x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Bayonetta - Wii U All in 1!

Hack 'n' Slash-actie met heel veel stijl!
Professionele beoordeling: 8,7 - Lees de review!

Kopen:

Bayonetta
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
24.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Bayonetta

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2014
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Classic Controller Pro
EAN:0045496333911
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Bayonetta

Afbeeldingen

Wie zegt dat je niet modieus kan zijn tijdens het vechten?
Wie zegt dat je niet modieus kan zijn tijdens het vechten?
Gebruik waanzinnige combo's om de vijanden uit te schakelen!
Gebruik waanzinnige combo's om de vijanden uit te schakelen!
De coverafbeelding van Bayonetta.
De coverafbeelding van Bayonetta.
Bayonetta draagt doodnormale kleding, helemaal niks vreemds aan.
Bayonetta draagt doodnormale kleding, helemaal niks vreemds aan.
Afbeelding voor Bayonetta

Links

Beoordelingen voor   Bayonetta

Beoordelingen Bayonetta

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

1035
21 jaar
Bayonetta laat je geloven in magie.
Vanaf het eerste moment word het duidelijk dat dit een game is vol met magie en spektakel. Gelukkig word je hier mentaal op voorbereid door de korte filmpjes tussen de gameplay door.

Je speelt een heldin die stijlvol al haar engelachtige vijanden verslaat. Maar vergis je niet door de grappige manier van haar doen en laten want daaronder zit nog een ingewikkelde vechtstijl die je zullen helpen in de gevechten.
Lees meer...

De game bevind zich in een afgelegen stad Vigrid waar ze op zoek gaat naar iets dat de ’’The eyes of the World’’ heet. In deze stad krijgt ze steeds stukken van haar geheugen terug. Haar geheugen is nog wazig omdat je pas is ontwaakt uit haar graf en niet alles meer weet.

Als je nou houd van magie of niet. Deze game laat je tijdens de story toch een beetje houden van Bayonetta. Het is bijna een betoverende ervaring.
Verberg.
Cijfer:
8,5


19753
26 jaar
Actievolle combo’s maken voelde nog nooit zo goed!
Bayonetta voor de Wii U, oorspronkelijk uitgebracht in 2014, levert een overweldigende en stijlvolle actie-ervaring die de kenmerkende handtekening van ontwikkelaar PlatinumGames draagt. De game volgt het verhaal van de heks Bayonetta, een krachtige heldin die demonen bestrijdt in een wereld doordrenkt van mystiek en chaos.

De gameplay van Bayonetta is snel, responsief en diep met een nadruk op combo-gevechten. De "Witch Time"-mechanica, die je beloont voor goed getimede ontwijkingen, voegt een strategisch element toe aan de intensiteit van de gevechten. Daarnaast is er een breed scala aan wapens en vaardigheden beschikbaar om de speelstijl aan te passen.
Lees meer...

Grafisch gezien maakt Bayonetta gebruik van de kracht van de Wii U om prachtige, gedetailleerde omgevingen en personageontwerpen te presenteren. De stijlvolle presentatie en vloeiende animaties dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht van het spel.

De Wii U-versie van Bayonetta bevat ook exclusieve Nintendo-thema’s en kostuums, waardoor het een unieke ervaring biedt voor Wii U-bezitters. De integratie van het GamePad-scherm voor off-screen play voegt ook flexibiliteit toe aan de spelervaring.

Over het algemeen biedt Bayonetta voor de Wii U een meeslepende, actievolle reis met een uniek personage, uitdagende gevechten en visuele pracht, waardoor het een must-play is voor liefhebbers van het actiegenre.
Verberg.
Cijfer:
8,5

1441
15 jaar
Heel anders dan je denkt!
Ik dacht altijd bij Bayonetta: wat is dit nou voor iets vaags? Maar toen ik het toch een kans gaf, had ik er zeker geen spijt van! Het was echt zeer leuk en de story was ook echt genieten! Ik kon eigenlijk ook niet stoppen met spelen en heb de story binnen 5 dagen uitgespeeld! Dit zegt wel iets, want normaal kan ik dat echt niet bij spellen, maar deze was dan ook echt heel goed!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.


21109
14 jaar
Betoverend goed.
Bayonetta op de Wii U is de beste versie van een geweldig spel! De hack 'n' slash gameplay is geweldig en de graphics zien er beter uit op de Wii U. Hoewel het tempo niet perfect is, belemmert het het spel niet veel. Over het algemeen is deze game een geweldige game die op elk systeem moet worden gespeeld! Een actiespel dat alleen wordt verslagen door het nog betere vervolg, Bayonetta 2.
Cijfer:
8,9

20377
17 jaar
Lekker magisch
Bayonetta
>Bayonetta is een magisch spel. Dit is iets wat ik me van te voren niet had gerealiseerd. Het spel is erg leuk, veel leuker dan ik had verwacht. De verhaallijn duurt ongeveer 15 uur en daarna kan je het weer een tandje moeilijker spelen. Je kan er dus best wel een tijdje mee vooruit.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Bayonetta

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
Vigrid Telephone Unlockables
Disco007
In hoofdstuk 2: Vigrid, Stad van Deja Vu, bereik je het Vigrid Streets-gebied, dat een open binnenplaats is.Er zijn drie telefoons in dit gebied.De linker telefooncel in het trappenhuis wordt gebruikt voor het ontgrendelen van wapens.De middelste telefoon voor accessoires en de telefoon aan de overkant van de binnenplaats achter een pilaar wordt gebruikt voor personages. U hoort een gong als de knopcode met succes is ingevoerd.

Omhoog, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, ZLACCESSOIRE: Armband van Tijd
Omhoog, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, ZRACCESSOIRE: Climax Brace
Omhoog, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, BKARAKTER: Jeanne
Omhoog, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, XKARAKTER: Nul
Omhoog, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, YWAPEN: Bazillions
Omhoog, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, LWAPEN: Rodin
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Bayonetta

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg