x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

amiibo Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series - All in 1!

Kopen:

Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series Nieuw
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 54.99
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag, maandag in huis.
21.49
17.49aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Mario Nr 1 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

Verkrijg een Mario-kostuum voor je Mii in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Kart_8>Mario Kart 8</a> met deze amiibo.
Verkrijg een Mario-kostuum voor je Mii in Mario Kart 8 met deze amiibo.
Gebruik de Mario-amiibo in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Party_10>Mario Party 10</a> in amiibo Party op een Mario-bord.
Gebruik de Mario-amiibo in Mario Party 10 in amiibo Party op een Mario-bord.
Hier zie je hoe de Link en <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Nr_1_-_Super_Smash_Bros_series>Mario Amiibo</a> tegen elkaar vechten
Hier zie je hoe de Link en Mario Amiibo tegen elkaar vechten
Beoordelingen voor  amiibo  Mario Nr 1 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7


19753
17 jaar
Mooi figuurtje en makkelijk te gebruiken in veel games.
Nintendo heeft een plan gevonden om mijn portemonnee leeg te krijgen. Het snode plan is een lijn van figuurtjes die in Nintendo-games te gebruiken zijn à la Skylanders en Disney Infinity. Amiibo is de naam.

Amiibo kun je in veel games gebruiken. In iedere game heeft een amiibo wel andere functies. Zo ook deze Mario-amiibo, welke meteen de eerste amiibo ooit is. Hij ziet er strak en goed afgewerkt uit en staat zijn snorretje... uh mannetje. De vuurbal in zijn handen maken hem een echte vuurmeester.
Lees meer...

Misschien goed om te weten, alle amiibo uit de Super Smash Bros. Collection zijn identiek aan hun artwork uit de game. Vandaar dat sommige amiibo vreemde poses hebben, zoals de broer van deze loodgieter, en dus ook hulpstukjes nodig hebben. Gelukkig heeft Mario er zelf geen.

Mario is uiteraard te gebruiken in Super Smash Bros. for Wii U en Nintendo 3DS. Het is leuk om je amiibo te trainen, maar daar houdt het eigenlijk al bij op in Smash. In Mario Party 10 kun je de amiibo Party-mode vrijspelen door een amiibo, zoals Mario, tegen de GamePad aan te houden. Dat is overigens ook erg fijn aan amiibo. Je houdt ze op het NFC-punt van de Wii U GamePad (of op het touchscreen van de New Nintendo 3DS) en dat is het. Super makkelijk te gebruiken dus!

Amiibo is een leuk concept. De Mario-amiibo ziet er goed uit en is makkelijk te gebruiken in zeer veel Wii U- en 3DS-games. Deze amiibo is een prima amiibo om mee te beginnen.
Verberg.
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,0

2114
14 jaar
Een krachtige tegenstander
De Mario Amiibo is een leuke Amiibo om mee te spelen omdat hij heel erg sterk wordt, Je kunt je Amiibo ook andere aanvallen geven waardoor hij een tegenstander is waar je opnieuw en opnieuw aan moet leren wennen.
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,0


18251
17 jaar
Mooi en ook nog eens handig
Met deze Mario-Amiibo zit je altijd wel goed. Het is een soort van standaard figuurtje dat in veel spellen te gebruiken is. Daarnaast ziet het figuurtje er nog eens mooi uit ook. Vooral de vuurbal in Mario zijn handen is erg gedetailleerd en uniek.
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

215
18 jaar
Leuk maar prijzig
Amiibo's vind ik een erg leuke uitvinding van Nintendo. Je kan t gebruiken voor Super Smash Bros WiiU (en 3DS) en voor Mario Kart 8.
Leuk voor je verzameling (er zijn 49 amiibo's van de Smash serie) maar wel prijzig als je alles wilt...
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
9,0

20377
13 jaar
Leuk maar erg duur
Nintendo zorgt ervoor dat je geld uitgeeft. Amiibo Mario ziet er netjes en mooi uit. Met zijn handen is hij een echte vuurmeester! Sommige figuren hebben vreemden poses maar dat heeft mario niet. Het werkt via nfc dus dat is lekker makkelijk: een klik en hij is verbonden.
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,0

19 jaar
Dé amiibo voor het gebruik in spellen, mooi design en niet duur
Het is één van de meest bekende amiibo: de Mario-amiibo. Hij komt van pas in veel games en unlockt bijvoorbeeld een skin in Yoshi’s Woolly World en in Mario Maker. Die vuurbal in zijn handen ziet er levensecht uit, wat het een van mijn favoriete amiibo maakt. Ook is het leuk om ze te verzamelen en mooi neer te zetten. Als je twijfelt wat je eerste amiibo wordt, twijfel niet langer en koop deze Mario-amiibo, want hij komt van pas in zowat alle games die amiibo ondersteunen.
Mario (Nr. 1) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg