x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard - Nintendo Wii U

Kopen:

Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
AC adapter benodigd
Origineel Nintendo product
Nintendo Wii U Console Standaard 2 Stuks
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 7.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
€ 2.49aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
AC adapter benodigd
Origineel Nintendo product
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

Afbeeldingen voor  Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

Afbeeldingen

Rechts zie je het <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Wii_U_-_Originele_Reserve_Onderdelen>Wii U GamePad</a>-oplaadstation, links zie je de GamePad-standaard.
Rechts zie je het Wii U GamePad-oplaadstation, links zie je de GamePad-standaard.
De GamePad-standaard is perfect als je je <a href = https://www.mariowii-u.nl>Wii U</a> netjes wilt opbergen.
De GamePad-standaard is perfect als je je Wii U netjes wilt opbergen.
Het Wii U GamePad-oplaadstation is perfect om je Wii U GamePad op te laden, zo neemt je Wii U ook minder ruimte in.
Het Wii U GamePad-oplaadstation is perfect om je Wii U GamePad op te laden, zo neemt je Wii U ook minder ruimte in.
Afbeelding voor Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

Links

Beoordelingen voor   Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

Beoordelingen Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5


21109
14 jaar
Klaart de klus.
Het oplaadstation:
Het oplaadstation is heel fijn. Hij doet het prima, en is veel fijner (en veiliger) dan de Wii U Gamepad gewoon aan een oplader leggen.

Lees meer...
De standaard:
De standaard is goed. Hij is fijn voor als je een game niet met de GamePad kan/wil spelen, en handig voor als je de GamePad wilt displayen.

Beide doen waar ze voor gemaakt zijn heel goed.
Verberg.
Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard
Cijfer:
9,0

1170
16 jaar
Doet wat hij moet doen
De Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard is perfect als je de Wii U zo mooi mogelijk wilt houden, want je hoeft hem nooit meer plat op tafel te leggen! Voor het opladen is het ook makkelijk met de standaard. En als de GamePad op de standaard staat, ziet het er ook gewoon leuk uit in de woonkamer/slaapkamer etc! De standaard doet wat hij moet doen en is van lekker stevig en mooi materiaal.
Cijfer:
10

Productbeschrijving


Wowie! Ben je op zoek naar een handige manier om je Nintendo Wii U GamePad op te laden en op te bergen? Zoek niet verder! Het Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en de GamePad-standaard zijn precies wat je nodig hebt. Met dit oplaadstation kun je je GamePad snel en eenvoudig opladen, zodat je nooit zonder batterij komt te zitten tijdens je favoriete games. De standaard biedt een veilige plek om je GamePad op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. Beide items zijn ontworpen door Nintendo zelf, dus je weet dat ze perfect passen en van hoge kwaliteit zijn. Fantastisch, toch?

Historische Context


Toen de Nintendo Wii U in 2012 werd gelanceerd, was een van de meest opvallende kenmerken de unieke GamePad-controller. Deze controller met een ingebouwd touchscreen bracht een geheel nieuwe dimensie aan het gamen. Het oplaadstation en de standaard werden geïntroduceerd als accessoires om het gebruiksgemak van de GamePad te vergroten. Door de jaren heen zijn deze accessoires geliefd gebleven bij Wii U-fans vanwege hun functionaliteit en gebruiksgemak.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The Wii U GamePad Cradle and Stand are essential accessories for any Wii U owner. They offer a convenient way to charge and store the GamePad, ensuring it’s always ready for your next gaming session."
GameSpot zegt: "These accessories are simple yet incredibly useful. The charging cradle keeps your GamePad powered up, while the stand provides a neat storage solution."

Iets voor jou?


Deze accessoires zijn perfect voor iedereen die een Nintendo Wii U bezit en zijn GamePad in topconditie wil houden. Of je nu een casual gamer bent die af en toe speelt of een hardcore gamer die uren achter elkaar doorbrengt met zijn favoriete games, het oplaadstation en de standaard zijn onmisbare toevoegingen aan je setup. Fantastisch voor elke Wii U-fan!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast het standaard oplaadstation en de standaard zijn er ook speciale bundels geweest waarbij deze accessoires werden meegeleverd met de Wii U-console. Sommige bundels bevatten zelfs extra accessoires zoals een Pro Controller of een extra oplaadkabel. Het is altijd leuk om te zien hoeveel zorg Nintendo steekt in het aanbieden van complete pakketten voor hun fans.

Vergelijkbare Games


Als je van de Nintendo Wii U houdt, zijn er nog veel meer leuke accessoires en games die je zou kunnen overwegen. Denk aan de Wii U Pro Controller voor een meer traditionele spelervaring, of aan fantastische games zoals "Super Mario 3D World", "The Legend of Zelda: Breath of the Wild" en "Mario Kart 8". Al deze titels zijn Fantastisch en bieden urenlang speelplezier!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWiiU.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op mooie, complete producten tegen lage prijzen. We hebben een ruim aanbod en bieden 6 maanden garantie op al onze items. Bovendien is het kopen van tweedehands goed voor het milieu, omdat het bijdraagt aan minder afval en hergebruik van materialen. Of je nu een game, console of accessoire koopt, je kunt erop vertrouwen dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen krijgt. Dat maakt mij super blij!
Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii U Hardware beschrijving Nintendo Wii U GamePad-oplaadstation en GamePad-standaard

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Lars12345
20377
De mogelijkheden van de standaard
Nintendo Wii U Gamepad-Standaard is perfect voor het spelen van spellen waarbij je hem de gamepad het liefst neerlegt. Dit maakt het spelen met de stylus erg gemakkelijk. Verder kun je hem ook tijdens het spelen laten opladen, omdat je hem in een houder plaatst en het snoer ervan via de achterkant loopt.

Lars12345
20377
Wat nog meer
Verder heb je gelijk een mooie bescherming voor de gamepad i.p.v dat je hem neerlegt en kans hebt op beschadiging staat die mooi op een houder. De kans dat het valt is erg klein omdat het echt goed beschermd staat.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg