x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Captain Toad: Treasure Tracker - Wii U All in 1!

Toad heeft zich bewezen als Treasure Tracker in deze unieke puzzelgame, waarbij de functies van de GamePad worden benut.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Captain Toad: Treasure Tracker + Toad amiibo in Doos
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 52.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Gebruikt maar als nieuw
Game Disc met handleiding en doosje
Captain Toad: Treasure Tracker + Toad amiibo in Doos
Bestel vandaag, maandag in huis.
47.99
€ 41.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Gebruikt maar als nieuw
Game Disc met handleiding en doosje
Captain Toad: Treasure Tracker Lelijk Eendje
Bestel vandaag, maandag in huis.
14.49
€ 9.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Geschreven op de disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 20.49
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Captain Toad: Treasure Tracker

Afbeelding voor  Captain Toad Treasure Tracker

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2015
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controller:Wii U Gamepad
EAN:0045496333751
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Captain Toad Treasure Tracker

Afbeeldingen

Doorloop (dus niet springen) met deze twee avonturiers, Captain Toad en Toadette, veel 3D-levels.
Doorloop (dus niet springen) met deze twee avonturiers, Captain Toad en Toadette, veel 3D-levels.
Veel levels bevatten kleine puzzels die je moet oplossen om de ster te kunnen pakken.
Veel levels bevatten kleine puzzels die je moet oplossen om de ster te kunnen pakken.
Zzzzz... En dat noemt zich nou een avontuurlijke Treasure Tracker?
Zzzzz... En dat noemt zich nou een avontuurlijke Treasure Tracker?
Speelkwartiertjes kun je op de glijbanen doorbrengen. Die uilen zien er anders niet zo blij uit...
Speelkwartiertjes kun je op de glijbanen doorbrengen. Die uilen zien er anders niet zo blij uit...
Beoordelingen voor   Captain Toad Treasure Tracker

Beoordelingen Captain Toad: Treasure Tracker

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

1086
23 jaar
Een leuk puzzelspel voor 1 speler!
Captain Toad: Treasure Tracker is een leuk puzzelspel voor één speler. Ben je dol op puzzelen en vind je het leuk om door landen te lopen en dingen te verzamelen terwijl je puzzels oplost? Dan is dit het spel voor jou!

Het spel kent vele landen die op zichzelf vrij gemakkelijk zijn. Als je echter alle diamantjes wil verzamelen zul je puzzels op een bepaalde manier moeten oplossen of zul je goed moeten zoeken, want gemakkelijk zijn sommige van deze puzzels zeker niet!
Lees meer...

Het spel zelf ziet er prachtig uit en kent mooie graphics. De camera werkt soms wat lastig, maar als je eraan gewend bent, valt dat wel mee. Een minpunt aan het spel is dat het verhaal steeds hetzelfde is en dat het spel steeds dezelfde eindbazen gebruikt. De landen zijn echter wel steeds anders en ieder land kent een eigen verborgen opdracht. Deze opdrachten kunnen ontzettend moeilijk zijn. Dit is een groot pluspunt van het spel.

Alles bij elkaar geef ik het spel een 7!
Verberg.
Cijfer:
7,0

385
13 jaar
Een puzzelgame voor jong en oud!
Captain Toad: Treasure Tracker, een puzzelgame voor jong en oud!
In CTTT baan je je een weg door meer dan 70 uitdagende puzzels in de vorm van levels, sommige levels zijn makkelijk, en sommige ook weer niet. Bij sommige levels moest ik echt wel even nadenken! Uiteindelijk worden de eindbazen wel een beetje eentonig omdat ze steeds dezelfde eindbaas gebruiken.
Speel deze game als je: Van puzzels houd, je een fan bent van toad of gewoon wilt genieten!
Je kan deze game beter links laten liggen als: Je liever een game met veel actie speelt.
Mijn eindcijfer voor deze game is een 8.
Cijfer:
8,0

2125
22 jaar
Een spel met de schattige Toad, wie wilt dat nou niet!?
Als je Super Mario 3D World een paar keer hebt gespeeld, zal je gegarandeerd de Toad levels al eens hebben gespeeld. Dit spel is zeker een aanrader als je van die levels hebt genoten, want dit is alleen nog maar leuker en uitdagender! Minpuntje is wel dat je vrij snel door het spel heen bent. De moeilijkheidsgraad ligt erg laag.
Captain Toad: Treasure Tracker
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

1185
21 jaar
Eindelijk heeft Toad zijn eigen game!
Ik vond Captain Toad's miniavonturen in Super Mario 3D World al geweldig. Toen ik hoorde dat we zijn belevenissen in één grote game te zien krijgen, was ik verkocht. Het hoort een puzzelspel te zijn, maar ik vind het juist mooi hoe ze die puzzels verpakt hebben: je zoekt/vecht/rijdt je weg naar de ster. Ondanks dat sommige levels vol gevaren zitten, behouden ze toch elk hun Mario-charme. Je gooit met turnips, de vijanden zoals Shy Guy zijn aanwezig en het belangrijkste van al: je bent Toad (en in sommige gevallen Toadette).
Het spel motiveert mij ook om 100% te halen. Het verzamelen van alle diamanten en het behalven van de (geheime) prestaties voegen echt iets toe aan de levels.

Captain Toad: Treasure Tracker is een erg goed spel met zijn eigen charme. Het is misschien aan de korte kant, maar ik ben al blij dat Toad eindelijk zijn eigen game heeft gekregen.
Cijfer:
9,0

2335
16 jaar
Geweldig spel, veel uitdagingen en veel nadenken.
Captain Toad is een leuk spel als je houdt van puzzel spellen. Levels hebben geen tijdslimiet dus je kunt rustig door een level heen gaan en genieten. Je moet bij sommige levels echt goed nadenken wat je doet, anders kun je opnieuw beginnen. Naar mate je verder komt in het spel worden de levels moeilijker, dat zorgt voor meer uitdagingen. En als je dan ook nog alle diamanten wilt word het nog wat lastiger. Alleen heeft het spel best weinig levels, iets meer had wel gemogen.
Captain Toad: Treasure Tracker
Cijfer:
8,0

744
14 jaar
Leuke en mooie puzzel game, als draait om Toad!
Leuke puzzel game alles draait om Toad, waar je mee speelt. Ook Toadette komt voor in de game. Je kunt door puzzels op te lossen, nieuw land ontdekken. Bij deze game heb je ook mooi beeld. Ik vind het spel leuk gemaakt. Maar ik hou niet zoveel van puzzelen en nieuw land ontdekken, van gewoon obstakels verwijderen en naar de vlag toe gaan. Maar Captain Toad: Treasure Tracker is wel een leuk en mooie puzzel game!!
Cijfer:
8,0

175
11 jaar
Geldverspilling
Ik vind dit GELDVERSPILLING. Je hebt de levels super snel uit, het is super makkelijk en is super stom! Daarom krijgt Captain Toad: Treasure Tracker spel een vette 5,5! Doei.
Cijfer:
5,5

2114
14 jaar
Captain Toad: Treasure Tracker is leuk met paar minpuntjes
Omdat ik de levels van Captain Toad in Super Mario 3D Land zo leuk vond, heb ik dit spel aangeschaft. Ik vond dit zeker een leuk spel, maar er waren wel een paar minpuntjes. Zo vind ik zelf dat je na één keer het spel doorlopen te hebben alles gezien hebt. ┬áJe kunt ook niet springen in het spel. Dat kan soms best lastig zijn.
Cijfer:
7,6

2632
15 jaar
Makkelijk begin, beter einde!
Captain Toad: Treasure Tracker is een leuk spel voor op je Nintendo Wii U. Je gaat op pad samen met Captain Toad in een klein level. In dit level zijn 3 diamanten en 1 gouden ster. De diamanten zijn extra collectibles die te vinden zijn over het level, en de gouden ster is het eind doel. Ook kom je verschillende tegenstanders tegen, deze kunnen jou aanvallen, maar jij hun niet.

Nu we de omschrijving van de game hebben gehad kunnen we het hebben over de levels. De levels zijn erg creatief gemaakt. Wel moet ik zeggen dat alles lijkt op Super Mario 3D World en Super Mario 3D Land. Het is leuk om dit te zien, maar het voelt ook wel weer een beetje goedkoop aan. Ook zijn de levels in het begin erg makkelijk en was ik er persoonlijk met 1 uurtje doorheen. Ik was bang dat ik de game al had uitgespeeld maar gelukkig was er een Chapter 2 met Toadette. De levels in Chapter 2 zijn veel leuker en zijn ook echt een puzzel soms.

Mijn conclusie is dat ik de game erg leuk vond. Het begon misschien een tikkie te makkelijk, maar Chapter 2 heeft veel goeds gedaan voor mij. De game is leuk, alleen te makkelijk.
Cijfer:
7,0

1170
16 jaar
Leuk idee, maar niks voor mij
Captain Toad: Treasure Tracker is leuk bedacht, maar niks voor mij. De game is een puzzelgame en is absoluut geen Mario-game hoe je het kent. Je kan alleen lopen, dus niet springen. De doel van de game is eigenlijk zo logisch mogelijk denken en de uitgang te vinden. Voor mensen die hun hersenen graag gebruiken, is deze game perfect.
Cijfer:
6,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Captain Toad: Treasure Tracker

Tips en geheimen, cheats en codes

10 tips: 5 Persoonlijke tips - 3 Easter Eggs en Glitches - 2 Geheimen

Geheimen:
Alle 192 gems in de game
Bramd de Groot
11333
Om het spel helemaal uit te spelen, moet je maar liefst 192 gems verzamelen... Gelukkig is er deze video, die laat zien waar je in elk level alle gems vindt!

 

Persoonlijke tip:
Aanvallen met je rugzak?
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Dacht je dat Captain Toad zonder items om te gooien helemaal hulpeloos is in deze game? Blijkbaar niet, want als je snel genoeg rondraait, kom je erachter dat Toad beter van zich af kan bijten dan we altijd dachten...

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
11333
17 jaar
De eindbazen in deze game zijn meer een soort puzzels dan echte krachtmetingen, maar dat kan ze soms alleen maar lastiger maken als je niet doorhebt hoe ze werken. Gelukkig kun je in deze video zien hoe je gehakt maakt van elke eindbaas in de game!

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Hoe werken Amiibo's precies in deze game?
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Misschien dat je, toen je hoorde dat deze game Amiibo's ondersteunde, meteen je Amiibo's op de GamePad hebt gezet, waarna er niets leek te gebeuren. Maar dat is juist het punt: als je je Toad-Amiibo op de GamePad zet, verschijnt er ergens in het level een 8-bit Toad, en die moet jij zien te vinden! Als je hem ziet, moet je op de GamePad op hem tikken.

 

Persoonlijke tip:
Super Mario 3D World levels
Axtasma
433
11 jaar
Als je op je SD-Card Super Mario 3D World gegevens hebt staan en je speelt ook Captain Toad Treasure Tracker, dan ontgrendel je levels die op de levels van Super Mario 3D World lijken. Het zijn dezelfde levels uit de game (niet allemaal natuurlijk), alleen dan geschikt om te doorlopen, dus zonder te springen.

Easter Eggs en Glitches:
8-bit Luigi's
Bramd de Groot
11333
Overal in de game zitten kleine 8-bit Luigi's verstopt, om de Year of Luigi, een jaar dat in het teken stond van Luigi, te vieren! En niet alleen dat, maar je zou ook zomaar enkele andere 8-bit personages tegen kunnen komen...

 

Persoonlijke tip:
Amiibo! Wat kun je met amiibo in deze game?
Wesleye98
19753
17 jaar
Houd de Toad-amiibo uit de Super Mario Collectie tegen de Wii U GamePad aan om een nieuwe spelstand vrij te spelen. Hierin moet je pixel-Toads zoeken, die in de alle levels zijn verstopt!

Elke andere amiibo, die je tegen de Wii U GamePad aan houdt, levert je een aantal 1-UPs op.

Geheimen:
Geheime levels uit Super Mario 3D World
Bramd de Groot
11333
Als je alle gewone levels van de game volledig uitspeelt (dat wil ook zeggen: als je alle gems in de levels verzamelt), speel je enkele levels uit Super Mario 3D World vrij, allemaal lichtjes aangepast zodat Captain Toad, die niet kan springen, er ook gebruik van kan maken!

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter eggs in Captain Toad Treasure Tracker
Tornado
2291
In het filmpje hieronder zie je enkele easter eggs in Captain Toad Treasure Tracker.

 

Easter Eggs en Glitches:
Geheime optische illusies
Bramd de Groot
11333
Als je de cursor lang genoeg stil laat staan op het menu, komen er enkele grappige optische illusies tevoorschijn!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg