x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders SuperChargers - Wii U All in 1!

Kopen:

Skylanders SuperChargers - Alleen Game
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 6.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Portal of Power
Skylander Characters
Skylanders SuperChargers - Alleen Game Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
6.49
€ 4.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Portal of Power
Skylander Characters
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders SuperChargers

Afbeelding voor  Skylanders SuperChargers

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Race
Uitgebracht:2015
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk,
Wii Classic Controller Pro
EAN:5030917170386
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Skylanders SuperChargers

Afbeeldingen

Je kunt ook met alle andere personages van de eerdere Skylanders games spelen. En ze hebben... <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Kaos_Trophy_-_Skylanders_SuperChargers_Trophy>DE KAOS TROFEE</a>!!! (sommige personages en de kaos trofee worden apart verkocht)
Je kunt ook met alle andere personages van de eerdere Skylanders games spelen. En ze hebben... DE KAOS TROFEE!!! (sommige personages en de kaos trofee worden apart verkocht)
Skylanders SuperChargers: Screenshot
De Wii U-versie komt met een exclusieve <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Turbo_Charged_Donkey_Kong_-_Skylanders_SuperChargers_series>Turbo Charged Donkey Kong Skylander/amiibo</a> met bijpassende auto.
De Wii U-versie komt met een exclusieve Turbo Charged Donkey Kong Skylander/amiibo met bijpassende auto.
Er bestaat ook een Dark Edition van dit spel.
Er bestaat ook een Dark Edition van dit spel.
Afbeelding voor Skylanders SuperChargers

Links

Beoordelingen voor   Skylanders SuperChargers

Beoordelingen Skylanders SuperChargers

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8


19753
26 jaar
Skylanders zoals je het kent, maar nu met voertuigen!
Skylanders SuperChargers voor de Wii U, uitgebracht in 2015, brengt het beproefde en geliefde "toys-to-life" concept naar nieuwe hoogten. De game combineert fysieke speelgoedfiguren met digitale gameplay, waardoor je je favoriete personages tot leven kunnen brengen in de virtuele wereld.

Het hoogtepunt van SuperChargers is de introductie van voertuigen, die een frisse draai geven aan de traditionele gameplay van de Skylanders-serie. De voertuigen voegen niet alleen nieuwe dimensies toe aan de gevechten, maar openen ook speciale voertuiggebieden, wat de afwisseling ten goede komt.
Lees meer...

Visueel gezien is de game kleurrijk en levendig, wat de aantrekkelijkheid vergroot, vooral voor een jonger publiek. De coöperatieve gameplay, een kenmerkend aspect van de Skylanders-serie, is ook aanwezig, waardoor vrienden en familie samen kunnen spelen.

De Wii U-versie maakt gebruik van de unieke eigenschappen van de GamePad, waardoor je je inventaris kan beheren en snelle toegang hebt tot informatie over je Skylanders zonder het hoofdscherm te verlaten.

Over het algemeen biedt Skylanders SuperChargers een vermakelijke en innovatieve ervaring voor zowel jonge als oudere spelers. Het integreren van fysieke figuurtjes met interactieve gameplay blijft de kracht van de Skylanders-serie en maakt het tot een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van avontuurlijke, coöperatieve spellen op de Wii U.
Verberg.
Cijfer:
8,5

1054
16 jaar
Veel Skylanders = veel plezier
Omdat je alle Skylanders van de oudere games kan gebruiken, kan je zelf je eigen team samenstellen. Met de voertuigen erbij wordt het avontuur nog persoonlijker. Vecht met Chop Chop en schakel dan over naar Spitfire in de Clown Cruiser om later de baas te verslaan met Hammer Slam Bowser en Turbo Charge Donkey Kong!
Skylanders SuperChargers
Cijfer:
8,2

2114
14 jaar
Leuk en mooi + vernieuwend
Weer een nieuwe skylanders, is dacht slecht? Helemaal niet! Skylanders brengt elke keer weer iets nieuws, in dit geval voertuigen! Ook zijn alle Skylanders en levels weer heel divers.
De game nodigt je wel uit om van alle soorten een Skylander te kopen om alles uit te spelen, maar als je gewoon nog oude Skylanders hebt liggen kun je die zo weer gebruiken in SuperChargers. Veel plezier!
Skylanders SuperChargers
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

1172
15 jaar
Verrassend goede Skylanders-game
SuperChargers lijkt niet erg bijzonder. Met de voertuigen als nieuwe specialiteit voor deze game valt het toch wel tegen vergeleken met de bijzonderheden van Swap Force en Trap Team. Het racen is leuk, maar niet het meest bijzondere. Het vliegen en varen is wel erg leuk, aangezien dat een stuk minder te zien is in racegames. Verder kan de besturing van de wagens vreemd aanvoelen als je dingen, zoals Mario Kart gewend bent. Deze auto’s lijken namelijk soms veel extremer te reageren op de bewegingen van de joysticks. Maar dat is allemaal niet zo erg, want het verhaal in SuperChargers is de allerbeste in de serie. Dit kan natuurlijk ook zijn, omdat de vorige niet veel soeps waren en dus makkelijk te overtreffen. De gameplay is hetzelfde als elke Skylanders-game, er is niet per se iets op aan te merken. Je slaat vijanden in elkaar, lost puzzels op en nu race je natuurlijk ook. Er is ook een complete aparte racemodus naast de standaard game, sommige van de banen vereisen alleen wel trofeeën van Golden Queen of Wolfgang. Zoals al gezegd, het racen kan wat vreemd aanvoelen op het begin, maar verder is het prima. Een minpunt: de Skylanders Academy ziet er soms vrij levenloos uit naar mijn mening, maar dat kan ook aan mij liggen haha.
Skylanders SuperChargers
Cijfer:
9,6
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Skylanders SuperChargers

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Persoonlijke tip - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Een potje Skystenen met Kaos!
Owen4C
1172
15 jaar
Als je de verhaalmodus hebt uitgespeeld, kun je naar de ruimte met meester Eon gaan. Vervolgens direct naar rechts om met het springkussen naar boven toe te stuiteren. Ga dan naar binnen bij het huisje. Daar zal je Kaos samen met Glumshanks zien. Kaos zal je elke dag uitdagen voor een potje Skystenen Overdrive.

Cheats en Codes:
Extra mech-stukjes met landvoertuig verzamelen.
Master starcast
Als je een landvoertuig hebt en je drift, dan krijg je 3 mechstukjes ipv 1. Als je dan de Shield Striker hebt en zijn elektromagnetisch schild gebruikt, dan trekt dat schild alle mech-stukjes in een bepaalde radius aan, waardoor je heel veel mech-stukjes krijgt.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg