x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario Party 10 - Wii U All in 1!

Mario Party 10 brengt plezier voor meerdere spelers, maar het laat de eenzame speler koud.
Professionele beoordeling: 6,5 - Lees de review!

Kopen:

Mario Party 10 + Mario amiibo in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 72.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Gebruikt maar als nieuw
Game Disc met handleiding en doosje
Mario Amiibo zonder doosje
Mario Party 10
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.49
19.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party 10

Afbeelding voor  Mario Party 10

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2015
Spelers:1-5
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Wii Afstandsbediening (Plus)
EAN:0045496334130
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Party 10

Afbeeldingen

Speel naast de standaard personages ook met Bowser in de speciale Bowser Party.
Speel naast de standaard personages ook met Bowser in de speciale Bowser Party.
Mario Party 10 bevat 75 minigames, wat er minder zijn dan de vier voorgaande delen.
Mario Party 10 bevat 75 minigames, wat er minder zijn dan de vier voorgaande delen.
Ook Mario Party 10 maakt gebruik van de functies die amiibo te bieden heeft.
Ook Mario Party 10 maakt gebruik van de functies die amiibo te bieden heeft.
Bowser Party is een gloednieuwe modus waarin Bowser achter de andere spelers aanrent.
Bowser Party is een gloednieuwe modus waarin Bowser achter de andere spelers aanrent.
Beoordelingen voor   Mario Party 10

Beoordelingen Mario Party 10

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

1086
23 jaar
Leuk voor een paar keer. Daarna snel saai.
Mario Party 10 is alweer het tiende deel in de succesvolle serie. In dit spel rij je op een auto over een spelbord en verzamel je mini-sterren. Wie op het einde de meeste mini-sterren heeft wint!

Het is een leuk spel wat je met vrienden lang kan spelen. Helaas is Mario Party 10 niet zo'n leuk spel als zijn voorgangers, Mario Party tot en met Mario Party 6. Het strategische gedeelte is er een beetje uitgehaald en vervangen voor rechttoe rechtaan op je A-knop drukken.
Lees meer...

Een nieuwe, leuke mode is Bowser Party, waarin een speler (of de computer) als Bowser met de Gamepad achter de spelers aangaat en ze probeert af te maken door al hun hartjes te stelen. Deze mode vindt plaats op de gewone spelborden en is vanaf het begin beschikbaar.

Ook Amiibo-party is een nieuwe mode, maar de besturing hiervan is onhandig en in feite is dit gewoon Mario Party zoals we het jaren gekend hebben. Helaas in een slechte en onhandig te besturen vorm.

Het spel kent naast deze modus ook nog de gebruikelijke mini-games en deze zijn weer zoals altijd supergoed. Met veel variatie, veel fantasie en veel kleur weet Nintendo weer een groot aantal mini-games neer te zetten waarmee je je niet snel zal vervelen.

Het spel krijgt van mij dan ook een 6. Met vrienden spelen is het advies, in je eentje tegen computers is een stuk minder leuk.
Verberg.
Cijfer:
6,0

580
16 jaar
Plezier in beperkte hoeveelheid
Mario Party 10 had een hoop goed te maken sinds het vorige deel, en slaagt hier deels wel in. Allereerst is er de gewone Mario Party-gameplay, waarin je met 3 anderen in een kar over het bord rijdt. Ik ben geen fan hiervan, want het neemt een hoop strategie weg uit de game, omdat alles wat anderen doen invloed heeft op jou. Elke beurt speel je een minigame en deze zijn erg leuk. Het is niet gebaseerd op puur geluk. Dit is het hoogtepunt van de gewone game.
Vervolgens is er amiibo party en dit is erg saai. Elke keer als je gooit, houd je de amiibo tegen het NFC punt op de GamePad en dit wordt al snel saai.
Als laatste is er nog Bowser Party en dit is het beste wat de game te bieden heeft. De andere spelers proberen weg te komen van Bowser en Bowser probeert de andere spelers te verslaan in minigames. Dit zorgt voor veel spanning onder de spelers en is erg hectisch en spannend.
De graphics zijn prima en ook de muziek is voldoende. Mario Party 10 is niet heel goed, maar met vrienden is het een leuke ervaring die wel een paar uur kan duren.
Cijfer:
6,6

196
14 jaar
Niet al te best
Mario Party 10 is niet al te best. De main gamemode is niet leuk, wat al duidelijk was in Mario Party 9 en nu alleen nog maar duidelijker is geworden. In plaats van apart te bewegen zoals in de oudere Mario Party-games, zit je samen in een auto, wat het spel een stuk saaier maakt. Ook zijn er nauwelijks meerdere routes om te nemen op de spelborden, wat ook niet helpt.

Er is ook een gamemode genaamd Bowser Party, waarin een iemand als Bowser speelt, maar degene die Bowser is, heeft zo’n groot voordeel dat alle lol er heel snel vanaf is. Dan heb je nog de amiibo gamemode, waar je minimaal een amiibo-figuurtje voor nodig hebt. Dit is de gamemode die het meest lijkt op de oudere Mario Party-games, maar heeft kleine, saaie, vierkante borden in plaats van de unieke grote borden van oudere games.

In totaal is deze game drie slecht uitgewerkte gamemodes in een, en een van de slechtste Mario Party-games ooit gemaakt. Het enige wat deze game nog een beetje redt, zijn de minigames, die zijn erg leuk, wat in bijna iedere Mario Party-game het geval is.
Cijfer:
5,5
Lees meer beoordelingen.

153
17 jaar
Prima spel, maar speel met vrienden en voor een niet te lange tijd.
Ik heb dit spel gekregen als Special Edition met de Mario Amiibo. Ik heb voor dit spel eerder een aantal Mario Party spellen gespeeld die nog met het oude, ieder op zich systeem werkten. Wat dat betreft vond ik het ontzettend jammer om in deze Mario Party het auto systeem terug te zien, zoals in Mario Party 9.

Wat mij betreft zijn de party games de eerste keer ontzettend leuk. Het enige wat me een beetje tegenzit is dat ze nogal op elkaar lijken, waardoor het spel behoorlijk langdradig wordt.

De extra Bowser en Amiibo mode zijn geen geweldige toevoegingen aan het spel. De Amiibo mode is een soort versimpelde versie van de ouderwetse Mario Party spellen, en de Bowser mode is behoorlijk makkelijk als je zelf als Bowser speelt.
Mario Party 10
Cijfer:
6,0

2789
17 jaar
Snel uitgekeken op de minigames
Mario Party 10 is makkelijk te spelen met het hele gezin of een groep vrienden. De bediening vindt ik zelf wel meevallen, maar ik heb anderen flink horen klagen bij sommige minigames.
Het doel van het spel is nogsteeds hetzelfde als de voorgaande versies (Wat geen minpunt is). Je moet munten verkrijgen om hopelijk een ster te kunnen kopen. Diegene met de meeste sterren wint. Na elke ronde is er ook een minigame. De minigames vind ik het grootste nadeel. Ze zijn wel leuk, maar er zijn niet zo veel. Je raakt er snel op uitgekeken.

Al met al is het een prima spel om af en toe met anderen te spelen.
Cijfer:
7,0

1292
34 jaar
Mario Party is een familie game die al jaren mee gaat, leuk voor jong en oud op een grappige manier.
Het gezelligste digitale bordspel is terug in zijn nieuwste game, is het nog altijd even leuk of is het na zo veel delen dan toch een keer uitgeteld?

Als je de naam ?Mario Party? hoort, dan moet je toch aan het bord spel van Nintendo denken. Mario Party gaat al mee vanaf de Nintendo 64, en staat bekend als een party game voor jong en oud. Zo proberen ze in ieder deel iets nieuws te bedenken, en dat is in Mario Party 10 niet veel anders. Ondanks dat je zou denken dat Mario Party 10 ook daadwerkelijk het 10de spel is, dan heb je het toch mis. Inmiddels is dit al het 13de spel uit de serie, die nummers gaan namelijk over de console versies, terwijl de 3 handheld versies een bijnaam hebben gekregen. Of je nu een ervaren speler bent, of voor het eerst mee speelt. Mario Party is een titel die makkelijk op te pakken is, maar buiten dat, gewoon een super gezellig bordspel is.
Lees meer...


Gameplay

In Mario Party 10 draait het natuurlijk weer om het krijgen van de meeste sterren. Net als in deel 9 zit je hier met alle 4 de spelers samen in 1 voertuig, en moet je samen een parkoers afleggen. Je kunt net als in de andere delen kiezen uit verschillende levels, die allemaal hun eigen thema en regels hebben. Helaas is er net als in deel 9, ook in dit deel geen echte single player mode aanwezig, wat ik persoonlijk wel jammer vind. Maar het gaat in Mario Party zo wie zo om de mini spelletjes, dat blijft voor mij natuurlijk het leukste. Minispelletjes zijn er in verschillende vormen, van simpel goed gokken tot super snel reageren. Van elkaar helpen tot elkaar dwars zitten, er zit genoeg afwisseling in, en dat maakt die game gewoon zo leuk. De tablet controller heeft buiten het lezen van de Amiibo, geen echte functie. Het enige wat je voornamelijk ziet is wanneer Bowser ontsnapt. Je ziet er namelijk een gevangenis en de cijfers 1 t/m 6 in, als alle cijfers een keer gegooid zijn, dan heb komt Bowser vrij en dan heb je pas echt pret. Bowser is altijd al een stoute jongen geweest, en dat is hij hier niet anders.

Naast de Party mode, bied het spel nog 2 andere modes. Deze zijn Bowser Party en Amiibo Party. Bowser Party is iets wat ik voor het eerst in een Mario Party heb gezien. Waarbij je in de Party Mode voor je zelf speelt, moet je in de bowser mode toch echt samen werken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bowser zelf te zijn, en dan komt de tablet controller een beetje tot zijn recht. Het doel van deze mode is om voor Bowser te blijven, of als jij Bowser bent je tegenstanders te pakken te krijgen.

Over de Amiibo mode ben ik persoonlijk wat minder te spreken. Het is een leuke extra, maar veel extra?s zitten verborgen achter Amiibo poppetjes, en als je die wilt, dan heb je die poppetjes echt nodig. De poppetjes zijn al niet goedkoop, maar ook nog eens moeilijk te krijgen. Wil je dus echt alles vrijspelen, dan begin je beurs maar te trekken en ga maar op zoek naar al die poppetjes die Mario Party 10 ondersteund.


Grafisch

Mario Party 10 is de eerste Mario Party in HD, en dat zie je ook goed terug. Ondanks de cartoon stijl, zie je toch duidelijk het verschil met deel 9. De levels zijn stuk voor stuk mooi in elkaar gezet, en ook de personages zijn erg mooi gemaakt. De muziek en geluidseffecten zijn prima in orde en passen goed bij deze gezellige party game. Ik kan er verder niks over vertellen dan dat het vertrouwd uitziet en aanvoelt.


Conclusie

Mario Party 10 is zeker een leuke party game, vooral omdat het de eerste in HD is en de eerste voor de Nintendo Wii U. Wel vind ik jammer dat je weer telkens met elkaar in een voertuig zit, en niet een keer ook apart kunt spelen, zoals dat bij Mario Party 1 t/m 8 was. Mocht er ooit een deel 11 uitkomen, dan hoop ik dat ze dit combineren. Verder mis ik een online mode, zodat je ook met vrienden online kunt spelen. Nu is Mario Party een hele goeie game die je gewoon samen moet spelen, maar de optie erbij was zeker leuk geweest. Grootste min punt vind ik toch de Amiibo, ondanks dat ik er redelijk wat heb, zijn er toch poppetjes die ik nog nodig heb om alles te kunnen gebruiken. Iets wat ik persoonlijk jammer vind, maar deze game niet op afreken, is dat minispelletjes random verschijnen, en niet na dat iedereen een keer aan de beurt geweest is.


Plus en Min punten:

+ Mario Party eindelijk in HD.
+ Bowser Party.
+ Leuke minispelletjes.
+ Mooie levels.
+ Van te voren zien hoe lang een level ongeveer duurt.
+ Genoeg vernieuwingen.
- Alleen maar levels in een karretje.
- Amiibo Party zorgt toch voor beperkingen zonder de figuurtjes.
- Nog steeds geen online mode.
Verberg.
Cijfer:
8,2

744
14 jaar
Leuke mini games, mooie spelborden.
In Mario Party 10 rijd je met een auto over leuke en mooi gemaakte spelborden. Wat nieuw is ten opzichte van Mario Party 9 is dat je ook Bowser kan spelen en andere poppetjes kan afmaken in mini games. Ik vind de mini games wel erg leuk, en je hebt een mooi beeld. Maar het spel is verder wel hetzelfde opgebouwd als andere Mario Party's.
Cijfer:
8,0

277
24 jaar
Leuk, party, mario!
Super leuk spel om alleen of met andere te spelen. Ook kun je met je favoriete amiibos spelen! Het spel lijkt op mario party 9 maar met nieuwe twists zoals dat je Bowser kunt zijn!
Mario Party 10
Cijfer:
9,0

13 jaar
Mario Party 10 is een onvergetelijke ervaring met vrienden
Mario Party 10 is mijn favoriete Mario Party! Als je van Mario Party 9 houdt, ga je dit spel geweldig vinden.
Alle 3 spelmodi zijn geweldig. De amiibo modus is voor als je van traditionele echte bordspellen houdt, de Mario Party modus is als je Mario Party 9 super leuk vond en de Bowser modus is voor als je met 5 spelers bent. Ik vind alles aan dit spel geweldig behalve de solo modus en er zijn maar 10 Bowser minigames.
Cijfer:
10

40
12 jaar
Leuk spel, veel leuker met meer spelers
Mario Party 10 is een super leuk spel met de Bowser-mode dat je op de GamePad iets anders ziet en dat Bowser gevangen zit in de GamePad. Het is leuk om met de familie te doen .
En je kunt ook als veel Mario-characters spelen. En het is de eerste keer dat je Mario Party met 5 spelers kan spelen. Je kan ook alleen spelen, maar met meerderen is leuker.
Het is wel jammer dat amiibo party tegenvalt.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party 10

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Geheim - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Manipuleer de dobbelsteen
Koplopermau
1086
In Bowser Party kan je de dobbelstenen manipuleren. Als je op je Gamepad kijkt, zie je de dobbelstenen al liggen. Je kan ze, zolang je nog niet gooit, met je vinger draaien. Leg je ze bijvoorbeeld allemaal op 6, dan is de kans dat je dit gooit vele malen groter! Let wel op, als je te hard gooit met je Gamepad kan dit wel eens mislukken. Doe dus rustig aan, dan gooi je altijd hoog!

Persoonlijke tip:
Elke Minigame op de hoogste stand
Maxim
282
13 jaar
In deze video laat je elke video zien op de moeilijkste stand.

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter eggs op het Wario amiibo bord
Maxim
282
Het amiibo bord van Wario zit vol met verwijzingen naar zijn eigen games zoals zijn Motor en Motorhelm uit de Warioware en Super Smash Bros. serie en zijn safari hoed uit Mario land 2. Deze video laat ze allemaal zien.

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Super rare glitch
Le_jordy
1360
Er is dus een glitch in de foto minigame. Ik heb deze glitch ooit wel eens zelf gedaan.

Je moet proberen om iemand plat te stampen en dan voor die persoon te gaan staan wanneer er een foto wordt gemaakt. Als het goed is, zou je dan maar half te zien moeten zijn.

Ik kan het niet zo super goed uitleggen dus hieronder is nog een filmpje met de demonstratie van de glitch.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg