x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Super Mario 3D World - Wii U All in 1!

3D Mario-actie die uiteindelijk toch een beetje teleurstelt...
Professionele beoordeling: 8,2 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario 3D World Nintendo Selects
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
15.99
€ 11.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario 3D World
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
14.99
10.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Super Mario 3D World Zonder Quick Guide
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
15.49
€ 10.99korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
korte handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario 3D World

Afbeelding voor  Super Mario 3D World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk,
Wii Classic Controller Pro
EAN:0045496332747
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario 3D World

Afbeeldingen

Net als bij Super Mario Bros. 2 kun je kiezen uit Mario, Luigi, Peach en Toad, ieder met een eigen skill.
Net als bij Super Mario Bros. 2 kun je kiezen uit Mario, Luigi, Peach en Toad, ieder met een eigen skill.
Pak een Super Bell, verander in een kat en beklim muren met je klauwen! Miaaaauw!
Pak een Super Bell, verander in een kat en beklim muren met je klauwen! Miaaaauw!
Bowser heeft de Sprixies ontvoerd en Mario gaat met hem een balletje... uh bommetje trappen?
Bowser heeft de Sprixies ontvoerd en Mario gaat met hem een balletje... uh bommetje trappen?
Koopa's pesten blijft leuk en al helemaal als je zelf in hun schild kruipt!
Koopa's pesten blijft leuk en al helemaal als je zelf in hun schild kruipt!
Beoordelingen voor   Super Mario 3D World

Beoordelingen Super Mario 3D World

22 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

2125
22 jaar
Leuk en uitdagend voor iedereen
De variatie aan levels en die nieuwe "kostuums" die Mario kan aantrekken zijn een zeer mooie toevoeging. Klim als een kat langs muren of verdubbel jezelf om te overleven. Dan zijn er op de map nog een aantal leuke dingen te doen, zoals muntjes draaien en de Toad-levels. Beide een ontzettend leuke toevoeging.
Super Mario 3D World
Cijfer:
9,0


19753
17 jaar
Tegen alle verwachtingen in een SUPER Mario-game!
Super Mario 3D Land was voor velen teleurstellend. Het week te veel af van de vorige 3D Mario-games. Super Mario 3D World moet de naam weer goed maken. Dat is naar mijn mening meer dan geslaagd!

Het leveldesign is beter dan dat van de 3DS-game. Hoewel het dezelfde opbouw heeft (ga naar het einde van het level en spring op de vlaggenmast), komt het op de Wii U veel beter tot zijn recht door veel nieuwe gameplay-elementen. De nieuwe power-ups, Super Bell en Double Cherry, zorgen ook voor nieuwe mogelijkheden. Omdat je als Kat Mario op muren kan klimmen (wat er overigens super cute uitziet!), ontstaan er nieuwe level-ontwerpen.
Lees meer...

Over de levels gesproken, het aantal is weer lekker groot. Iedere wereld heeft een groot aantal levels met veel thema's. De ene keer ren je door de woestijn, dan zwem je weer door het water. Afwisseling is niet ver te zoeken. En als dat nog niet alles is, de Captain Toad-levels en de paarse minigame-huisjes zijn ook zeer vermakelijk.

Gelukkig ligt de moeilijkheidsgraad ook weer wat hoger, zeker als je al wat verder bent in de game. Sommige levels zijn echt ontiegelijk lastig. Maar het is niet aan jou alleen... Je kunt met z'n vieren samen de complete game doorlopen. Competitief of samenwerkend, kies je opstelling zou ik zeggen! Altijd leuk om iemand de afgrond in te gooien, vlak voor de vlaggenstok.

Dit alles wordt overgoten met een heerlijk HD-sausje en soundtrack. Het ziet er overweldigend uit en de game klinkt echt fantastisch.

Met zeer veel vernieuwende elementen, een lekker hoge moeilijkheidsgraad, prachtige graphics, de multiplayer en nog meer is deze game echt een must-have. Je bent er lang genoeg mee bezig, plezier heb je sowieso en... Wat bazel ik toch, kopen gewoon!
Verberg.
Cijfer:
9,7

2332
34 jaar
Voor ons gezin de beste Wii U game!
Mijn kinderen vinden het geweldig om te kijken als ik speel, maar ze spelen het ook zelf én met 3 vrienden tegelijk.

Mario, Luigi, Peach en Toad zien er geweldig uit. Leuke power ups, mooie werelden en Bowser maakt het je steeds lastiger om het einde van het level te halen.

Super Mario 3D World laat je in de derde dementie op onderzoek uitgaan. Je kunt nu niet alleen naar links en rechts zoals bij New Super Mario Bros U maar ook naar de diepte. Dit maakt dit spel voor de jongste onder ons wel iets lastiger.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

1268
27 jaar
Gebalanceerd, open, vriendelijk, en bovenal GEZELLIG sfeertje :-)
Ik heb Super Mario 3D World pas anderhalf uur gespeeld (kwam net binnen), en vind het nu al een heerlijk spel. De besturing gaat vlekkeloos, en het "sterren verzamel" systeem lost het probleem op dat je in 3d werelden grote stukken kan overslaan (nu word je gedwongen op ontdekkingstocht te gaan ipv de snelste route te nemen, net zo een beetje als Mario N64).

Het is weer gewoon gezellig op de Nintendo manier. De powerups zijn goed bedacht, het is grafisch zeer mooi, de muziek is leuk, en bovenal is het heel leuk voor iedereen!

Veel afwisseling, en ik heb net pas wereld 1 gespeeld... Ik verwacht hier nog wel een tijdje bezig mee te zijn.
Cijfer:
9,6

580
16 jaar
Goede game, maar mist karakter
Super Mario 3D World was de Mario game die de Wii U nodig had, maar heeft ook wat elementen die niet zo goed zijn. De graphics zien er in een hoop gevallen mooi en kleurrijk uit. In sommige levels komt het echter niet zo mooi samen, zeker in de levels op de savanne. De artstyle is niets bijzonders, maar kan ermee door. Het is de typische Mario style van die generatie en is prima.
De muziek in de game is een van de hoogtepunten. Alle tracks zijn erg sterk en bestaan ook uit remixes van oude Mario tunes. De muziek past altijd goed bij het level en zet echt de sfeer in de meeste gevallen.
Iets wat minder is in Super Mario 3D World is het leveldesign. Veel levels lijken erg op elkaar en vallen daarom niet zo op. De levels hebben geen unieke gimmicks om zich van elkaar te onderscheiden.
Een ander ding in de game waar ik geen fan van ben is het feit dat je met sommige karakters levels moet voltooien om items te halen. Dit klinkt als een goed idee, maar de implementatie in de game is erg slecht. Je loopt met een karakter over een switch voor dat karakter en je krijgt het. Het was beter geweest als ze speciale uitdagingen hadden voor elk karakter, zodat alleen dat karakter het item kan krijgen door zijn/haar speciale eigenschappen.
De game is vrij lang, maar je gaat er snel doorheen vanwege de moeilijkheidsgraad, die erg laag is. Alleen in de laatste 3 werelden wordt de game uitdagend. Het 100% voltooien is zeker een uitdaging vanwege de laatste 3 levels, wat ik op prijs stel. Ook moet je alle levels met alle karakters halen, wat de game uitrekt en niets toevoegd.

Een nieuwe mogelijkheid in deze game is de 4 speler multiplayer, waarin je met 3 andere de game kan spelen. Tegelijkertijd strijd je om de kroon, die je haalt door de meeste punten te behalen in een level.
Het is wel jammer dat er geen multiplayer specifieke modi zijn, zoals in New Super Mario Bros. U, wat de game beter had gemaakt.

Deze game is leuk, maar zeker niet de beste 3D Mario game vanwege de onbenoemenswaardige levels en omgebalanceerde uitdaging.
Cijfer:
7,0

220
14 jaar
Mijn favoriete Wii U game
Super Mario 3D World is een 3D platformer gemaakt door Nintendo voor de Wii U. De game is een vervolg op Super Mario 3D Land voor de 3DS. Super Mario 3D World is een mix tussen 2D Mario en 3D Mario Games.

Het verhaal is simpel, Inplaats van Princess Peach die gekidnapped wordt zijn het de sprixies.
Lees meer...

De levels zijn geweldig! Elk level voelt anders dan de rest bijvoorbeeld in wereld een heb je meerdere gras levels maar een van de levels is verticaal. Dat zorgt er dus voor dat ik die levels blijf onthouden.

Ook een goed deel zijn de power ups. Je hebt de gewone Mario power ups zoals de superpaddenstoel en de vuurbloem maar nieuw tot deze game is de super bel. De super bel zorgt ervoor dat je in een kat verandert. De kat kan op muren klimmen, vijhanden krabben en nog meer. de dubbele kers zorgt ervoor dat je een clone van je karakter krijgt. In sommige levels heb je een bepaalt aantal clones nodig om een ster te pakken. Dit kan wel makkelijk geskipt worden met vier spelers en dat brengt ons door naar...

De multiplayer is chaotisch maar leuk. Je kan samen tot en met vier spelers spelen. Je kan elkaar oppakken gooien of gewoon goed samenwerken.

Een deel wat redelijk is is de besturing. Het voelt goed maar je kan maar in acht directies lopen. Dat komt omdat je ook met een Wiimote kan spelen maar dat raad ik niet aan.

Het laatste deel is de muziek. De muziek is fantastisch. Ik zal je aanraden om het te gaan beluisteren als je van game muziek houdt.
Verberg.
Cijfer:
10

1086
23 jaar
Super Mario 3D World is een must-have voor elke Wii U bezitter!
Super Mario 3D World is een absoluut topspel voor elke Wii-U bezitter. Veel leuke, kleurrijke werelden zijn er om te ontdekken. Daarnaast is het ook voor de geoefende gamer een leuk spel omdat de werelden steeds moeilijker worden.

Daarnaast is het een enorme uitdaging om alle stempels en sterren te vinden die in alle levels zijn verstopt.
Lees meer...

Het allerleukste aan het spel is de multiplayer. Het gehele spel is met maximaal 4 spelers te spelen, waardoor je dus met de gehele familie het spel kan spelen. Hierbij kunnen de betere spelers de minder-goede spelers helpen door ze te dragen of door ze in een bubbeltje mee te nemen.

Super Mario 3D World is een geweldig spel en iedereen die een Wii U bezit moet dit spel zeker in huis halen!
Verberg.
Cijfer:
9,5

2114
14 jaar
Beste uit de serie
Ik ben echt een grote fan van de Mario reeks en dit spel stelde me zeker niet teleur, integendeel, ik vond Super Mario 3D World het beste spel in de serie.

Het 3D effect geeft je een nog leukere ervaring tijdens het spelen en je voelt je helemaal geweldig als je dan een geheime ingang vind ergens waar de camera soms niet eens heen draait. Dit is echt een aanrader!
Cijfer:
9,8

373
35 jaar
Must-buy
Super Mario 3D World is de eerste Mario-game waarin maximaal 4 spelers gelijktijdig kunnen spelen. Het spel is zeer geschikt voor kinderen, omdat meer ervaren spelers beginners kunnen helpen. Power-ups (waaronder Kat-Mario!) kunnen bewaard worden en levens worden gedeeld met alle spelers. Hierdoor haal je vrijwel altijd samen het einde van een level.
Het level-design is goed doordacht en het 3D-effect zorgt voor prachtige levels!
Cijfer:
10

338
18 jaar
Leuk, maar niet de topper
Alweer een Mario titel. Dit keer een M64-achtig spel. Het spel ziet er gezellig uit en de 4-player optie zorgt voor een leuke chaos.

Het spel verloopt alleen snel; te snel. Zonder enige moeite ging ik door het spel heen. Daarnaast zijn de nieuwe toevoegingen leuk... de eerste paar keer. De kat werd al snel standaard en het niet veel toegevoegde waarde in het spel. Het buizen systeem is ronduit irritant.

Het is een spel die zeker leuk is om te spelen en er leuk uitziet. Het is een echte topper... voor je kleine zusje!
Super Mario 3D World
Cijfer:
6,5

356
41 jaar
4 spelers!
Super Mario 3D land is een van mijn favorieten Nintendo Wii u games. Dit is de eerste Mario 3D game die je met 4 spelers kan spellen en dat is super leuk. Elk karakter heeft een eigen kracht, toad kan snel rennen Mario kan niks (?) luigi kan hoog springen en peach kan even zweven. Er is ook veel om te doen zoals alle stempels en groene sterren verzamelen, de drie bonus werelden spellen, de geheime karakter unlocken en nog veel meer. Het is ook leuk dat elk gevecht met een eindbaas anders is.
Super Mario 3D World
Cijfer:
9,7

20377
13 jaar
Leuk uitdagend en leukste game voor mij en mijn familie
Mijn zusje en ik spelen Super Mario 3D World uren achter elkaar. We nodigen vaak klasgenoten uit om het spel te spelen. Mario en Luigi en de rest zien er in het spel leuk uit. Bowser maakt het je wel lastig om het spel te halen. De derde dimensie maakt het wel wat moeilijker; de diepte is moeilijk voor de kleine kinderen.
Cijfer:
9,0

744
14 jaar
Leuk en mooi spel, een echte aanrader!
Super Mario 3D World is een leuk spel, Mario heeft verschillende kostuums. Hij kan bijvoorbeeld klimmen met het kattenkostuum. Leuke levels zitten erbij. En ik vind het spel een mooi beeld hebben. Ik vind zelf de levels op het water het mooist. Je hebt het spel niet snel uitgespeeld. Ik vind het een echte aanrader en een leuk spel!
Cijfer:
9,5

190
14 jaar
Een geweldige 3D mario game voor de wiii u
Super Mario 3D World is mijn favoriete mario game!!
Het is een hele leuke kleurrijke coole game
Je kan namelijk een kat worden en met die kat power kan je op muren klimmen en monsters verslaan door je klauwen te gebruiken.
Lees meer...
En het is is 3D!!
De graphics zijn heel erg mooi scherp en kleurrijk.
Je kan dit met vier personen spelen wat super leuk is en wat je zeker is moet uitproberen!
Verberg.
Cijfer:
9,5

1170
16 jaar
Prima, alleen too much.
Super Mario 3D World is de grote 3D Mario-game voor de Wii U. De game lijkt veel op een Mario Galaxy-game, omdat de level designs, besturing en de karakters bijna allemaal hetzelfde zijn. Het level design van deze game is erg strak en goed. De game zit vol met bossfights, bijzondere level designs en leuke nieuwe dingen zoals de Cat-power-up. Alleen maakte de game minder indruk op mij dan de Mario Galaxy-games. En dat heeft de rede dat de Mario-games steeds meer veranderen en er meer dingen omheen worden bedacht. Maar verder is de game erg vol en is er ontzettend veel te doen. Als je de game hebt uitgespeeld, is er nog veel meer te doen, zoals 380 green stars verzamelen, challenges en een moeilijk eindlevel als laatste test!
Cijfer:
8,0

501
16 jaar
Dit mag je niet missen!
Dit spel is geweldig!
-Er zijn tientallen levels en allemaal hebben ze een geweldig ontwerp!
-De muziek is fantastisch!
Lees meer...
-Je kunt als 4(of toch 5?) personages spelen met elk andere eigenschappen. Dit is erg leuk om te experimenteren wat het beste binnen een bepaald level werkt.
-De graphics zijn adembenemend mooi!
-De multiplayer stand maakt het spel nog veel leuker!
Verberg.
Super Mario 3D World
Cijfer:
10

215
18 jaar
Aanrader
Ik vind Super Mario 3D World toch zo'n leuke mario game! Je kan een kat zijn of jezelf verdubbelen (en zelfs vaker) met een "cherry". Je hebt maar liefst 12 werelden speelplezier.
Cijfer:
10

1441
15 jaar
Dit is toch echt wel het beste Mario-spel op de Wii U!
Leuk spel! Super Mario 3D World is echt wel het beste Mario-spel op de Wii U! Ik heb echt uren tijd in dit spel gestoken! En het was het elke seconde waard. Ik heb het namelijk 100% uitgespeeld en ik heb alle sterrenmunten verzameld! Vooral leuk als je met iemand speelt! Dus is het zeker een aanrader!
Cijfer:
10

685
14 jaar
Een goede 3D Mario-game
Super Mario 3D World is een goed 3D Mario-spel dat er goed uitziet en leuk en aantrekkelijk is. Het is een spel met een moeilijkheidsgraad voor iedereen. Ik vind wel dat sommige levels iets langer hadden mogen zijn, maar verder is het een top spel. Ik vind het ook heel cool dat je nog drie bonus-werelden kan ontgrendelen waarin je ook Rosalina als speelbaar personage kan ontgrendelen. De power-ups in dit spel zijn fantastisch, je kan bijna alle power-ups kiezen en als het level even niet meezit, kan je een speciale Tanuki power-up krijgen waarmee je de hele tijd onaantastbaar voor vijanden wordt en de kracht van de Tanuki hebt. De bazen in dit spel vind ik nogal matig. Ze zijn heel erg makkelijk en in de bonus-werelden krijg je alleen maar een sterkere variant en geen originele baas.
Cijfer:
8,4

14 jaar
3D World is super leuk
Ik heb veel Mario-games gespeeld en zelf vind ik dit een van de leukste. Niet per se de beste, maar een met veel plezier er in. Het is niet een volledige 3D-game waarin je de camera vrij kan ronddraaien, maar in mijn ervaring was dit juist geen probleem. De GamePad van de Wii U wordt ook mooi gebruikt in SM3DWorld. Je hebt meerdere werelden die elk nieuwe dingen voortbrengen, die voorheen niet in Mario-games waren. Dit is een top spel en raad ik zeker aan.
Super Mario 3D World
Cijfer:
10

155
12 jaar
Super
Het is een heel leuk spel met arlerlei nieuwe poppetjes, powerups en levels! Het spel is perfect voor beginners, want het is een lang, leuk en makkelijk spel. Er zitten ook een heleboel leuke glitches in die je op YouTube kunt vinden. De verhaallijn is deze keer ook anders want nu moet je meer dan 1 prinses redden. Echt een geweldig spel!
Super Mario 3D World
Cijfer:
9,5

485
10 jaar
Mario 3D World
Dit is de tweede game in de reeks van de Super Mario 3D-reeks. Want hiervoor had je ook nog Super Mario 3D Land op de 3DS. Je hebt weer verschillende vijanden. Zoals gewoonlijk Bowser. Maar er komen steeds meer. Zo komt er ook nog een Kat-Bowser bij. En nog veel tussendoor eindbasen. Weer een topper in de Mario reeks.
Super Mario 3D World
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario 3D World

Tips en geheimen, cheats en codes

18 tips: 9 Geheimen - 6 Easter Eggs en Glitches - 3 Persoonlijke tips

Geheimen:
Haal snel alle levels met alle personages
Wesleye98
19753
In Super Mario 3D World kun je kiezen uit 5 personages om mee te spelen. Eén doel in het spel is om alle levels uit te spelen met alle 5 personages. Hoe je dit supersnel kunt doen, kun je zien in het onderstaande filmpje.

 

Geheimen:
Super snel oneindig veel levens!
Wibert
2332
In World 1-2 (Koopa Troopa Cave) kun je oneindig super veel levens halen. Door een schild klem te zetten kun je er oneindig vaak op springen en dus ook oneindig veel 1-Ups krijgen.

In dit filmpje zie je de snelste manier:

 

Geheimen:
Alle Green Stars en Stempels
Wesleye98
19753
In ieder level van Super Mario 3D World zijn drie groene sterren en één stempel te vinden. Af en toe kan het erg lastig zijn om deze te vinden. In het filmpje van GameXplain hieronder kun je zien waar alles verstopt zit!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Hoe versla je alle eindbazen?
Wesleye98
19753
Ook in deze Mario-game zitten een heleboel eindbazen op je te wachten. Aan het eind van iedere wereld heeft ieder zijn kasteel, waarin hij het gevecht met jou aangaat. De een is wel wat moeilijker te verslaan dan de ander. Hoe je dat kunt doen, zie je in de video hieronder.

 

Geheimen:
Rosalina
Gryphonrider
373
Zodra je het tweede level van wereld Ster uitspeelt, wordt Rosalina beschikbaar als speelbaar karakter.

Geheimen:
Speel de geheime werelden vrij
Bramd de Groot
11333
Naast de 8 standaardwerelden in dit spel waar je de Sprixies bevrijdt, heeft deze game ook nog 4 andere werelden, die de duur van de game met zeker een derde verlengt! In deze video zie je hoe je die werelden precies vrijspeelt.

 

Easter Eggs en Glitches:
Superslide op ijs
Koplopermau
1086
De beste wereld om deze glitch uit te voeren is wereld 3-1. Als je je op ijs bevindt, kun je door wat snelheid te maken en dan heel snel achter elkaar op bukken te drukken (ZL op de Gamepad) supersnel gaan. Spring daarna met bijvoorbeeld een Tanooki Mario om superver te vliegen! Bekijk de video om te zien hoe het gaat.

 

Geheimen:
Zoek Luigi!
Alex
1185
In elk level en wereld is er een pixelversie van Luigi verstopt. Je krijgt er wel niks voor, maar ze zijn wel leuk om te zoeken!

Als je naar onderstaande website gaat, kun je zien waar je alle verborgen pixel-Luigi's kunt terugvinden!

Klik hier!

Geheimen:
Kampioensweg
Katjabombo
500
Als je in wereld-bloem bent aangekomen, zie je opnieuw een steen waaruit een raket te maken is. Deze keer moet je alleen alle groene sterren, alle stempels en overal een gouden vlag (dit doe je door op de knop bovenop de vlaggenmast te springen) te halen. Hierna wordt er weer een raket vrijgespeeld die je naar Wereld-Kroon brengt. Daar heb je nog een Toad-Baaslevel, verrassingshuisje en één level: Kampioensweg. Dit level is de laatste grote uitdaging: qua moeilijkheid kan het aan The Perfect Run van Super Mario Galaxy 2 tippen. Als je Kampioensweg hebt uitgespeeld ben je een 3D World-meester!

Persoonlijke tip:
Al de 5 glimmende profiel sterren?
Kaifu23
385
13 jaar
Om al de 5 glimmende profiel sterren te krijgen, moet je deze taken voltooien:
- Verzamel alle groene sterren in elke wereld. (Behalve de Kroon wereld)
- Verzamel alle stempels in elke wereld. (Behalve de Kroon wereld)
- Versla "Meowser" in Wereld 8
- Bereik de top van elke vlag aan het einde van het level.
- Speel de game uit met alle personages (Met Mario alle levels voltooien, met Rosalina alle levels voltooien, ETC.)

Let op! Het is erg belangrijk dat je alle levels haalt zonder het Immuniteits blaadje! (Invincibility leaf )

Easter Eggs en Glitches:
Alle verborgen Luigi's!
Bramd de Groot
11333
Deze game kwam uit tijdens de Year of Luigi, een jaar dat Nintendo volledig in het teken had gezet van Mario's groene tegenhanger. Dat is ook in deze game duidelijk, omdat er in de game allerlei klassieke 8-bit Luigi's verstopt zitten! In deze video worden ze allemaal even uitgelicht.

 

Easter Eggs en Glitches:
Super Mario 3D World glitches
Tornado
2291
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Super Mario 3D World.

 

Persoonlijke tip:
Gouden Muntjes Trein
Ruth
128
10 jaar
In wereld 5 zitten geheime gangen, je herkent ze aan de kleine witte blokjes, meestal 3 die op een hoop liggen. Als je er een gevonden hebt druk je op A. Nu kom je in een hal waar je nog een groene ster kan verdienen. Of bij weer 2 buizen: de ene gaat naar wereld 1 en de andere naar een gouden trein met honderden muntjes. Je verdient er best veel levens mee.

Persoonlijke tip:
Minder werk in wereld Paddenstoel en Vuurbloem
Axtasma
433
11 jaar
In wereld Paddenstoel en wereld Vuurbloem zijn geen stempels, dus heb je in deze werelden minder werk.

Easter Eggs en Glitches:
Glitches
Kaifu23
385
Ah, de goede oude Nintendo games. Elke Nintendo game kent wel zijn glitches, check deze video voor een paar van de raarste glitches!

 

Easter Eggs en Glitches:
Link in Super Mario 3D World?
Bramd de Groot
11333
In World Star-1 komen de helden van de Mushroom Kingdom een wel heel bekend gezicht tegen...

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter eggs in Super Mario 3d World
Tornado
2291
In het filmpje hieronder zie je de locaties van alle 8-bit Luigi's.

 

Geheimen:
Secrets! Shhhh
Kaifu23
385
Geheimen, iedereen vind het wel leuk om geheimen te horen, vooral van die dingen waar je het nooit van zou verwachten, als je dit filmpje bekeken hebt, weet je al 7 geheimen meer. Shhhh niet doorvertellen he!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg