x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Yoshi’s Woolly World - Nintendo Wii U

Yoshi is schattiger dan ooit tevoren in een prachtige wereld van wol, waarin genoeg te doen is!
Professionele beoordeling: 8,5 - Lees de review!

Kopen:

Yoshi’s Woolly World
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
25.99
21.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Yoshi’s Woolly World

Afbeelding voor  Yoshis Woolly World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2015
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Taal:Nederlands
Controllers:Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Wii Classic Controller Pro
EAN:0045496334581
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Yoshis Woolly World

Afbeeldingen

In het spel ren, spring en vlieg je door levels heen met deze doodschattige dino.
In het spel ren, spring en vlieg je door levels heen met deze doodschattige dino.
Elk level is te doorkruisen samen met een vriend of vriendin in co-op.
Elk level is te doorkruisen samen met een vriend of vriendin in co-op.
Heel de wereld bestaat uit wol en garen, net zoals indertijd met <a href=https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Kirbys_Epic_Yarn>Epic Yarn</a>.
Heel de wereld bestaat uit wol en garen, net zoals indertijd met Epic Yarn.
Scan een amiibo in om het uiterlijk van Yoshi aan te passen in het desbetreffende personage.
Scan een amiibo in om het uiterlijk van Yoshi aan te passen in het desbetreffende personage.
Afbeelding voor Yoshis Woolly World

Links

Beoordelingen voor   Yoshis Woolly World

Beoordelingen Yoshi’s Woolly World

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

1268
28 jaar
"Lief"
Ik heb yoshi woolly world voor mijn verjaardag gekocht. Het is een heel "lief" en kindervriendelijk spel. Maar kan het ook leuk zijn voor volwassenen?

Jazeker! Het is erg mooi en kleurrijk. Een uitdaging is het wel niet echt, maar er zijn genoeg geheimen te ontdekken. Vaak is het puzzelen ook niet zo moeilijk, maar het is wel een spel dat je zomaar even een half uurtje kan spelen en dat je toch "verder" komt.
Lees meer...

Ik gebruik mijn yoshi amiibo om 2 yoshi's tegelijk te besturen (beetje zoals verdubbelaar in Mario 3d World)

Waarom ik Yoshi’s Woolly World kocht: ik had Yoshi's Island op de SNES vroeger, dat was het mooiste spel voor de SNES naar mijn bescheiden mening. De Wii U interpretatie is heel goed gelukt.

Als je erg jong bent kan je beter Yoshi spelen dan Mario Bros Wii U. Het is gewoon beter te doen. Je hebt ook geen levens of powerups. Je kan om het nog makkelijker te maken "badges" gebruiken; om bijvoorbeeld watermeloen pitjes te kunnen schieten of om een level over te slaan.

Al met al, prima spel, goed vertaald door feel-good games!
Verberg.
Cijfer:
9,0

744
14 jaar
Mooi spel en vooral leuk om te doen.
Ik heb gisteren het spel Yoshi Woolly World gehaald, met de groene yarn Yoshi amiibo. Het is een leuk avonturenspel en het is zeker een aanrader.

Yoshi’s Woolly World gaat over de Yoshi's, die wonen op een gebreid eilandje. Alles is rustig, tot er op een dag Kamek (een vijand) komt die de Yoshi's omzet in wonderwol. Kamek heeft het wonderwol verspreid over alle levels. Als je in een level al het wonderwol verzamelt krijg je een soort Yoshi terug.
Ik heb nu in level 1 en 2 al het wonderwol verzameld en heb 2 Yoshi's terug gekregen. Met de Yoshi's die je terug krijgt kun je vanaf dat moment ook spelen, je kunt altijd van Yoshi wisselen in de Yoshi-hut op het Yoshi eilandje. De 2 die ik heb zijn Blije-bloem Yoshi en Boom-blad Yoshi. Ik vind de Yoshi's erg leuk gemaakt. Zelf dacht ik eerst dat je gewoon een Yoshi in een bepaalde kleur terug kreeg, maar dat is niet zo. Bijvoorbeeld bij de boom-blad Yoshi zie je ook bladeren op hem getekend.

Waarom ik Yoshis Woolly World zou aanraden: Het is een avonturenspel van Yoshi, alles is erg mooi gemaakt (van wol), het spel heeft veel leuke levels en Yoshi kan ook verschillende dingen doen met het wol. Ik geef het spel een 9.
Cijfer:
9,0

2332
35 jaar
Fantastisch voor kinderen en de geoefende gamer!
Yoshi's Woolly World is geweldig mooi. Alles ziet er zo mooi gebreid uit. Je speelt echt in een fantastische wereld waar je zo in zou willen duiken.

In het verleden waren de Yoshi spellen vaak te makkelijk. Maar dat is nu veranderd. Je kunt zelf bepalen of je voor lastig of makkelijk gaat, en dat is super! Yoshi's Woolly World is nu fantastisch voor kinderen en voor de geoefende gamers.
Yoshi’s Woolly World
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

685
14 jaar
Een schattig en kleurrijk spel voor iedereen
Dit spel is gemaakt voor jong en oud en voor degenen die elk spel 100% uitspelen of spelers die gewoon van de game genieten. Natuurlijk is het voor kinderen geweldig maar voor volwassenen is het ook leuk! Het is natuurlijk geen moeilijk spel maar je kan zelf een beetje de moeilijkheidsgraad bepalen door bepaalde badges uit te rusten of om jezelf wel of geen vleugeltjes te geven. Overall een geweldig spel voor jong en oud!
Yoshi’s Woolly World
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Yoshi’s Woolly World voor de Nintendo Wii U is echt een Fantastisch spel dat je niet mag missen! In deze kleurrijke en creatieve platformgame, ontwikkeld door Good-Feel en uitgegeven door Nintendo, neem je de controle over Yoshi in een wereld die volledig uit garen en stof is gemaakt. De gameplay is vergelijkbaar met de klassieke Yoshi’s Island-games, maar met een unieke twist: alles ziet er uit alsof het met de hand is gemaakt! Je kunt vijanden opeten, eieren (of beter gezegd, garenballen) maken en deze gebruiken om puzzels op te lossen en geheime gebieden te ontdekken.

In Yoshi’s Woolly World is het jouw missie om de kwaadaardige Kamek te stoppen, die alle Yoshis in garen heeft veranderd en over de hele wereld heeft verspreid. Je moet door zes verschillende werelden reizen, elk boordevol creatieve uitdagingen en schattige vijanden. En weet je wat het beste is? Je kunt het avontuur delen met een vriend in de coöp-modus! Dat maakt het dubbel zo leuk en dubbel zo Fantastisch!

Historische Context


Yoshi’s Woolly World werd uitgebracht in 2015 en was een van de meest unieke platformers van dat jaar. Het volgde de succesvolle release van Kirby’s Epic Yarn, ook ontwikkeld door Good-Feel, dat een vergelijkbare textielesthetiek had. De game werd goed ontvangen door zowel critici als spelers vanwege zijn charmante visuele stijl en solide gameplay. Het succes van Yoshi’s Woolly World leidde zelfs tot een 3DS-versie, genaamd Poochy & Yoshi’s Woolly World, die in 2017 uitkwam.

Recensies van Experts


"Yoshi’s Woolly World is a charming and delightful platformer that brings a fresh, creative twist to the Yoshi series." - IGN
"Nintendo and Good-Feel have woven a wonderful world full of charm and clever level design." - GameSpot

Iets voor jou?


Dit spel is perfect voor fans van platformgames en iedereen die houdt van schattige, kleurrijke werelden. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een jongere speler, Yoshi’s Woolly World biedt plezier voor iedereen. Het is ook een geweldige keuze voor gezinnen, dankzij de toegankelijke gameplay en de mogelijkheid om samen te spelen. En natuurlijk, als je net als ik een grote fan bent van Yoshi, dan is dit spel een absolute must-have!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Yoshi’s Woolly World, dan vind je deze games vast ook leuk:
- Kirby’s Epic Yarn
- Yoshi’s Crafted World
- Super Mario 3D World
- Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Als ik niet aan het werk ben...


Haha! Ik stel me voor dat ik samen met mijn beste vriend Yoshi in Yoshi’s Woolly World zou zitten. We zouden door de kleurrijke, met garen bedekte landschappen rennen en samen strijden tegen de vijanden die Kamek op ons afstuurt. En stel je voor, als Luma zich bij ons zou voegen, zou hij ons kunnen helpen met zijn magische krachten om nog meer geheimen te ontdekken! Na een lange dag van avontuur zouden we samen een Fantastisch feestje vieren, compleet met taart en muziek. Wat een geweldige tijd zouden we hebben!
Yoshi’s Woolly World

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Yoshi’s Woolly World

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 4 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Alle eindbazen!
Callie
4131
In Yoshi's Woolly World zitten behoorlijk wat eindbazen, die kunnen ook nog eens behoorlijk pittig zijn. Heb je moeite met het verslaan van een eindbaas bekijk dan deze video en je komt te weten wat de beste strategie is!

 

Easter Eggs en Glitches:
Leuke easter egg!
Callie
4131
De eindbaas Naval Piranha was erg makkelijk te verslaan in de eerste Yoshi's Island voor de SNES. In Yoshi's Woolly World zijn ze dat niet vergeten, bekijk de video om erachter te komen wat er gebeurt als je hetzelfde oude trucje gebruikt! De video heeft engels commentaar.

 

Geheimen:
Alle bolletjes wol!
Callie
4131
Heb je moeite met het verzamelen van al het wonder wol? In deze video kun je zien waar ze allemaal verstopt zitten!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Alle amiibo Yoshi's tot nu toe!
Callie
4131
Wanneer je een amiibo inscant in Yoshi's Woolly World dat geen Wollen Yoshi is ontvang je een Yoshi gebaseerd op dat personage! Er zijn er een heleboel dus hier is een video met de hele groep!

 

Geheimen:
Animal crossing amiibo
Wertgames
170
Helaas werkt geen enkele animal crossing amiibo in de game. Ze geven je alleen een amiibo shirt voor je yoshi. Alle pokémon amiibo doen trouwens hetzelfde. Erg jammer als je het mij vraagt.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg