x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Imaginators Starter Pack - Nintendo Wii U

Kopen:

Skylanders Imaginators Starter Pack
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
21.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Starter Pack
Skylanders Imaginators - Alleen Game
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.99
€ 4.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Portal of Power
Skylander Characters
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Imaginators Starter Pack

Afbeeldingen voor  Skylanders Imaginators Starter Pack

Afbeeldingen

Skylanders Imaginators Starter Pack: Afbeelding met speelbare characters
Breng je Skylanders tot leven in de game.
Breng je Skylanders tot leven in de game.
afbeeldingen voor Skylanders Imaginators Starter Pack
Afbeelding voor Skylanders Imaginators Starter Pack

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Imaginators Starter Pack

Beoordelingen Skylanders Imaginators Starter Pack

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

1035
21 jaar
Erg grappig en mooi afgewerkt
Deze game heeft mij alleen maar plezier bezorgt. Tijdens het spelen hebben de Skylanders mij een goed humeur gegeven. Het heeft een leuke storyline die bruist van de energie. Verder is de actie in het spel mooi ontworpen en zijn de upgrade gaande weg het spel steeds een fijne upgrade.

Bij het starterspack zit het Creation kristal van het element vuur waarmee jij je eigen digitale Skylander kunt maken. Dit is een vernieuwing die je nog niet eerder hebt gezien. Je kan zelfs een motto instellen wat best wel grappig is.

Deze game is perfect voor jong en oud. Speel je alleen of samen? Het is beide even leuk. Met deze game blijf je uren zoet.
Skylanders Imaginators Starter Pack
Cijfer:
9,0


19753
26 jaar
Maak nu je eigen Skylanders!
Skylanders Imaginators voor de Wii U, uitgebracht in 2016, blijft voortbouwen op het succesvolle "toys-to-life" concept van de Skylanders-serie. Een opvallende vernieuwing in deze editie is de introductie van de "Creation Crystals", waarmee je je eigen Skylanders-personages kan creëren en aanpassen, inclusief uiterlijk, krachten en vaardigheden.

De mogelijkheid om zelfgemaakte personages te integreren in het avontuur voegt een nieuw niveau van persoonlijke betrokkenheid toe aan de gameplay. Het verhaal volgt wederom de strijd tegen de kwade dreiging van Kaos, maar de toevoeging van de zelfgemaakte Skylanders voegt een uniek en aantrekkelijk element toe.
Lees meer...

Grafisch gezien behoudt Imaginators de kleurrijke en levendige stijl van de Skylanders-serie. De personages en omgevingen zijn mooi vormgegeven, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van het spel, vooral voor een jonger publiek.

De coöperatieve multiplayer-functie, een kenmerkend aspect van Skylanders, is ook in dit deel weer aanwezig, waardoor vrienden en familie samen kunnen spelen. De Wii U-versie maakt gebruik van de GamePad, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je inventaris en extra informatie tijdens het spelen.

Over het algemeen biedt Skylanders Imaginators een creatieve ervaring voor zowel jonge als oudere spelers. De mogelijkheid om je eigen Skylanders te maken en te gebruiken, gecombineerd met het vertrouwde "toys-to-life" concept, maakt het tot een waardevolle toevoeging aan de Skylanders-serie op de Wii U.
Verberg.
Skylanders Imaginators Starter Pack
Cijfer:
9,0

355
13 jaar
Leuke nieuwste skylander game
Skylander imagenators is de nieuwste skylander game. Het heeft nieuwe levels en een leuke storyline. Deze game introduceerd de sensei’s en cristals. In de game kan je ook magische kisten krijgen in de game waar je items uit krijgt. Die items kan je gebruiken voor je cristal. Er is ook een arena waar je je skylanders levels omhoog kan doen, omdat je zoveel vijanden verslaat.
Skylanders Imaginators Starter Pack
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Leuk en vermakend spel
Skylanders Imaginators is mijn favoriete spel van alle 6 games. Het heeft geweldige graphics en coole karakters. Deze game heeft ook Creation Cristals toegevoegd. Met die cristals kan je je eigen Skylanders maken. Ik vind dit zelf een coole feature om de franchise mee af te sluiten en heb hier ook veel van genoten. Ik vind het wel jammer dat er maar 10 levels zijn in de game, maar de Hub World maakt dat wel een beetje goed door leuke challenges toe te voegen. Ik raad het spel aan, want het is leuk voor jong en oud!
Skylanders Imaginators Starter Pack
Cijfer:
9,0

12 jaar
Super Coole game
Ik ben een fan van skylanders, daarom was ik blij toen deze game uitkwam. De game is echt geweldig en de Imaginators, die je zelf kan maken, zijn ook super leuk en grappig. Het verhaal is ook goed bedacht en zit vol met grappige dingen en actie. Echt een goede game voor mij!
Skylanders Imaginators Starter Pack
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij de Fantastische wereld van Skylanders Imaginators Starter Pack voor de Nintendo Wii U! In deze game kun je je eigen Skylanders creëren en tot leven brengen. Je kunt kiezen uit verschillende krachten, vaardigheden en uiterlijkheden om jouw unieke Skylander te maken. De game biedt een spannende mix van actie en avontuur, waarbij je het opneemt tegen de kwaadaardige Kaos. Het Starter Pack bevat de game, twee Skylanders-figuren, een Creation Crystal en de Portal of Power. Fantastisch, toch?

Historische Context


Skylanders Imaginators werd uitgebracht in 2016 en is het zesde deel in de populaire Skylanders-serie. De serie begon in 2011 met Skylanders: Spyro’s Adventure en heeft sindsdien vele kinderen en verzamelaars over de hele wereld betoverd. Met iedere nieuwe release werden er nieuwe gameplay-mechanieken en personages toegevoegd, en Imaginators introduceerde voor het eerst de mogelijkheid om je eigen Skylanders te creëren. Haha, dat is toch echt Tof hè!

Recensies van Experts


"Skylanders Imaginators is a creative and engaging game that allows players to unleash their imagination. The ability to create your own Skylanders adds a fresh twist to the gameplay." - IGN
"The new Imaginators feature is a game-changer for the Skylanders series, providing endless possibilities for character customization." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge avonturiers en creatieve geesten! Kinderen die houden van actie, avontuur en het creëren van hun eigen personages zullen dol zijn op Skylanders Imaginators. Ook verzamelaars van de Skylanders-figuren zullen deze game zeker waarderen. Bleh, Playstation en X-Box kunnen hier niet tegenop!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard editie van Skylanders Imaginators zijn er ook speciale edities beschikbaar, zoals de Dark Edition. Deze editie bevat extra figuren en exclusieve content voor de echte fans onder ons. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Imaginators, dan zijn Disney Infinity 3.0 en LEGO Dimensions ook zeker iets voor jou! Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie, avontuur en het verzamelen van fysieke figuren die in de game tot leven komen.

Compatibiliteit


Let op: Skylanders Imaginators Starter Pack kan alleen op de Nintendo Wii U worden afgespeeld. De Wii U is de opvolger van de Wii, en hoewel Wii games op de Wii U kunnen worden gespeeld, geldt dit niet andersom. Zorg dus dat je een Wii U hebt om deze Fantastische game te kunnen spelen!
Skylanders Imaginators Starter Pack

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Skylanders Imaginators Starter Pack

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Skylanders Imaginators Starter Pack... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.