x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Rayman Legends - Wii U All in 1!

Rayman Legends barst van de originaliteit!
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Kopen:

Rayman Legends
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
11.99
7.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Rayman Legends

Afbeelding voor  Rayman Legends

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1-5
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller
EAN:3307215655191
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Rayman Legends

Afbeeldingen

Ook in deze game heeft Rayman zijn armen en benen thuis gelaten.
Ook in deze game heeft Rayman zijn armen en benen thuis gelaten.
Weer een Teensie gered!
Weer een Teensie gered!
Een spectaculair einde van één van de muzieklevels van het spel. Luchtgitaar spelen op een monster!
Een spectaculair einde van één van de muzieklevels van het spel. Luchtgitaar spelen op een monster!
Ze kijken allemaal wel erg blij... Gevaarlijk hoor!
Ze kijken allemaal wel erg blij... Gevaarlijk hoor!
Beoordelingen voor   Rayman Legends

Beoordelingen Rayman Legends

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8


18251
17 jaar
Een meesterwerk in het platform-genre
Rayman Legends is een uitmuntende 2D platform-game. Het spel zit vol met levels die stuk voor stuk origineel, kleurrijk en simpelweg plezierig zijn. Ook maakt het spel op een fenomenale wijze gebruik van de Wii U GamePad. Zo is het mogelijk om je medespelers een handje te helpen met Murfy, want een hele uitdaging kan zijn.
Cijfer:
9,0

2125
22 jaar
Perfect voor de Wii U
Heerlijk spel voor de Wii U. De gamepad heeft een ontzettend leuke toevoeging in de Murphy levels, waarin je moet zorgen dat de weg vrij is voor Murphy. Enige nadeel is dat je tijdens die levels alleen maar naar je gamepad kan kijken. De andere levels hebben hier geen last van. De levels zijn ontzettend gevarieerd en je kunt levels van het voorgaande spel vrijspelen! Zeer uitgebreid spel dus.
Rayman Legends
Cijfer:
8,0

2332
35 jaar
Deze keer meer dan goed afgekeken van andere platformgames!
Weer een platform game. Ubisoft kijkt alles af van andere succes games en maakt daar een succes mee in Rayman. Maar deze Rayman Legends is meer dan dat (en ook weer super leuk)!

De online uitdagingen zijn een wedstrijd tussen gamers uit de hele wereld. Elke week en dag nieuwe uitdagingen op platform gebied! Behoor jij tot de beste gamers en weet je een gouden beker te verdienen? Of ben je een pro en haal je de diamond beker?!

Het spel lijkt ook echt voor de Wii U gemaakt. Rayman Legends was een van de eerste games voor de Wii U en dat valt dan natuurlijk niet af te kijken. Met het touch screen kun je Murfy het kikkerelfje besturen en de weg vrij maken van gevaarlijke items. En dit werkt echt super!
Cijfer:
9,3
Lees meer beoordelingen.


21109
14 jaar
Kleurrijk 2D-platformen in uitmuntende nieuwe Rayman-game
Rayman staat bekend als een van de platformer-titanen. Zijn games rivaliseren met de games van Super Mario, en Rayman Legends is het perfecte antwoord wanneer iemand vraagt waarom.

De levels van Rayman Legends zitten bomvol charme en kleuren en de sublieme artstyle becomplimenteert dit.
Lees meer...
Het leveldesign is fenomenaal en past perfect bij de moveset van Rayman. Als kers op de taart zijn er ook nog heerlijke deuntjes in elk level.

Rayman Legends is zeker een van de beste platformers op de Wii U en een aanrader voor iedereen die van snelle actie houdt.
Verberg.
Cijfer:
9,4

1268
27 jaar
Bijna kunst
De levels van Rayman Legends zijn precies lang genoeg, en er zijn er genoeg van. Het kan soms moeilijk zijn, maar het is heel goed speelbaar omdat je geen "levens" hebt maar onbeperkt naar checkpoints in het spel kan gaan.

Ik geniet ervan, vooral omdat de besturing goed is en de graphics erg mooi. Murfy levels zijn erg leuk, waarbij je je gamepad gebruikt.
Rayman Legends is een must in je collectie. Het is bijna kunst zo mooi.
Cijfer:
8,8

20377
17 jaar
Erg leuk voor in iedere collectie
Rayman Legends is een erg leuk spel. Het heeft enorm goede gameplay en alles is leuk op elkaar afgestemd. Wat ik zelf erg leuk vind, is dat je in een betoverend bos een leuk avontuur aangaat. Het leukste is met 3 of 4 personen om het compleet te maken.
Cijfer:
8,0

170
18 jaar
Prachtig, vloeiend, veel levels.
Rayman Legends voor de Wii U is een geweldig spel. De controls werken heel vloeiend en het is makkelijk om je in de game te verplaatsen. De grafische stijl is prachtig en de muziek is erg aanstekelijk. Er zijn veel verschillende levels om door te gaan, en de replay waarde is hoog. Het is een leuke manier om de tijd door te brengen als je even geen andere games wil spelen. Het is echt een aanrader voor iedereen die van platform games houdt.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Rayman Legends

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 2 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips

Geheimen:
Living Dead Party als zesde wereld
Mvoske
18251
Nadat je de vijf werelden voltooit hebt, en Rayman Legends hebt uitgespeeld, is er nog een zesde wereld om te verkennen. Om deze vrij te spelen moet je wel eerst 400 Teensies verzamelen. Deze wereld bestaat uit eerdere levels die in een nieuw jasje zijn gestopt.

Geheimen:
Zo versla je alle eindbazen
Mvoske
18251
Rayman Legends bevat een paar pittige eindbazen. Kom je er maar niet voorbij? Spiek dan eventjes bij deze video om te kijken hoe je de bazen het beste aanpakt.

 

Easter Eggs en Glitches:
Mario en Luigi in Rayman Legends
Mvoske
18251
Rayman Legends bevat twee kostuums waardoor het mogelijk is je te vermommen als Mario en Luigi. Dit is exclusief voor de Wii U-versie

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Origins-levels in Rayman Legends
Mvoske
18251
17 jaar
Als extraatje voor het lange wachten op Rayman Legends hebben de ontwikkelaars alle levels uit voorganger Rayman Origins speelbaar gemaakt in Legends. Deze levels speel je vrij door de juiste krasbiljetten te krassen (die je verdient door voldoende lums te verzamelen door de levels heen). Al deze Origins-levels zijn aangepast in het grafisch stijltje van Rayman Legends.

Persoonlijke tip:
Invaded Levels
Imco
153
17 jaar
Voor de invaded levels is het vaak erg lastig alle 3 de Teensies te bevrijden. In elk level zitten echter een soort ritme en ideale weg. Probeer deze te ontdekken en het level lukt gegarandeerd!

Easter Eggs en Glitches:
Ik herken die muziek!
Imco
153
Het is je misschien opgevallen dat de muziek in de muzieklevels erg bekend voorkomt. Dit komt doordat de muziek die voor deze levels gebruikt wordt bestaande bekende muziek is, maar dan in een nieuw jasje gestoken!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg