x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze - Wii U All in 1!

Een sfeervolle game met een sterk design en variërende levels. Helaas is vernieuwing een beetje zoek.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
16.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Donkey Kong Country: Tropical Freeze Nintendo Selects
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 13.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Afbeelding voor  Donkey Kong Country Tropical Freeze

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2014
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:0045496332679
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong Country Tropical Freeze

Afbeeldingen

Slinger over de eilanden met de Kong-familie om DK Island terug te veroveren van de Vikingen!
Slinger over de eilanden met de Kong-familie om DK Island terug te veroveren van de Vikingen!
Speel het prachtige spel samen met een andere aap... uh vriend!
Speel het prachtige spel samen met een andere aap... uh vriend!
Wat doen apen in hun vrije tijd? Natuurlijk, ze vormen een band! Een nieuwe DK Rap in aantocht?
Wat doen apen in hun vrije tijd? Natuurlijk, ze vormen een band! Een nieuwe DK Rap in aantocht?
Wat velen misten in DKC Returns is nu terug van weggeweest: je kunt weer een duik nemen met de Kongs!
Wat velen misten in DKC Returns is nu terug van weggeweest: je kunt weer een duik nemen met de Kongs!
Beoordelingen voor   Donkey Kong Country Tropical Freeze

Beoordelingen Donkey Kong Country: Tropical Freeze

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9


21109
14 jaar
Top-tier platforming!
Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een vervolg op de Wii-game Donkey Kong Country Returns. Alles is aanzienlijk verbeterd; Level design, besturing, moeilijkeheidsgraad, muziek en graphics. En er zijn ook twee extra Companion Kongs, Dixie Kong en Cranky Kong.

Donkey Kong Country verbeterd alles van de al geweldige Donkey Kong Country Returns. Dit betekent een fantastische 2D-Platformer, en zeker de beste op de Wii U. Het imago van Donkey Kong staat hier zeker niet voor aap!
Cijfer:
9,6

580
16 jaar
Platform perfectie
Donkey Kong Country: Tropical Freeze bouwt verder op Donkey Kong Country Returns en verbeterd het in elk opzicht. De graphics zijn absoluut adembenemend.
Er zitten heel veel details in de achtergrond met referenties naar eerdere Donkey Kong titels, en de achtergronden, vijanden en obstakels zien er heel scherp uit.
Ook de muziek kreeg een upgrade. De componist van de originele Donkey Kong Country games voor de Super Nintendo is terug en levert een fenomenale soundtrack. De grootste verbetering is het leveldesign. De levels hebben allemaal hun eigen gevoel en de verschillende eilanden hebben een eigen sfeer. De levels zijn allemaal erg verschillend met nieuwe obstakels overal.
Bovendien kun je nu spelen als meerdere karakters uit de Donkey Kong franchise. Diddy Kong is terug, maar nu zijn ook Cranky en Dixie Kong speelbaar, die je allemaal nodig zult hebben om bepaalde voorwerpen te pakken. Deze game is erg moeilijk als je gaat voor 100%, maar anders is het best te doen. Er is erg veel content en je kan de game zelfs met twee spelers spelen. Het zal lang duren voor je deze game zat bent en voor de lage prijs is hij het absoluut waard.
Cijfer:
10


19753
26 jaar
De koning van het platformgenre!
Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een platformgame ontwikkeld door Retro Studios en uitgebracht voor de Wii U in 2014.

Tropical Freeze kent een fantastische visueel aantrekkelijke stijl, met levendige en gedetailleerde omgevingen. Deze game is voor mij een van de mooiste op de Wii U. De animaties zijn vloeiend en de algehele presentatie draagt bij aan een meeslepende spelervaring.
Lees meer...

De game behoudt de traditionele platformgameplay van de Donkey Kong Country-serie en voegt nieuwe elementen toe. De levels zijn uitdagend en vereisen nauwkeurigheid en timing om te voltooien. Het kan soms frustrerend zijn, maar het is nooit oneerlijk. Just be good at the game.

Je kan kiezen uit verschillende speelbare personages, waaronder Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong. Elk personage heeft unieke vaardigheden die kunnen worden gebruikt om verschillende obstakels te overwinnen of geheime locaties te bereiken om daardoor collectables te vinden. Daarover gesproken, de verzamelbare puzzelstukjes en KONG-letters geven extra replayvalue aan de game.

De levels in Tropical Freeze variëren aanzienlijk in thema en stijl. Het spel houdt de gameplay fris door constante veranderingen in de omgeving en nieuwe mechanieken toe te voegen. Hierdoor is deze game de koning van het genre. Elk level is memorabel, dat weet bijna geen enkele platformgame voor elkaar te krijgen.

De goddelijke soundtrack van de game, gecomponeerd door David Wise, kent veel aanstekelijke deuntjes en past perfect bij de sfeer van de levels. Ik kan uren naar de soundtrack luisteren, zoveel fantastische tracks!

Tropical Freeze biedt de mogelijkheid voor coöperatieve multiplayer, waarbij je met een vriend kan samenwerken om de levels te voltooien.


Over het algemeen wordt Donkey Kong Country: Tropical Freeze beschouwd als een hoogwaardige platformgame met aantrekkelijke visuals, uitdagende gameplay en een meeslepende soundtrack. Het is een aanrader voor liefhebbers van het platformgenre op de Wii U.
Verberg.
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

338
18 jaar
Leuk vervolg!
Tropical Freeze is een leuk vervolg op de Country Returns. Dezelfde speeltijd en zelfde soort levels als Country Returns, maar een echte topper. Leuke originele spellen. Ook leuke nieuwe enemies. De controls voelen goed en je gaat lekker door de levels heen.
Nieuwe poppetjes zijn leuk, maar maken het spel wel een stuk makkelijker. Daarnaast zijn de bosses nog steeds irritant omdat het steeds hetzelfde is en lang duurt. Verder top spel!
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Cijfer:
8,0


18251
17 jaar
Erg goede game, maar lijkt te hard op zijn voorganger
Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een erg goede game met een ijzersterk leveldesign, prachtige muziek en een leuk sfeertje. Ook zitten Dixie Kong en Cranky Kong in het spel wat voor extra plezier en afwisseling zorgt in de Kong-familie. Wel is het jammer dat het spel erg hard lijkt op zijn voorganger Donkey Kong Country Returns waardoor het spel totaal niet vernieuwend aanvoelt.
Cijfer:
7,5

2335
16 jaar
Geweldig spel, lange levels, en erg uitdagend om alle items in een level te vinden.
Geweldig spel, de graphics zijn erg mooi mooi, de muziek is schitterend. Het spel heeft lange levels. Zelfs over het eerste level doe je al zo een half uur, en als je alles wilt verzamelen duurt het nog langer. Naarmate je verder komt in het spel wordt het steeds moeilijker, en dat zorgt voor veel uitdagingen. Raad dit spel erg aan als je van veel uitdaging houdt en van platformers.
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Cijfer:
9,3

744
14 jaar
Leuk avonturen spel met Donkey Kong!
Dit is een leuk avonturen spel van Donkey Kong, Zeker zijn geld waard! Het is een mooi en leuk gemaakt avonturenspel waar jij als Donkey Kong probeert obstakels en poppetjes te ontwijken. Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een echte aanrader als je houdt van Donkey Kong en Avonturen spelen. Ook is de game mooi gemaakt!
Cijfer:
8,5

20377
13 jaar
Lijkt op voorganger maar nog steeds uren speelplezier
Donkey Kong Country: Tropical Freeze is sowieso een leuke game, alleen lijkt hij een beetje op zijn voorganger en dat is wel jammer. Maar deze Donkey Kong is sowieso een game die je uren vermaakt.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 4 Geheimen - 4 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Alle puzzelstukjes in de game
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je hoe je alle puzzelstukjes in de game vindt, waarmee je de zogeheten "Diorama's" vrijspeelt, grappige 3D-modellen van Donkey Kong en zijn vrienden in de verschillende werelden van de game!

 

Geheimen:
Alle geheime levels
Bramd de Groot
11333
Om de geheime levels in de game te vinden, moet je eerst een geheime ingang naar dat level vinden in een ander level, en sommige zijn heel goed verstopt... Gelukkig kun je in deze video zien hoe je alle geheime levels vindt!

 

Geheimen:
Alle KONG-letters
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je hoe je alle KONG-letters in de game verzamelt, waarmee je later bepaalde levels vrijspeelt!

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Heb je er moeite mee om één van de ijskoude eindbazen van de Snomads te verslaan? Geen zorgen: in deze video zie je precies hoe je ze het beste kan aanpakken!

 

Easter Eggs en Glitches:
Donkey Kong speelt op een 3DS?
Bramd de Groot
11333
Weet je nog dat Donkey Kong er in Donkey Kong Country Returns een DS bijpakte als je te lang de controller niet aanraakte? Nou, op de Wii U doet hij iets soortgelijks, maar hij heeft inmiddels zn oude handheld vervangen door een blauwe Nintendo 3DS! In deze video zie je hem dat doen, en zie je ook de andere dingen die Donkey Kong uit verveling begint te doen als je hem te lang geen bevelen geeft.

 

Geheimen:
Krijg een Kong Buddy zonder hem van de Funky Shop te kopen!
Alex M
430
Voor deze truc in Donkey Kong Country: Tropical Freeze heb je 2 controllers nodig. Voeg een tweede speler toe via het Wereld Menu. Druk op start en dan Add/Drop. Druk op A op de tweede controller en kies je Control Opties. Kies nu tussen Diddy Kong, Dixie Kong, of Cranky Kong. Je kan nu de tweede controller/speler weghalen via het Add/Drop menu. Nadat je dat hebt gedaan, heb je nog steeds je Kong Buddy!

Easter Eggs en Glitches:
Metroid in Amiss Abyss!
EenEnAlEllend de
21109
Er is een Metroid verstopt in het level Amiss Abyss!

Dit is natuurlijk een referentie naar het feit dat de developer van Donkey Kong Country: Tropical Freeze ook aan de Metroid Prime triologie op Wii en GameCube heeft gewerkt!

 

Easter Eggs en Glitches:
Cranky's geheime grammofoon
Bramd de Groot
11333
In de game is de oude grammofoon van Cranky Kong te vinden, die hij gebruikte in de allereerste Donkey Kong Country. Je kan hem zelfs aanzetten!

 

Easter Eggs en Glitches:
Samus' Gunship in de jungle?
Bramd de Groot
11333
In deze game is te zien dat Donkey Kong's eiland wel eens onverwacht bezoek kan hebben gekregen van een ander bekend Nintendo-personage... Het schip van Samus Aran uit de Metroid-serie kan je namelijk in de bomen zien hangen! Zou Samus een noodlanding op deze planeet hebben moeten maken?

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg