x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

LEGO Jurassic World - Wii U All in 1!

Kopen:

LEGO Jurassic World
Bestel vandaag, maandag in huis.
9.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot LEGO Jurassic World

Afbeelding voor  LEGO Jurassic World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2015
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:5051888210963

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  LEGO Jurassic World

Afbeeldingen

Word vrienden met de dino's... of niet!
Word vrienden met de dino's... of niet!
Niet te dichtbij gaan...
Niet te dichtbij gaan...
Je kunt dino's het beste van een afstandje bekijken...
Je kunt dino's het beste van een afstandje bekijken...
Zelfs in legoblokjes blijft deze scene eng!
Zelfs in legoblokjes blijft deze scene eng!
Afbeelding voor LEGO Jurassic World

Links

Beoordelingen voor   LEGO Jurassic World

Beoordelingen LEGO Jurassic World

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

1035
21 jaar
LEGO Jurassic World is een feest!
LEGO Jurassic World is samen met de film Jurassic World uitgekomen. We zijn gewend van LEGO dat de games makkelijk en grappig zijn en deze LEGO Jurassic World is het zeker. Je kan merken dat er kleine veranderingen in zitten zoals je bijvoorbeeld kan spelen als persoon en als dinosaurus. Zoals we ook gewend zijn bij LEGO worden er stukken uit de film gebruikt en vaak met echte stemmen en deze komen er ook regelmatig in terug.

LEGO Jurassic World speelt zich af in Jurassic park waar je meer dan genoeg te doen hebt. De missies zijn totaal niet eentonig waardoor je eigenlijk zo snel mogelijk je huidige missie wilt afronden om dan er achter te komen wat jou nieuwe missie is.

LEGO Jurassic World voelt als een feest als je het speelt. Je komt geen gekke dingen, echt een fijn spel om je uren aan te besteden.
Cijfer:
8,0

277
24 jaar
Leuk avontuur jurassic world
Een leuke lego game met als thema jurassic world. Ga op avontuur tussen de dinosaurussen! Het spel is leuk om alleen te spelen of met 2 personen. Aangeraden wordt om zeker het verhaal te spelen!
LEGO Jurassic World
Cijfer:
7,5

100
18 jaar
Een van de beste LEGO spellen tot nu toe, alleen leuk als je de film hebt gezien.
Dit is een van de betere LEGO spellen in de LEGO Spellenreeks. Erg mooie graphics vergeleken met alle voorgangers. Het spel bevat vele mooie omgevingen vanuit de bioscoopfilm.Je kunt spelen met gewone mensen, maar ook met dino's.

Het verhaal verloopt precies hetzelfde als in de film. Houd je niet zo van Dino's en LEGO? Dan is deze game niet geschikt voor jou.Alles draait in deze game om LEGO en dinosaurussen. Het spel bevat alle 3 de Jurassic Park-films en de Jurassic World-film. Je kunt zelf kiezen met welke je wilt beginnen.

De game voelt aan als echt LEGO-spel en bevat een kleine open wereld waar je in kan rondlopen. Dus ben je fan van Jurassic Park en Jurassic World? Dan is deze game echt een aanrader.
LEGO Jurassic World
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

356
41 jaar
Leuk voor de LEGO-fans
Voor een half uurtje is het een aardige game, maar daarna best wel saai. Het is een leuk bedachte game en ik had er heel veel plezier mee. Het enige probleem is: er zijn zoveel betere spellen voor de Wii U. Ik vind LEGO-games niet zo leuk, omdat je eigenlijk niet dood kan gaan, maar sommige zijn gewoon zo creatief dat ze alsnog leuk zijn. Deze is niet zo creatief en dat maakt dit spel best wel saai.
LEGO Jurassic World
Cijfer:
5,5


21109
14 jaar
Nieuwe LEGO-game stelt niet teleur!
Er zijn al veel LEGO-games geweest gebaseerd op populaire filmseries... Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter... noem het maar op. Nu is het tijd voor LEGO Jurassic World, en deze stelt zeker niet teleur!

Tof aan deze game is het meer open-ended level design, de missies waar je als dinosaurus mag spelen en natuurlijk de bekende LEGO-humor.
Cijfer:
8,2

20377
17 jaar
Leuk, vooral met z'n tweeën
De verhaallijn van LEGO is altijd erg leuk en dat is bij LEGO Jurassic World ook zeker weer zo. Wat het zo leuk maakt, is dat het een combinatie is van vechten, puzzels oplossen en creatief denken om verder te komen. De verhaallijn duurt wel even en dat komt, doordat het veel uitdagingen heeft. Met twee personen is het erg leuk om samen de verhaallijn te doorlopen.
Cijfer:
8,0

45
16 jaar
Een goed verhaal
LEGO Jurassic World is een goed spel om casual te spelen. De graphics zijn niet heel goed meer maar niet storend. De game is ondertussen wel een beetje outdated, aangezien de nieuwe 2 films en de serie niet speelbaar zijn. Veder een leuk spel om 100% uit te spelen.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor LEGO Jurassic World

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor LEGO Jurassic World... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.