameplay, waarin je met 3 anderen in een kar over het bord rijdt. Ik ben geen fan hiervan, want het neemt een hoop strategie weg uit de game, omdat alles wat anderen doen invloed heeft op jou. Elke beurt speel je een minigame en deze zijn erg leuk. Het is niet gebaseerd op puur geluk. Dit is het hoogtepunt van de gewone game.
Vervolgens is er amiibo party en dit is erg saai. Elke keer als je gooit, houd je de amiibo tegen het NFC punt op de GamePad en dit wordt al snel saai.
Als laatste is er nog Bowser Party en dit is het beste wat de game te bieden heeft. De andere spelers proberen weg te komen van Bowser en Bowser probeert de andere spelers te verslaan in minigames. Dit zorgt voor veel spanning onder de spelers en is erg hectisch en spannend.
De graphics zijn prima en ook de muziek is voldoende. Mario Party 10 is niet heel goed, maar met vrienden is het een leuke ervaring die wel een paar uur kan duren.
Cijfer:
6,6

153
17 jaar
Prima spel, maar speel met vrienden en voor een niet te lange tijd.
Ik heb dit spel gekregen als Special Edition met de Mario Amiibo. Ik heb voor dit spel eerder een aantal Mario Party spellen gespeeld die nog met het oude, ieder op zich systeem werkten. Wat dat betreft vond ik het ontzettend jammer om in deze Mario Party het auto systeem terug te zien, zoals in Mario Party 9.

Wat mij betreft zijn de party games de eerste keer ontzettend leuk. Het enige wat me een beetje tegenzit is dat ze nogal op elkaar lijken, waardoor het spel behoorlijk langdradig wordt.

De extra Bowser en Amiibo mode zijn geen geweldige toevoegingen aan het spel. De Amiibo mode is een soort versimpelde versie van de ouderwetse Mario Party spellen, en de Bowser mode is behoorlijk makkelijk als je zelf als Bowser speelt.
Mario Party 10
Cijfer:
6,0
Lees meer beoordelingen.

2789
17 jaar
Snel uitgekeken op de minigames
Mario Party 10 is makkelijk te spelen met het hele gezin of een groep vrienden. De bediening vindt ik zelf wel meevallen, maar ik heb anderen flink horen klagen bij sommige minigames.
Het doel van het spel is nogsteeds hetzelfde als de voorgaande versies (Wat geen minpunt is). Je moet munten verkrijgen om hopelijk een ster te kunnen kopen. Diegene met de meeste sterren wint. Na elke ronde is er ook een minigame. De minigames vind ik het grootste nadeel. Ze zijn wel leuk, maar er zijn niet zo veel. Je raakt er snel op uitgekeken.

Al met al is het een prima spel om af en toe met anderen te spelen.
Cijfer:
7,0

744
14 jaar
Leuke mini games, mooie spelborden.
In Mario Party 10 rijd je met een auto over leuke en mooi gemaakte spelborden. Wat nieuw is ten opzichte van Mario Party 9 is dat je ook Bowser kan spelen en andere poppetjes kan afmaken in mini games. Ik vind de mini games wel erg leuk, en je hebt een mooi beeld. Maar het spel is verder wel hetzelfde opgebouwd als andere Mario Party's.
Cijfer:
8,0

277
24 jaar
Leuk, party, mario!
Super leuk spel om alleen of met andere te spelen. Ook kun je met je favoriete amiibos spelen! Het spel lijkt op mario party 9 maar met nieuwe twists zoals dat je Bowser kunt zijn!
Mario Party 10
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party 10

Tips en geheimen, cheats en codes voor Mario Party 10

4 tips: 2 Easter Eggs en Glitches - 1 geheim - 1 persoonlijke tip

Geheimen:
Manipuleer de dobbelsteen
Koplopermau
1086
In Bowser Party kan je de dobbelstenen manipuleren. Als je op je Gamepad kijkt, zie je de dobbelstenen al liggen. Je kan ze, zolang je nog niet gooit, met je vinger draaien. Leg je ze bijvoorbeeld allemaal op 6, dan is de kans dat je dit gooit vele malen groter! Let wel op, als je te hard gooit met je Gamepad kan dit wel eens mislukken. Doe dus rustig aan, dan gooi je altijd hoog!

Persoonlijke tip:
Elke Minigame op de hoogste stand
Maxim
282
13 jaar
In deze video laat je elke video zien op de moeilijkste stand.

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter eggs op het Wario amiibo bord
Maxim
282
Het amiibo bord van Wario zit vol met verwijzingen naar zijn eigen games zoals zijn Motor en Motorhelm uit de Warioware en Super Smash Bros. serie en zijn safari hoed uit Mario land 2. Deze video laat ze allemaal zien.

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Super rare glitch
Le_jordy
1360
Er is dus een glitch in de foto minigame. Ik heb deze glitch ooit wel eens zelf gedaan.

Je moet proberen om iemand plat te stampen en dan voor die persoon te gaan staan wanneer er een foto wordt gemaakt. Als het goed is, zou je dan maar half te zien moeten zijn.

Ik kan het niet zo super goed uitleggen dus hieronder is nog een filmpje met de demonstratie van de glitch.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
Afbeelding voor Mario Party 10

Links voor Mario Party 10

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2020 Mario Wii U