x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Nintendo Land - Wii U All in 1!

Wat de Wii U kan wordt duidelijk in dit speelse pretpark!
Professionele beoordeling: 8,3 - Lees de review!

Kopen:

Nintendo Land Nintendo Selects
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 12.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Nintendo Land
Bestel vandaag, maandag in huis.
10.99
7.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Nintendo Land Losse Disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
10.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Nintendo Land

Afbeelding voor  Nintendo Land

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party
Uitgebracht:2013
Spelers:1-5
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:0045496331016
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Nintendo Land

Afbeeldingen

<a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Nintendo_Land>Nintendo Land</a> biedt een kleurrijk feestje voor alle Mii's met 12 verschillende attracties!
Nintendo Land biedt een kleurrijk feestje voor alle Mii's met 12 verschillende attracties!
In Mario op de Vlucht slaat de speler met de GamePad op de vlucht voor de anderen, die op de TV spelen.
In Mario op de Vlucht slaat de speler met de GamePad op de vlucht voor de anderen, die op de TV spelen.
Verkleed je als Olimar en de Pikmin. Dit is je enige kans om je vrienden gevaarlijke klusjes te laten doen!
Verkleed je als Olimar en de Pikmin. Dit is je enige kans om je vrienden gevaarlijke klusjes te laten doen!
Er zijn ook attracties voor 1 speler, zoals C. Falcon's Race. Op de GamePad zie je een andere kijkhoek!
Er zijn ook attracties voor 1 speler, zoals C. Falcon's Race. Op de GamePad zie je een andere kijkhoek!
Afbeelding voor Nintendo Land

Links

Beoordelingen voor   Nintendo Land

Beoordelingen Nintendo Land

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

373
35 jaar
Onderhoudende mini-games
NintendoLand verkreeg ik bij aankoop van de Wii U. Aanvankelijk was ik van plan, de game door te verkopen. De reviews zijn overwegend negatief. Mijn zoontje (5) vindt de mini-games echter geweldig, dus heb ik de game gehouden. De besturing is soms enigszins lastig. Verschillende mini-games vereisen een nunchuk.
Nintendo Land
Cijfer:
7,0

2125
22 jaar
Leer je Wii U kennen!
Bij de vorige console, de Wii, waren spellen als Wii Party en Wii Sports in het leven geroepen om te leren wat je met de console kon. Nu is daar NintendoLand voor en dit spel is werkelijk ideaal. Door de zeer gevarieerde games leer je op welke manieren je je gamepad allemaal kunt gebruiken. Zeer verslavende minigames!
Nintendo Land
Cijfer:
7,8

490
16 jaar
Nintendo Land is niet fantastisch, maar een leuke manier om kennis te maken met je Wii U.
Nintendo Land is een erg leuk spel voor de Wii U. Het spel komt bij iedere Wii U om kennis te maken met het apparaat, en alle spellen hebben iets te maken met bekende Nintendo franchises. Op zich is het spel niet erg fantastisch, maar het is wel een leuke manier om kennis te maken met het systeem en de Gamepad. Nintendo Land is vooral erg leuk om samen met je familie en vrienden te spelen, want spellen zoals Ghost Mansion en Sweet Day zijn competitieve spellen waar je bloed van gaat stollen.
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.


18251
18 jaar
Leuk met vrienden
Nintendo Land bestaat uit allerlei verschillende minigames die stuk voor stuk de functionaliteit van de Wii U GamePad laten zien. Alleen zal Nintendo Land al snel vervelen, maar wanneer je een paar vrienden tot je beschikking hebt is Nintendo Land uiterst vermaak dat enkel en alleen de Wii U je kan bieden.
Cijfer:
8,5

1268
28 jaar
Leuke mix
Nintendo Land is een wilde mix van spellen. Het zijn niet conventionele spellen. De bedoeling was iets te maken dat liet zien wat je met de gamepad kan. Ergens is dat gelukt maar ergens ook weer niet; het zijn wel innovatieve spellen, maar of die nou zo leuk zijn?

De uitleg van de games is goed. De variatie is goed. Het idee van dat hele "games plein" vond ik een beetje raar. De muziek is ook in orde, oude tunes bij de thema's die bij de game horen.
Lees meer...

De games boeien niet lang. Sommige games (bv van Pikmin) zijn kwalitatief stukken beter dan de andere mini games. Al met al denk ik dat ik hem niet veel zal spelen. Ik kocht hem hier op Mario Wii U voor een klein bedrag en ik zou zeggen dat dit het spel wel meer dan waard is.

Vrijdag ga ik hem multiplayer speler, in ieder geval als de pro controller ondersteund is... Gelukkig is het spel in het Nederlands zodat mijn neefje het kan volgen.
Verberg.
Cijfer:
7,2

219
16 jaar
Zeker een leuke spel wanneer je net je Wii U binnen hebt.
Nintendo Land is erg leuk, zeker wanneer je net je Nintendo Wii U binnen hebt en er gelijk mee aan de slag wilt gaan met vrienden of familie.
Er zijn misschien niet een groot aantal games beschikbaar, maar alle games laten zien wat de Nintendo Wii U in huis heeft voor jouw... Je hebt bijvoorbeeld Pikmin erin, een Mario game waarbij meerdere mensen moeten meedoen, een "Samus" (je gebruikt je Mii karakters) game.. Een zelda game.. Echt hele leuke spellen!
Cijfer:
7,5

277
24 jaar
Super leuke party game
Nintendoland is een perfecte game om met vrienden te spelen. Een leuke party met diverse games. Maar alleen kun je het spel ook goed spelen, helaas zijn dan niet alle minigames beschikbaar.
Nintendo Land
Cijfer:
8,0

2335
16 jaar
Leuk spel, maar voornamelijk met vrienden.
Als je het spel alleen speelt, kun je maar weinig doen. Sommige spellen kun je alleen doen, maar lang niet allemaal. Dus je moet wel mensen hebben om het spel mee te kunnen spelen! Anders ben je er nogal snel op uitgekeken. De graphics zijn echt geweldig, en de besturing is goed!
Nintendo Land
Cijfer:
7,5

15 jaar
Zeker de moeite waard, een goede manier om de functies van de Wii U te ontdekken!
Nintendo Land is het eerste spel dat ik op de Wii U heb gespeeld en het is een geweldig manier om er kennis mee te maken!
Er zijn erg veel leuke en uitdagende minigames die je een goede en leuke kant van de Wii U laten zien.
Er is van alles om te spelen, je kan van een potje Zelda naar een griezelig spookspel gaan!
Lees meer...

Nog beter:
Sommige minigames zijn gemaakt voor 5 personen! Zo kan je met nog meer mensen van de Wii U genieten!
Verberg.
Cijfer:
8,5

744
14 jaar
Leuk voor af en toe, leuk gemaakt
Ik vind Nintendo Land wel leuk gemaakt, maar het lijkt een beetje op Wii Party en Wii Sports. Op zich heeft deze game leuke mini-games en sporten om te doen. Het spel geeft een mooi beeld, dat is bij veel Wii-u spellen eigenlijk wel en bij dit spel zeker ook. Nintendo Land is leuk om af en toe te spelen.
Cijfer:
7,6

685
14 jaar
Leuk spel met verrassende controls
Nintendo Land is een spel waarbij je de GamePad op veel verschillende manieren gebruikt, of het nou als racestuur is tot een boog. Als je de Wii U hebt gekocht, zat dit spel er vaak gratis bij zodat je goed kennis kon maken met de nieuwe console en zijn functies. In het begin is het spel nog wel leuk maar naarmate je verder komt, worden de levels naar mijn mening iets te moeilijk, zelfs als je met z’n tweeën speelt. Wat ook een nadeel is, is dat je voor de meeste minigames een Wii Motion Plus-controller nodig hebt en die hebben mensen vaak niet. En zijn ook duurder dan de normale.
Cijfer:
8,3

2632
14 jaar
Alleen heel goed met vrienden!
Nintendo Land is een geweldige party game voor op je Nintendo Wii U. Je heb verschillende minigames in de vorm van bestaande franchises als Super Mario, Donkey Kong & F-Zero. Je speelt als je eigen Mii karakter in de game wat ook erg leuk is.

Ik raad deze game enorm aan als je dit met vrienden wilt gaan spelen. Al ben je alleen kan je de 3 beste gamemodes niet spelen wat erg jammer is.
Cijfer:
8,0

30
29 jaar
Leuk voor jong en oud!
Leuk om samen te spelen! Het spel bevat zowel minigames om alleen te doen als gezelschapsspelletjes. Het zijn niet heel veel games maar ze zijn wel steeds weer voor herhaling vatbaar. Vooral de spelletjes die je samen kunt doen blijven leuk!

Pluspunten:
Lees meer...
- Variatie aan spelopties (alleen, samen; team of competitief)
- De competitieve games zijn echt hilarisch
- Voor alle leeftijden leuk
- Zeker zijn geld waard

Minpunten:
- Het is niet een heel uitgebreid spel
Verberg.
Nintendo Land
Cijfer:
8,0

485
10 jaar
Nintendo Land
Het eerste feestje op de Nintendo Wii U. (Naast natuurlijk Mario Party 10.) In Nintendo Land heb je leuke verschillende minigames. Van alle beroemde Nintendo-spellen. Bijvoorbeeld een van Link, Luigi’s Mansion en ook van Mario. Dat zijn games die je samen moet spelen. Maar er zijn ook spellen die je samen kan spelen. Zoals Samus. En natuurlijk zijn er ook spellen die je in je eentje kan spelen. Zoals Octo Party. Verder heb je ook nog een mix van games. Dan krijg je verschillende coop-games en VS-games door elkaar. En er is nog iets: ?-blokken. Daar kan je je park steeds mee versieren. En uiteindelijk heb je een heel versierd park. En hoe je aan die ?-blokken moet komen? Dat doe je door muntjes te verzamelen in games. Die kan je dan in een soort flipperkast gebruiken en dan kan je zo ?-blokken verdienen.
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Nintendo Land

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 10 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Speel de "solo-games" met meerdere spelers
Bramd de Groot
11333
In Nintendo Land zitten een aantal minigames die de indruk wekken dat ze voor 1 persoon bedoeld zijn, maar ook in deze games kunnen je vrienden meehelpen met Wii Remotes!

 

Geheimen:
Geheime coins op de Plaza
Bramd de Groot
11333
Heb je snel coins nodig? Verdoe je tijd dan niet met het spelen van de minigames, maar pak je coins gelijk op de Plaza! In deze video zie je hoe je dat doet.

 

Geheimen:
Snel lege batterijen voor de jagers in Luigi's Ghost Mansion
Wesleye98
19753
Wanneer je als het spook speelt en de GamePad gebruikt, moet je ZL en ZR ingedrukt houden. Er verschijnt dan een metertje. Zodra deze vol is, laat je de knoppen los en de jagers zullen hun batterij snel verliezen, als ze maar in de cirkels blijven staan, die kort na het loslaten van de knoppen verschijnen. Let wel op dat je als spook wel zichtbaar bent voor de jagers, terwijl je de meter vol laat lopen. Zorg dus dat je op een veilige plek bent.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Extra Parkoers in Captain Falcon's Race
Wesleye98
19753
Als je het eerste parkoers in Captain Falcon's Race helemaal hebt voltooid, kun je aan een volgend parkoers (12 geheel nieuwe delen, net zoals het eerste parkoers) beginnen. Deze keer zal de race 's nachts plaatsvinden.

Geheimen:
Geheime "snelle modus" in Balloon Trip
Bramd de Groot
11333
Door ZR of ZL in te drukken kun je de game Balloon Trip versnellen! Dat kan handig zijn, aangezien het één van de traagste spellen in de game is...

 

Geheimen:
Shortcut in Donkey Kong's Hindernisbaan
Wesleye98
19753
In level 1, is er na het tweede platform, wat je met de R-knop kunt bewegen een short cut. In plaats van het platform te gebruiken, moet je snel over de checkpoint vlag heen rollen en de Wii Remote gebruiken om je rustig te laten vallen. Hierdoor ben je meteen in Area 4.

Geheimen:
Extra ronde in Octopus Dance
Wesleye98
19753
Wanneer je de vijfde en laatst ronde hebt gehaald, krijg je toegang tot de volgende ronde, de 'Extra Ronde'. Deze is een stuk lastiger dan de eerste ronde.

Geheimen:
Nieuwe Levels in Luigi's Ghost Mansion
Wesleye98
19753
Als je Luigi's Ghost Mansion minimaal 20 keer hebt gespeeld, dan speel je 2 nieuwe levels vrij om de minigame op te spelen.

Geheimen:
Alles!
Wertgames
170
Wist je dat je als je alle voorwerpen van de plaza hebt je een prachtig goud standbeeld krijgt? Dan kan je het spel toch een soort van uitspelen.

Easter Eggs en Glitches:
Enkele easter eggs
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je een aantal verborgen details in Nintendo Land!

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter Eggs.
Kaifu23
385
In elke Nintendo game vind je wel Easter eggs, ook in Nintendo Land, klik op het filmpje voor een paar van de stiekeme Easter eggs/

 

Geheimen:
Wordt een Sterspeler!
Wesleye98
19753
Er is een heel aantal uitdagingen te voltooien in elke attractie. Zodra je een bepaalde uitdaging voltooid, verschijnt er een ster boven de attractie. Wanneer je alle sterren hebt behaald, krijg je de credits te zien en mag je een sterrenschiet-minigame spelen. Hoe je een ster krijgt voor welke attractie kun je hier beneden lezen.

Animal Crossing: Sweet DaySpeel 30 keer
Balloon Trip BreezeVolooi tot Dag 3 - Ochtend
Donkey Kong's Crash CourseVoltooi het eerste parkoers
Legend of Zelda Battle QuestBehaal de Triforce collector-stempel
Luigi's Ghost MansionSpeel 30 keer
Mario ChaseSpeel 30 keer
Metroid BlastVoltooi de eerste 20 missies in Assult Missions
Pikmin AdventureVoltooi de eerste 16 missies in de uitdagingen-mode
Takamaru's Ninja CastleBevrijd de neppe Princess Monita
Captain Falcon's Twister RaceVoltooi Area 12 van het eerste parkoers
Yoshi's Fruit CartVoltooi level 20
Octopus DanceVoltooi het laatste level
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg